Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Άνοιξα λογαριασμό στη Γιουρομπανκ πριν λίγες μέρες, και προσπαθώ να συνδέσω την κάρτα μου στο επιστροφή app, αλλά λέει ότι η κάρτα μου δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα. Η κάρτα έχει κανονικά το σύμβολο της επιστροφής πάνω της, και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο που να μην συμμετέχει.

Επρεπε να ενεργοποιησω κάτι και ξέχασα να το κανω; Παίζει να το κάνει επειδή ακόμα δεν έχω χρήματα στο λογαριασμό; Ρωτάω για να πάρω καμια ιδέα, αλλιώς αύριο θα μιλήσω κανονικά με την τράπεζα να δω τι φταίει

Ευχαριστώ

• Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά είναι όπως είπες, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα μέσα.

Ή επειδή  δεν έχεις κάνει κάποια αγορά ακόμα σε τερματικό.

Άμα μάθεις το λόγο ,ενημέρωσε να έχουμε μία εικόνα.

Δημοσ.

Συνήθως θέλει 3-4 εργάσιμες ημέρες από την έκδοση της κάρτας για να μπορείς να τη συνδέσεις στο επιστροφή αππ. Αν θες έχω κωδικό σύστασης για να κερδίσεις 10 ευρώ επιστροφή με την εγγραφή. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Corrected :P

Καλά για να είμαστε ακριβείς εγώ 5 και ο άλλος 10

Επεξ/σία από Alessionew
Δημοσ.

Τελικά σήμερα συνδέθηκε κανονικά. Μίλησα και με την Γιουρομπανκ και μου είπαν ότι είναι γνωστό θέμα ότι θέλει 1-2 εργάσιμες μέρες για να συνδεθεί. 

• Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα επιστροφή της eurobank. Ένα κατάστημα, ας πούμε, έχει 10% επιστροφή. Αγοράζω εγώ κάτι των 100€, οπότε παίρνω επιστροφή 10€. Σε περίπτωση που βάλω το ποσό σε 10 δόσεις (άτοκες), το 10% της επιστροφής θα ισχύσει μόνο για τα 10 ευρώ της πρώτης δόσης (οπότε και θα πάρω επιστροφή 1 ευρώ) ή για όλο το ποσό (οπότε και θα πάρω επσιτροφή 10€)?

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ προτείνα το app επιστροφή,όπως λέει κ καλά η τράπεζα σε δύο φίλους,ότι θα πάρεις 5 ευρώ εσύ που προτείνεις έκαστος και από 10 αυτοί που τους το πρότεινες.Ακομα τα χρήματα που έλεγε δεν μπήκανε.Τι φάση, κοροϊδία;

Δημοσ.

Εγώ τα έχω πάρει κανονικά τα 5€, δεν είχα πρόβλημα. Αν και, έχει καιρό, νομίζω αργούσαν να πιστωθούν.

Δημοσ.
Στις 7/4/2019 στις 11:49 ΠΜ, koutsou είπε

Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα επιστροφή της eurobank. Ένα κατάστημα, ας πούμε, έχει 10% επιστροφή. Αγοράζω εγώ κάτι των 100€, οπότε παίρνω επιστροφή 10€. Σε περίπτωση που βάλω το ποσό σε 10 δόσεις (άτοκες), το 10% της επιστροφής θα ισχύσει μόνο για τα 10 ευρώ της πρώτης δόσης (οπότε και θα πάρω επιστροφή 1 ευρώ) ή για όλο το ποσό (οπότε και θα πάρω επσιτροφή 10€)?

Σας ευχαριστώ.

Mε την μία σου πιστώνονται τα 10€ της επιστροφής 

Δημοσ.
Στις 7/4/2019 στις 11:56 ΠΜ, 26ska είπε

Εγώ προτείνα το app επιστροφή,όπως λέει κ καλά η τράπεζα σε δύο φίλους,ότι θα πάρεις 5 ευρώ εσύ που προτείνεις έκαστος και από 10 αυτοί που τους το πρότεινες.Ακομα τα χρήματα που έλεγε δεν μπήκανε.Τι φάση, κοροϊδία;

Αν δεις στους όρους λέει έως πότε μπαίνουν. Υπολόγισε 2-3 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...