Προς το περιεχόμενο

Aipords 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αλλαξει συνολικα 9 ζευγαρια.

Tα 8 απο αυτα ειχαν θεματα με το καλωδιο, εαν το εστριβα προς μια κατευθυνση ακουγοταν μουσικη και απο τα 2 ακουστικα ενω εαν γυρνουσε απο την αλλη κοβοταν απο το ενα.

Το 1 επαθε οτι ακριβως εγραψες παραπανω.

Αν κανεις τη μαθηματικη πραξη (ας μη το σκεφτομαι) για το κοστος, το ποσο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο 2 airpods.

Επεξ/σία από -Dimitris-
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Εχω αλλαξει συνολικα 9 ζευγαρια.

Tα 8 απο αυτα ειχαν θεματα με το καλωδιο, εαν το εστριβα προς μια κατευθυνση ακουγοταν μουσικη και απο τα 2 ακουστικα ενω εαν γυρνουσε απο την αλλη κοβοταν απο το ενα.

Το 1 επαθε οτι ακριβως εγραψες παραπανω.

Αν κανεις τη μαθηματικη πραξη (ας μη το σκεφτομαι) για το κοστος, το ποσο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο 2 airpods.

έχεις πολύ δίκιο έτσι όπως το θέτεις 

Δημοσ.

Εξαρταται τι αναγκες εχει ο καθενας φυσικα.

Πιαστηκα μονο απο το γεγονος της προπονησης που ανεφερες πιο πανω μιας και αυτος ηταν ο κυριος λογος που τα αγορασα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, -Dimitris- είπε

Εξαρταται τι αναγκες εχει ο καθενας φυσικα.

Πιαστηκα μονο απο το γεγονος της προπονησης που ανεφερες πιο πανω μιας και αυτος ηταν ο κυριος λογος που τα αγορασα.

για προπονήσεις το θέλω βασικά (γυμναστήριο και τρέξιμο) αλλά και για το σπίτι αν τύχει και θέλω μουσική και φοράω πυτζάμα χωρίς τσέπες

• 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μόλις ανακοινώθηκαν: https://www.apple.com/airpods/

Με νέο H1 chip για πιο γρήγορες συνδέσεις, θήκη με ασύρματη φόρτιση και εξωτερικό status led, ενεργοποίηση siri μόνο με τη φωνή και λίγο καλύτερους χρόνους αυτονομίας  στο voice talk. :) 

Δημοσ.

Καλοδεχουμενες οι αλλαγες. Το εαν δικαιολογουν τη διαφορα στην τιμη με τα πρωτα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.

Πρεπει να ''περασουν'' τα πρωτα crash tests απο τους πρωτους χρηστες για να ειναι ασφαλης η αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωρα να βαλω αγγελια τα δικα μου. Προσωπικα το μονο προβλημα ηταν η αυτονομια τους.

Apple just released two variants of AirPods 2 for $199 and $159 respectively. One has a wireless charging case, the other has a standard charging case, but the pods on all new models feature hands free Siri support, twice as fast device switching and one hour of longer talk time. It's not the major update we've been looking forward to, but it's a solid upgrade nonetheless.

μια χαρά ειναι τα πρωτα γενιας αν δεν θες να δώσεις λεφτά για το νεο μοντέλο.

https://www.youtube.com/watch?v=B27EhYeb_zk

υπάρχουν βεβαια κι αλλες λύσεις

για γυμναστικη τα καλύτερα ειναι αυτά

https://www.techradar.com/reviews/jabra-sport-elite-review

Επεξ/σία από avacan23
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Μόλις ανακοινώθηκαν: https://www.apple.com/airpods/

Με νέο H1 chip για πιο γρήγορες συνδέσεις, θήκη με ασύρματη φόρτιση και εξωτερικό status led, ενεργοποίηση siri μόνο με τη φωνή και λίγο καλύτερους χρόνους αυτονομίας  στο voice talk. :) 

Θα τα φοράς και θα φωτίζουν :P Επισροφή του led μετά από καιρό. Στα macbook -2012 ήταν πάντως ωραίο που πατούσες και σου έδειχνε τη μπαταρία

• Like 1
Δημοσ.

Για κατοχους iphone ουτως ή αλλως ειναι μονοδρομος μαζι με τα υπολοιπα προιοντα.

Τωρα αν τα προηγουμενα airpods πεσουν και σε τιμη σαν ''πιο παλια''θα μιλαμε για value for money.

Να πω την αληθεια ψιλο απογοητευτηκα γιατι 200ευρω δεν τα λες και λιγα και σιγουρα θα μπορουσε η αρχικη τιμη να ειναι τα 150ευρω.

80ευρω μονο για την ασυρματη βαση φορτισης ειναι κλασσικα απαραδεκτη τιμη.

• Super Moderators
Δημοσ.
41 minutes ago, Yiannis87 said:

Θα τα φοράς και θα φωτίζουν :P Επισροφή του led μετά από καιρό. Στα macbook -2012 ήταν πάντως ωραίο που πατούσες και σου έδειχνε τη μπαταρία

Το led είναι στη θήκη προφανώς.

Δημοσ.

Nice, τα εκανα skip τα πρώτα και περίμενα να ανακοινωθούν επίσημα τα 2, τα 200ε ειναι λιγο τσιμπημένα εως πολυ, υπολόγιζα ~150ε.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Nice, τα εκανα skip τα πρώτα και περίμενα να ανακοινωθούν επίσημα τα 2, τα 200ε ειναι λιγο τσιμπημένα εως πολυ, υπολόγιζα ~150ε.

Με 200 ρε παιδιά εγώ είχα πάρει Allen Heath Studio Monitor ακουστικά... Τι να λέμε τώρα πάρτε τίποτα beats...

Δημοσ.

Εχω αρκετα audiophile ακουστικά οπως και bluetooth τα bose qc35, για αυτο που τα θελω τα airpods ειναι μονόδρομος, εντελως ακυρη η συγκριση.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...