Castiel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα Άνοιξα λογαριασμό στη Γιουρομπανκ πριν λίγες μέρες, και προσπαθώ να συνδέσω την κάρτα μου στο επιστροφή app, αλλά λέει ότι η κάρτα μου δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα. Η κάρτα έχει κανονικά το σύμβολο της επιστροφής πάνω της, και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο που να μην συμμετέχει. Επρεπε να ενεργοποιησω κάτι και ξέχασα να το κανω; Παίζει να το κάνει επειδή ακόμα δεν έχω χρήματα στο λογαριασμό; Ρωτάω για να πάρω καμια ιδέα, αλλιώς αύριο θα μιλήσω κανονικά με την τράπεζα να δω τι φταίει Ευχαριστώ 1
Scorpio_21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Λογικά είναι όπως είπες, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα μέσα. Ή επειδή δεν έχεις κάνει κάποια αγορά ακόμα σε τερματικό. Άμα μάθεις το λόγο ,ενημέρωσε να έχουμε μία εικόνα.
Alessionew Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Συνήθως θέλει 3-4 εργάσιμες ημέρες από την έκδοση της κάρτας για να μπορείς να τη συνδέσεις στο επιστροφή αππ. Αν θες έχω κωδικό σύστασης για να κερδίσεις 10 ευρώ επιστροφή με την εγγραφή. 1
Castiel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Θα δοκιμάσω να βάλω λεφτά και καμια αγορά μηπως αλλάξει κάτι, αλλιώς θα μιλήσω και με την τράπεζα
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Alessionew είπε Αν θες έχω κωδικό σύστασης για να κερδίσουμε 10 ευρώ επιστροφή με την εγγραφή. Corrected
Alessionew Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Corrected Καλά για να είμαστε ακριβείς εγώ 5 και ο άλλος 10 :Ρ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Alessionew
Castiel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Τελικά σήμερα συνδέθηκε κανονικά. Μίλησα και με την Γιουρομπανκ και μου είπαν ότι είναι γνωστό θέμα ότι θέλει 1-2 εργάσιμες μέρες για να συνδεθεί. 1
koutsou Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα επιστροφή της eurobank. Ένα κατάστημα, ας πούμε, έχει 10% επιστροφή. Αγοράζω εγώ κάτι των 100€, οπότε παίρνω επιστροφή 10€. Σε περίπτωση που βάλω το ποσό σε 10 δόσεις (άτοκες), το 10% της επιστροφής θα ισχύσει μόνο για τα 10 ευρώ της πρώτης δόσης (οπότε και θα πάρω επιστροφή 1 ευρώ) ή για όλο το ποσό (οπότε και θα πάρω επσιτροφή 10€)? Σας ευχαριστώ.
26ska Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Εγώ προτείνα το app επιστροφή,όπως λέει κ καλά η τράπεζα σε δύο φίλους,ότι θα πάρεις 5 ευρώ εσύ που προτείνεις έκαστος και από 10 αυτοί που τους το πρότεινες.Ακομα τα χρήματα που έλεγε δεν μπήκανε.Τι φάση, κοροϊδία;
koutsou Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Εγώ τα έχω πάρει κανονικά τα 5€, δεν είχα πρόβλημα. Αν και, έχει καιρό, νομίζω αργούσαν να πιστωθούν.
AristidisZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 7/4/2019 στις 11:49 ΠΜ, koutsou είπε Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα επιστροφή της eurobank. Ένα κατάστημα, ας πούμε, έχει 10% επιστροφή. Αγοράζω εγώ κάτι των 100€, οπότε παίρνω επιστροφή 10€. Σε περίπτωση που βάλω το ποσό σε 10 δόσεις (άτοκες), το 10% της επιστροφής θα ισχύσει μόνο για τα 10 ευρώ της πρώτης δόσης (οπότε και θα πάρω επιστροφή 1 ευρώ) ή για όλο το ποσό (οπότε και θα πάρω επσιτροφή 10€)? Σας ευχαριστώ. Mε την μία σου πιστώνονται τα 10€ της επιστροφής
Kostas93 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 7/4/2019 στις 11:56 ΠΜ, 26ska είπε Εγώ προτείνα το app επιστροφή,όπως λέει κ καλά η τράπεζα σε δύο φίλους,ότι θα πάρεις 5 ευρώ εσύ που προτείνεις έκαστος και από 10 αυτοί που τους το πρότεινες.Ακομα τα χρήματα που έλεγε δεν μπήκανε.Τι φάση, κοροϊδία; Αν δεις στους όρους λέει έως πότε μπαίνουν. Υπολόγισε 2-3 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα