Προς το περιεχόμενο

Aipords 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε φάση που θέλω να πάρω τα airpods αλλα ακουω οτι θα βγουν τα καινουρια. Βεβαια κλασικα κανεις δεν ξέρει πότε. Λέτε η τιμή τους να ναι πιο ψηλή από τα πρώτα; Γιατί 300 ευρώ για ακουστικά είναι λίγο too much.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kolumvitis είπε

Είμαι σε φάση που θέλω να πάρω τα airpods αλλα ακουω οτι θα βγουν τα καινουρια. Βεβαια κλασικα κανεις δεν ξέρει πότε. Λέτε η τιμή τους να ναι πιο ψηλή από τα πρώτα; Γιατί 300 ευρώ για ακουστικά είναι λίγο too much.

Το μόνο που θα άλλαξει σε ένα μοντέλο που ίσως βγει τον Απρίλιο είναι ότι θα έχει ασύρματη φόρτιση η θήκη. 

Για νέο σχεδιασμό πάμε από τέλος του έτους. 

Βεβαια μπορεί κ να βγάλει κ αύριο κάτι διαφορετικό. Δεν το ξέρουμε αυτό. 

Αν τα έχεις ανάγκη τα παίρνεις τώρα κ είσαι άρχοντας. Τα πήρα τον Αύγουστο όταν ακόμα ήταν η τιμή τους στα 130 κ είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. 

Δημοσ.

300€ Δεν ειναι πολλα, ειναι πολλα για αυτα τα ακουστικα.

ολα ειναι θεμα χρησης, τσεπης και ζητουμενων. Σε καθε περιπτωση η θηκβ που αναφερθηκε πιο πανω γιανασυρματη φορτιση αφορα αξεσουαρ της 1 γεννιας. Η μεγαλυτερα διαφορα στι δευτερη γεννια εικαζεται πως θα ειναι η αδιαβροχοποιηση. Σε καθε περιπτωση δεν πιστευω πως θα ειναι ακριβοτερα απο τα πρωτα πταν βγηκαν, και θα σου ελεγα παρε αυτα τωρα να κανεις τη δουλεια σου.

η apple γενικα

δν μας τα λεει καλα τελευταια.

Δημοσ.

Η διαφορά των AirPods 2 θα είναι ο δείκτης στάθμης της μπατΡιας θα βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο, θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και ΙΣΩΣ να είναι αδιάβροχα. Περίμενε καραούλι στο Σκρουτζ μέχρι να ξαναπάνε στα 130€ και χτυπά τα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα airpods 2 θα βγουν περίπου τον Μάρτη-Απρίλη. Θα είναι αδιάβροχα (οχι για κολύμπι), θα υποστηρίζουν τη Siri, θα έχουν βιομετρικούς σένσορες (ισως μετράνε τον καρδιακό παλμό και τα βήματα), θα έχουν ακύρωση θορύβου που θα απενεργοποιείται με ένα hand gesture, θα φορτίζουν ασύρματα, ο δείκτης φόρτισης θα είναι έξω από το κουτάκι τους κι όχι μέσα, όπως τώρα. Θα κοστίζουν όσο τα τωρινά, δηλαδή 199 ευρώ.

Για τα τωρινά airpods και την τιμή τους: Υπήρχαν φήμες ότι η apple θα τα παρουσίαζε τον Οκτώβρη του 2018, μαζί με τα mac mini & macbook air. Οπότε,  τα μαγαζιά ό,τι στοκ είχανε, είχαν αρχίσει να το σπρώχνουν, (στο σκρουτζ η τιμή είχε φτάσει έως και τα 120 ευρώ περίπου). Με το που φάνηκε ότι τελικά τα airpods 2 θα καθυστερήσουν, τα μαγαζιά ξανανέβασαν τις τιμές των τωρινών airpods, ενώ παράλληλα σταμάτησαν να στοκάρουν. Τα τωρινά airpods κοστίζουν χονδρική στο μαγαζάτορα 105 ευρώ, άρα, δεν πρόκειται ποτέ να στο πουλήσει φτηνότερα από 140-145 ευρώ αν δε φοβάται μη του μείνει στοκ. Τα 125-130 ευρώ που είχαν φτάσει να τα πουλάνε τον αύγουστο-σεπτέμβριο, ξεχάστε τα, δε θα τα ξαναδείτε γιατί τους τελείωσαν τα στοκαρισμένα. Επίσης, ξεχάστε τα ετοιμοπαράδοτα. (εκτός από τις μεγάλες αλυσίδες). Μια συμβουλή που έχω, είναι, αντί να το πάρεις από το σκρουτζομάγαζο για 160 ευρώ, καλύτερα πήγαινε σε κανένα μεγάλο κατάστημα που τα πουλάει 199 ευρώ και ζήτα μια έκπτωση 10%. Εύκολα θα στην κάνουν πιστεύω, ώστε να τα πάρεις σχεδόν στην ίδια τιμή και από επίσημη εισαγωγή. Τα σκρουτζομάγαζα συνήθως τα φέρνουν από Γαλλία, όχι ότι έχει κάποια διαφορά, αλλά για θέμα υποστήριξης αν χαλάσει, ίσως είναι καλύτερα τα ελληνικά.

Εγώ θα περίμενα τα καινούργια. Εκτός αν, όπως είπε ο προηγούμενος, βρεις τα τωρινά στα 130 ευρώ. Που δεν το βλέπω. Μόλις βγουν τα καινούργια, τα παλιά απλώς δεν θα τα έχουν πλέον προς πώληση.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kinq1 είπε

Τα airpods 2 θα βγουν περίπου τον Μάρτη-Απρίλη. Θα είναι αδιάβροχα (οχι για κολύμπι), θα υποστηρίζουν τη Siri, θα έχουν βιομετρικούς σένσορες (ισως μετράνε τον καρδιακό παλμό και τα βήματα), θα έχουν ακύρωση θορύβου που θα απενεργοποιείται με ένα hand gesture, θα φορτίζουν ασύρματα, ο δείκτης φόρτισης θα είναι έξω από το κουτάκι τους κι όχι μέσα, όπως τώρα. Θα κοστίζουν όσο τα τωρινά, δηλαδή 199 ευρώ.

Για τα τωρινά airpods και την τιμή τους: Υπήρχαν φήμες ότι η apple θα τα παρουσίαζε τον Οκτώβρη του 2018, μαζί με τα mac mini & macbook air. Οπότε,  τα μαγαζιά ό,τι στοκ είχανε, είχαν αρχίσει να το σπρώχνουν, (στο σκρουτζ η τιμή είχε φτάσει έως και τα 120 ευρώ περίπου). Με το που φάνηκε ότι τελικά τα airpods 2 θα καθυστερήσουν, τα μαγαζιά ξανανέβασαν τις τιμές των τωρινών airpods, ενώ παράλληλα σταμάτησαν να στοκάρουν. Τα τωρινά airpods κοστίζουν χονδρική στο μαγαζάτορα 105 ευρώ, άρα, δεν πρόκειται ποτέ να στο πουλήσει φτηνότερα από 140-145 ευρώ αν δε φοβάται μη του μείνει στοκ. Τα 125-130 ευρώ που είχαν φτάσει να τα πουλάνε τον αύγουστο-σεπτέμβριο, ξεχάστε τα, δε θα τα ξαναδείτε γιατί τους τελείωσαν τα στοκαρισμένα. Επίσης, ξεχάστε τα ετοιμοπαράδοτα. (εκτός από τις μεγάλες αλυσίδες). Μια συμβουλή που έχω, είναι, αντί να το πάρεις από το σκρουτζομάγαζο για 160 ευρώ, καλύτερα πήγαινε σε κανένα μεγάλο κατάστημα που τα πουλάει 199 ευρώ και ζήτα μια έκπτωση 10%. Εύκολα θα στην κάνουν πιστεύω, ώστε να τα πάρεις σχεδόν στην ίδια τιμή και από επίσημη εισαγωγή. Τα σκρουτζομάγαζα συνήθως τα φέρνουν από Γαλλία, όχι ότι έχει κάποια διαφορά, αλλά για θέμα υποστήριξης αν χαλάσει, ίσως είναι καλύτερα τα ελληνικά.

Εγώ θα περίμενα τα καινούργια. Εκτός αν, όπως είπε ο προηγούμενος, βρεις τα τωρινά στα 130 ευρώ. Που δεν το βλέπω. Μόλις βγουν τα καινούργια, τα παλιά απλώς δεν θα τα έχουν πλέον προς πώληση.

Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί θα ήθελα πολύ να είναι αδιάβροχα (κυρίως για ιδρώτα γιατί έτσι χαλάνε τα ακουστικά μου στη γυμναστική) και να μετράει καρδιακούς παλμούς.

Δημοσ.

Τα τωρινά AirPods παρότι επίσημα δεν είναι αδιάβροχα άντεξαν όταν τα ξέχασε η αδερφή μου στο παντελόνι και τα έβαλε στο πλυντήριο. Και δουλεύουν άψογα.

τωρα για αισθητήρες βιομετρικους πολύ δύσκολο. Θα κανιβαλισει το ρολόι άσε που τεχνικά είναι δύσκολο να μετρήσεις παλμούς και βήματα από τα ακουστικά. Ακόμα και το ρολόι που θεωρητικά έχει το gps για να βοηθάει στον ακριβή υπολογισμό αν κάθεσαι στο καναπέ και βλέπεις τηλεόραση και παράλληλα κουνάς λίγο τα χέρια μετράνε βήματα. Άρα να το περιμένεις κανείς από αξεσουάρ φορεμένο στο αυτί που μένει σταθερό δύσκολο ως αδύνατον 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, marmagia είπε

Η διαφορά των AirPods 2 θα είναι ο δείκτης στάθμης της μπατΡιας θα βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο, θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και ΙΣΩΣ να είναι αδιάβροχα. Περίμενε καραούλι στο Σκρουτζ μέχρι να ξαναπάνε στα 130€ και χτυπά τα. 

