Nauths Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Εθνική απ' όσο ξέρω είναι 5€ Eurobank 10€ Και η πειραιώς που λέτε δεν νομίζω ότι έχει ελάχιστο όριο.
MikeJ Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Η πειραιώς με τα yellows ναι δε νομίζω ότι έχει όριο αφού τόσο στα Pet City όσο στα Media Markt έχω εξαργυρώσει μικροποσά. Απλά με την Eurobank και το Σκλαβενίτη με έχει παραξενέψει που εξαργυρώνει μικροποσά ενώ ακόμα και στο σάιτ της eurobank λέει 10 . Πάντως εδώ που τα λέμε το μινιμουμ 10ευρω είναι μεγάλη απάτη. Εγώ καταλήγω να μου λήγουν τα ευρώ πριν φτάσω τα 10.... Με τα 2 cent ανά συναλλαγή που μαζεύεις, πως να φτάσεις τα 10...
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα τον πρωτο 1,5 χρονο ειχαν ληξει δεν ηξερα οτι χανονται και τα αφηνα για μεγαλη αγορα πανω απο 100 ... Και τον ηπια μηδενιστηκε επιστροφη 50 ευρο μπραβο στη eurobank αλλη μια φορα Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros 1
labros1988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Να ρωτήσω. Μέχρι πριν απο λίγο καιρό η εφαρμογή του κινητού είχε ανάλυση κινήσεων και σου έδειχνε και αν έχεις και κάποια χρήματα που θα λήξουν σε 3 μήνες. Τώρα που μπήκα πάλι στην εφαρμογή δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή. Την έβγαλαν τελείως, ή μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα;
*nenya* Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 36 minutes ago, labros1988 said: Να ρωτήσω. Μέχρι πριν απο λίγο καιρό η εφαρμογή του κινητού είχε ανάλυση κινήσεων και σου έδειχνε και αν έχεις και κάποια χρήματα που θα λήξουν σε 3 μήνες. Τώρα που μπήκα πάλι στην εφαρμογή δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή. Την έβγαλαν τελείως, ή μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα; Το ιδιο παρατηρησα κι εγω μετα την τελευταία αναβαθμιση. Βλεπω μονο να γραφει τι ποσο εχω μαζεψει.
giog-chemeng Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Καλησπερα σε ολους. Εβγαλα χθες και ενεργοποιησα αμεσως μια καρτα eurobank που συμμετεχει στο προγραμμα επιστροφη με σκοπο να αγορασω ενα κινητο απο Γερμανο που το διαθετει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικα με επιστροφη 20% μεχρι Κυριακη 4/8. Κατεβασα το app, μου βγαζει οτι δεν μπορω να συνδεσω ακομα την καρτα μου στο προγραμμα επιστροφη και ψαχνοντας κι εδω μεσα διαβασα οτι θελει 2 εργασιμες περιπου. Πηρα τηλ την Eurobank και μου ειπαν οτι μπορω να κανω την αγορα και μετα θα περαστουν οι ποντοι. Ρωτησα "σιγουρα;". Σιγουρα μου απαντησε ο εκπροσωπος. Αν δεν μπορω να συνδεσω την καρτα μεχρι το Σαββατο να προβω στην αγορα του εν λογω κινητου; Κι αν γινει στραβη να πω σε ηχογραφημενη κληση μου ειπατε οτι μπορω να το κανω κι οτι θα περαστουν οι ποντοι. Τι θα προτεινατε εσεις; Η εκπτωση ειναι 159,80€, οχι κανα μικροποσο. Ευχαριστω και συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο. 1
moumias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα,έχω 9 ευρώ επιστροφή και δεν έχω εξαργυρωση ποτέ και θέλω να πάω Σκλαβενίτη τώρα. Πάω με την κάρτα που έχω και θα της πω να μου τα τα τραβήξει; Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από moumias
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, moumias είπε Καλημέρα,έχω 9 ευρώ επιστροφή και δεν έχω εξαργυρωση ποτέ και θέλω να πάω Σκλαβενίτη τώρα. Πάω με την κάρτα που έχω και θα της πω να μου τα τα τραβήξει; Θα στο ρωτησουν μονοι τους κανονικα .Πριν μια ωρα εξαργυρωσα 2,6 ευρω και με ρωτησαν αν θελω
moumias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Επειδή δεν έχω αλλά λεφτά τώρα,δε θα δωαω καθόλου λεφτα και θέλω μόνο να πάρει τα 9 ευρω.Μην πάω και γίνω ρεζίλι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, moumias είπε Επειδή δεν έχω αλλά λεφτά τώρα,δε θα δωαω καθόλου λεφτα και θέλω μόνο να πάρει τα 9 ευρω.Μην πάω και γίνω ρεζίλι. Αρκει ο λογαραισμος που θα κανεις να μην τα ξεπερναει Θα σου ελεγα ψωνισε 8,7 ευρω για ασφαλεια
giorgos04 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, moumias είπε Επειδή δεν έχω αλλά λεφτά τώρα,δε θα δωαω καθόλου λεφτα και θέλω μόνο να πάρει τα 9 ευρω.Μην πάω και γίνω ρεζίλι. κατσε να πληρωθεις σε 10 μερες και πας. προβλεπω να γινεται η στραβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα