Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/4/2019 στις 11:56 ΠΜ, 26ska είπε

Εγώ προτείνα το app επιστροφή,όπως λέει κ καλά η τράπεζα σε δύο φίλους,ότι θα πάρεις 5 ευρώ εσύ που προτείνεις έκαστος και από 10 αυτοί που τους το πρότεινες.Ακομα τα χρήματα που έλεγε δεν μπήκανε.Τι φάση, κοροϊδία;

Έχουν κάρτες Eurobank και οι 2 ; 

Τις χρησιμοποίησαν αφότου έβαλαν το app ; 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Έχουν κάρτες Eurobank και οι 2 ; 

Τις χρησιμοποίησαν αφότου έβαλαν το app ; 

Έχουν και οι 2, δεν το ξέρω το δεύτερο προφανώς όμως. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, 26ska είπε

Έχουν και οι 2, δεν το ξέρω το δεύτερο προφανώς όμως. 

Μήπως πρέπει να κάνουν μια κίνηση που θα φανεί στο app, για αυτό σε ρώτησα... 

Δημοσ.

Στις 7/4/2019 στις 11:56 ΠΜ, 26ska είπε

Εγώ προτείνα το app επιστροφή,όπως λέει κ καλά η τράπεζα σε δύο φίλους,ότι θα πάρεις 5 ευρώ εσύ που προτείνεις έκαστος και από 10 αυτοί που τους το πρότεινες. Ακομα τα χρήματα που έλεγε δεν μπήκανε.Τι φάση, κοροϊδία;

συνήθως αργούν να πιστωθούν σε αυτόν που προτείνει... τα νέα μέλη τα παίρνουν πιο γρήγορα αλλά κι αυτά όχι αμέσως...

πάντως γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να κάνεις μαζί με τον άλλον τη διαδικασία, για να τσεκάρεις οτι έβαλε σωστό τον σχετικό κωδικό κτλ, δεν είχε ξάνα-χρησιμοποιήσει το app κτλ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση:

Εάν κάνω σήμερα μια αγορά των 100 ευρώ με 10% επιστροφή και στην ίδια συναλλαγή κάνω 50 ευρώ εξαργύρωση, θα πάρω επιστροφή 10 ευρώ ή πέντε ;

• Like 1
Δημοσ.

Απάντηση 

5 ευρώ 

Αρα να ξέρετε ότι δε συμφέρει να κανεις εξαργύρωση σε περίοδο που έχει μεγάλη επιστροφή 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω κάτι σχετικό, πως μπορώ να προτείνω σε κάποιον άλλο την εφαρμογή? θυμάμαι παλιότερα έβγαζε ένα εικονίδιο στο app. Τώρα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, swtos_chem είπε

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω κάτι σχετικό, πως μπορώ να προτείνω σε κάποιον άλλο την εφαρμογή? θυμάμαι παλιότερα έβγαζε ένα εικονίδιο στο app. Τώρα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο

Ουτε κι εγω .Μολις το κοιταξα .Ισως το σταματησαν.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά στο site της επιστροφής λέει πως η ελάχιστη εξαργύρωση είναι 10 ευρώ. Το ίδιο μου είπε και σήμερα στο Πλαίσιο η υπάλληλος όταν ζήτησα να εξαργυρώσω τα 6 ευρώ που έχω μαζέψει.

Το θέμα είναι ότι η κοπέλα μου στο Σκλαβενίτη λέει ότι εξαργυρώνει και μικροποσά κάθε φορά που πάει (μέχρι και τύπου 20 cents) και νομίζω και εγώ θυμάμαι ταμία στο Σκλαβενίτη να με ρωτάει "Έχετε 1,30 επιστροφή να τα αφαιρέσω"

Μου ξεφεύγει κάτι ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ρε παιδιά στο site της επιστροφής λέει πως η ελάχιστη εξαργύρωση είναι 10 ευρώ. Το ίδιο μου είπε και σήμερα στο Πλαίσιο η υπάλληλος όταν ζήτησα να εξαργυρώσω τα 6 ευρώ που έχω μαζέψει.

Το θέμα είναι ότι η κοπέλα μου στο Σκλαβενίτη λέει ότι εξαργυρώνει και μικροποσά κάθε φορά που πάει (μέχρι και τύπου 20 cents) και νομίζω και εγώ θυμάμαι ταμία στο Σκλαβενίτη να με ρωτάει "Έχετε 1,30 επιστροφή να τα αφαιρέσω"

Μου ξεφεύγει κάτι ;

ναι, νομιζω οτι αναφέρεσαι σε yellows! η επιστροφη ηταν παντα απο 10€ και πάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Μου ξεφεύγει κάτι ;

Ετσι ακριβως τουλαχιστον για Σκλαβενιτη που ειμαι πελατης και εχω καρτα Eurobank .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.

τι να πω βρε παιδιά... εγώ ψωνίζω από σκλαβενίτη 2-3 φορές την εβδομάδα και τους τελευταιους μηνες που ειμαι κάτω από τα 10€, δεν με έχουν ρωτήσει ποτέ αν θέλω να κάνω εξαργύρωση...

Screenshot_20.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kon1to είπε

τι να πω βρε παιδιά... εγώ ψωνίζω από σκλαβενίτη 2-3 φορές την εβδομάδα και τους τελευταιους μηνες που ειμαι κάτω από τα 10€, δεν με έχουν ρωτήσει ποτέ αν θέλω να κάνω εξαργύρωση...

Screenshot_20.png

Εμενα παντα με ρωτανε σε Σκλαβενιτη και ποτε δεν ειμαι πανω απο 2-3 ευρω .

Δημοσ.

Άρα κάτι παίζει με τον Σκλαβενίτη (ή κάποια καταστήματά του τέλος πάντων). Αλλά πως γίνεται να έχει άλλους κανόνες που πάνε κόντρα στην οδηγία της τράπεζας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Άρα κάτι παίζει με τον Σκλαβενίτη (ή κάποια καταστήματά του τέλος πάντων). Αλλά πως γίνεται να έχει άλλους κανόνες που πάνε κόντρα στην οδηγία της τράπεζας.

Δικιο εχεις αλλα αυτα που γραφω ειναι απο δικη μου εμπειρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...