-Dimitris- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω αλλαξει συνολικα 9 ζευγαρια. Tα 8 απο αυτα ειχαν θεματα με το καλωδιο, εαν το εστριβα προς μια κατευθυνση ακουγοταν μουσικη και απο τα 2 ακουστικα ενω εαν γυρνουσε απο την αλλη κοβοταν απο το ενα. Το 1 επαθε οτι ακριβως εγραψες παραπανω. Αν κανεις τη μαθηματικη πραξη (ας μη το σκεφτομαι) για το κοστος, το ποσο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο 2 airpods. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από -Dimitris-
kolumvitis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Εχω αλλαξει συνολικα 9 ζευγαρια. Tα 8 απο αυτα ειχαν θεματα με το καλωδιο, εαν το εστριβα προς μια κατευθυνση ακουγοταν μουσικη και απο τα 2 ακουστικα ενω εαν γυρνουσε απο την αλλη κοβοταν απο το ενα. Το 1 επαθε οτι ακριβως εγραψες παραπανω. Αν κανεις τη μαθηματικη πραξη (ας μη το σκεφτομαι) για το κοστος, το ποσο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο 2 airpods. έχεις πολύ δίκιο έτσι όπως το θέτεις
-Dimitris- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Εξαρταται τι αναγκες εχει ο καθενας φυσικα. Πιαστηκα μονο απο το γεγονος της προπονησης που ανεφερες πιο πανω μιας και αυτος ηταν ο κυριος λογος που τα αγορασα.
kolumvitis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, -Dimitris- είπε Εξαρταται τι αναγκες εχει ο καθενας φυσικα. Πιαστηκα μονο απο το γεγονος της προπονησης που ανεφερες πιο πανω μιας και αυτος ηταν ο κυριος λογος που τα αγορασα. για προπονήσεις το θέλω βασικά (γυμναστήριο και τρέξιμο) αλλά και για το σπίτι αν τύχει και θέλω μουσική και φοράω πυτζάμα χωρίς τσέπες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μόλις ανακοινώθηκαν: https://www.apple.com/airpods/ Με νέο H1 chip για πιο γρήγορες συνδέσεις, θήκη με ασύρματη φόρτιση και εξωτερικό status led, ενεργοποίηση siri μόνο με τη φωνή και λίγο καλύτερους χρόνους αυτονομίας στο voice talk.
-Dimitris- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλοδεχουμενες οι αλλαγες. Το εαν δικαιολογουν τη διαφορα στην τιμη με τα πρωτα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Πρεπει να ''περασουν'' τα πρωτα crash tests απο τους πρωτους χρηστες για να ειναι ασφαλης η αγορα.
avacan23 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ωρα να βαλω αγγελια τα δικα μου. Προσωπικα το μονο προβλημα ηταν η αυτονομια τους. Apple just released two variants of AirPods 2 for $199 and $159 respectively. One has a wireless charging case, the other has a standard charging case, but the pods on all new models feature hands free Siri support, twice as fast device switching and one hour of longer talk time. It's not the major update we've been looking forward to, but it's a solid upgrade nonetheless. μια χαρά ειναι τα πρωτα γενιας αν δεν θες να δώσεις λεφτά για το νεο μοντέλο. https://www.youtube.com/watch?v=B27EhYeb_zk υπάρχουν βεβαια κι αλλες λύσεις για γυμναστικη τα καλύτερα ειναι αυτά https://www.techradar.com/reviews/jabra-sport-elite-review Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από avacan23
Yiannis87 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μόλις ανακοινώθηκαν: https://www.apple.com/airpods/ Με νέο H1 chip για πιο γρήγορες συνδέσεις, θήκη με ασύρματη φόρτιση και εξωτερικό status led, ενεργοποίηση siri μόνο με τη φωνή και λίγο καλύτερους χρόνους αυτονομίας στο voice talk. Θα τα φοράς και θα φωτίζουν Επισροφή του led μετά από καιρό. Στα macbook -2012 ήταν πάντως ωραίο που πατούσες και σου έδειχνε τη μπαταρία 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Για κατοχους iphone ουτως ή αλλως ειναι μονοδρομος μαζι με τα υπολοιπα προιοντα. Τωρα αν τα προηγουμενα airpods πεσουν και σε τιμη σαν ''πιο παλια''θα μιλαμε για value for money. Να πω την αληθεια ψιλο απογοητευτηκα γιατι 200ευρω δεν τα λες και λιγα και σιγουρα θα μπορουσε η αρχικη τιμη να ειναι τα 150ευρω. 80ευρω μονο για την ασυρματη βαση φορτισης ειναι κλασσικα απαραδεκτη τιμη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 41 minutes ago, Yiannis87 said: Θα τα φοράς και θα φωτίζουν Επισροφή του led μετά από καιρό. Στα macbook -2012 ήταν πάντως ωραίο που πατούσες και σου έδειχνε τη μπαταρία Το led είναι στη θήκη προφανώς.
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Nice, τα εκανα skip τα πρώτα και περίμενα να ανακοινωθούν επίσημα τα 2, τα 200ε ειναι λιγο τσιμπημένα εως πολυ, υπολόγιζα ~150ε. 1
Yiannis87 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, ADHD είπε Nice, τα εκανα skip τα πρώτα και περίμενα να ανακοινωθούν επίσημα τα 2, τα 200ε ειναι λιγο τσιμπημένα εως πολυ, υπολόγιζα ~150ε. Με 200 ρε παιδιά εγώ είχα πάρει Allen Heath Studio Monitor ακουστικά... Τι να λέμε τώρα πάρτε τίποτα beats...
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Εχω αρκετα audiophile ακουστικά οπως και bluetooth τα bose qc35, για αυτο που τα θελω τα airpods ειναι μονόδρομος, εντελως ακυρη η συγκριση. 1 1
bahamut_zero Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μπορείτε να τα πάρετε χωρίς ασυρματη φόρτιση για πιο φθηνά
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αξίζουν τα 2 ή παμε για τα 1 παιδιά; Αδιάφορη η φόρτιση προφανώς (είτε ενσύρματη είτε ασύρματη) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από thetiesthatbind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα