Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

η μητέρα μου θέλει μια μικρή τηλεόραση (24" μέγιστο)......αυτό που κοιτάω ψάχνοντας είναι ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις κυρίως όμως οι προτάσεις έχουν να κάνουν με monitor+tv σε αυτές τις διαστάσεις. Φυσικά η οθόνη που θα αγοράσω δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως monitor απλά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μειονέκτημα όταν μιλάμε για monitor+tv σε σχέση με μια απλή tv;

Τι panel πρέπει να έχει για να έχουμε καλά χρωματάκια και καλές γωνίες θέασης;

Έχετε κάποια πρόταση να μου κάνετε;

Ψάχνοντας βρήκα αυτήν ως προσφορά https://www.skroutz.gr/s/16853865/JVC-LT24K383.html ποιά η γνώμη σας;

Δημοσ.

Πρότασή μου να μην της πάρεις 24 .Θα στραβώνεται να δει.Είναι πολύ μικρή και κυρίως για μόνιτορ κάνει πλέον.Εκτός και θέλει να βλέπει στα 1-2 μέτρα και θέλει να τη βάλει κάπου που δεν χωράει μεγαλύτερη.

Να της πάρεις μία τουλάχιστον 32άρα.Μικρή η διαφορά στην τιμή και θα μπορεί να δει αν όχι τέλεια έστω πολύ καλύτερα. Παλιά παίρναμε μικρές (θυμάμαι κάτι 14άρες και απορώ πως βλέπαμε σε αυτές) αλλά τώρα έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος που βλέπουμε τηλεόραση.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Πρότασή μου να μην της πάρεις 24 .Θα στραβώνεται να δει.Είναι πολύ μικρή και κυρίως για μόνιτορ κάνει πλέον.Εκτός και θέλει να βλέπει στα 1-2 μέτρα και θέλει να τη βάλει κάπου που δεν χωράει μεγαλύτερη.

Να της πάρεις μία τουλάχιστον 32άρα.Μικρή η διαφορά στην τιμή και θα μπορεί να δει αν όχι τέλεια έστω πολύ καλύτερα. Παλιά παίρναμε μικρές (θυμάμαι κάτι 14άρες και απορώ πως βλέπαμε σε αυτές) αλλά τώρα έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος που βλέπουμε τηλεόραση.

αυτή είναι και η δική μου γνώμη άλλα επιμένει ότι δεν θέλει μεγαλύτερη (υπάρχει και ένα θέμα χώρου εκει που θέλει να την στριμώξει!). Μέχρι τώρα βλέπει σε 14" η οποία όμως άρχισε να κάνει περίεργα και πάμε για αλλαγή....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tempo είπε

αυτή είναι και η δική μου γνώμη άλλα επιμένει ότι δεν θέλει μεγαλύτερη (υπάρχει και ένα θέμα χώρου εκει που θέλει να την στριμώξει!). Μέχρι τώρα βλέπει σε 14" η οποία όμως άρχισε να κάνει περίεργα και πάμε για αλλαγή....

Ναι τα έχουμε τα κολήματά μας εμείς οι μεγαλύτεροι μέχρι να διαπιστώσουμε ότι έχουμε λάθος.:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...