Μπες marketplace Facebook και βάλε τον χάρτη σου να φτάνει και Πτολεμαΐδα, εκεί ένας τα πουλάει σφραγισμένα καινούρια με 1 έτος εγγύηση στα 129,απο εκεί τα παράγγειλα, έχει και δωρακια

Δημοσ.

Παρε αυτα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην αγορα.

Δεν ξερουμε ποτε θα βγουν τα airpods 2, μονο υποθεσεις και φυσικα απειρα βιντεο στο youtube για views. 

Λειτουργουν αψογα και ο ανταγωνισμος υστερει.

Ετσι και αλλιως οταν κυκλοφορισουν δεν ειναι σοφο να πας να παρεις την πρωτη παρτιδα γιατι συνηθως προκυπτουν προβληματα, αρα παλι θα περιμενεις λιγο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε

Παρε αυτα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην αγορα.

Δεν ξερουμε ποτε θα βγουν τα airpods 2, μονο υποθεσεις και φυσικα απειρα βιντεο στο youtube για views. 

Λειτουργουν αψογα και ο ανταγωνισμος υστερει.

Ετσι και αλλιως οταν κυκλοφορισουν δεν ειναι σοφο να πας να παρεις την πρωτη παρτιδα γιατι συνηθως προκυπτουν προβληματα, αρα παλι θα περιμενεις λιγο.

κάπου τέλη φλεβάρη λέω να τα πάρω.. οπότε αν έχουν βγει τα επόμενα θα το σκεφτώ.. εμένα μόνο να μην χαλάσουν από τον άπειρο ιδρώτα από το τρέξιμο με νοιάζει

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

κάπου τέλη φλεβάρη λέω να τα πάρω.. οπότε αν έχουν βγει τα επόμενα θα το σκεφτώ.. εμένα μόνο να μην χαλάσουν από τον άπειρο ιδρώτα από το τρέξιμο με νοιάζει

Τα χρησιμοποιω στο γυμναστηριο σχεδον σε καθημερινη βαση απο το Μαιο του 2018 και δεν εχουν παθει τιποτα. Ειναι τελειως διαφορετικη εμπειρια να αφηνεις το κινητο στην ακρη και να μη σε νοιαζουν τα καλωδια οταν σηκωνεις βαρη/τρεχεις/καθισματα κτλ.

Σκεψου οτι εαν ανακοινωθουν τον Μαρτιο του 2019, ασφαλη αγορα θα αποτελεσουν απο Αυγουστο και μετα για να αποφυγεις τις πρωτες παρτιδες.

Δηλαδη σε 9 μηνες απο τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε

Τα χρησιμοποιω στο γυμναστηριο σχεδον σε καθημερινη βαση απο το Μαιο του 2018 και δεν εχουν παθει τιποτα. Ειναι τελειως διαφορετικη εμπειρια να αφηνεις το κινητο στην ακρη και να μη σε νοιαζουν τα καλωδια οταν σηκωνεις βαρη/τρεχεις/καθισματα κτλ.

Σκεψου οτι εαν ανακοινωθουν τον Μαρτιο του 2019, ασφαλη αγορα θα αποτελεσουν απο Αυγουστο και μετα για να αποφυγεις τις πρωτες παρτιδες.

Δηλαδη σε 9 μηνες απο τωρα.

Τα earpods σου χαλάνε ποτέ όμως; Γιατί κάπως νιώθω ότι ιδρώτας παγιδεύεται μεταξύ αυτιού και ακουστικού και η διαρκής επαφή το χαλάει και όλο τα σκουπίζω.

Δημοσ.

Τα earpods μου χαλουσαν λογω του καλωδιου.

Τραβιοταν συχνα πυκνα σε πορτες και αλτηρες, επεφτε το κινητο απο την τσεπη, το καλωδιο στραγγαλιζοταν γυρω απο τον εαυτο του κτλ.

Πρακτικα ανα 2-3 μηνες αγοραζα καινουρια γιατι τα χρησιμοποιουσα και ως hands free και με βολευαν στο αυτι.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Τα earpods μου χαλουσαν λογω του καλωδιου.

Τραβιοταν συχνα πυκνα σε πορτες και αλτηρες, επεφτε το κινητο απο την τσεπη, το καλωδιο στραγγαλιζοταν γυρω απο τον εαυτο του κτλ.

Πρακτικα ανα 2-3 μηνες αγοραζα καινουρια γιατι τα χρησιμοποιουσα και ως hands free και με βολευαν στο αυτι.

στην ίδια φάση είμαι και εγώ αλλάζω συχνά πυκνά earpods. αλλά νομίζω το τρέξιμο τα αποτελε'ιωνε. Ο ιδρώτας έφτανε στα κουμπιά των ακουστικών και άρχιζε να ανεβοκατεβαίνει η ένταση να σταματάει και να ξαναπαίζει.. απελπισία.. μέχρι που έβαζα ταινία λευκή για να τα μονώνει από τον ιδρώτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...