michael150583 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε! θα ήθελα την βοήθεια σας, μου ηρθε ενα tablet χαλασμένο και θα το επιστρεψω στην Κινα βαρους 1kg περιπου.. αυτό που θα ήθελα να μάθω ειναι ποια είναι η πιο φθηνη μεταφορική εταιρεια για να το στειλω πισω στην Κινα; Στα ελτα μου το βγαζει με tracking στα 29 που μου φαίνονται πολλά Ευχαριστώ
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, michael150583 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε! θα ήθελα την βοήθεια σας, μου ηρθε ενα tablet χαλασμένο και θα το επιστρεψω στην Κινα βαρους 1kg περιπου.. αυτό που θα ήθελα να μάθω ειναι ποια είναι η πιο φθηνη μεταφορική εταιρεια για να το στειλω πισω στην Κινα; Στα ελτα μου το βγαζει με tracking στα 29 που μου φαίνονται πολλά Ευχαριστώ Ενημέρωσες σχετικά το Bangood και τον πωλητή? Το Bangood έχει εγγύηση DOA 7 ημερών. Ακολούθησες τη διαδικασία που περιγράφεται στο σάιτ? Αν όντως ήταν χαλασμένο ζητάς ή επιστροφή χρημάτων ή να σου στείλουν άλλο. Σε περίπτωση που σου ζητηθεί να το επιστρέψεις σου πληρώνουν τα έξοδα αποστολής.
theofanis20 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Εγώ παλιά που είχα στείλει ένα ταβλετ στην Κίνα με ΕΛΤΑ μου είχαν ζητήσει 13Ε αν θυμάμαι καλά
michael150583 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 μου είπαν οτι θα πληρώσουν τα μεταφορικά επιστροφης σωστά όπως λες απλά μου ζητησαν την πιο φθηνη μεταφορικη με tracking. Στο site των Ελτα μου βγαζει 27 ευρώ και μου φανηκαν πολλά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, michael150583 είπε μου είπαν οτι θα πληρώσουν τα μεταφορικά επιστροφης σωστά όπως λες απλά μου ζητησαν την πιο φθηνη μεταφορικη με tracking. Στο site των Ελτα μου βγαζει 27 ευρώ και μου φανηκαν πολλά Πρόσεχε λίγο στο θέμα αυτό και ψάξε γιατί πολλές φορές προϊόντα με μπαταρία στα γυρνάνε πίσω
dimikout89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 ΕΛΤΑ είναι το φθηνότερο δεν υπάρχει πιο οικονομική λύση. Μόνο με την μπαταρία μην έχεις θέμα και στο γυρίσουν πίσω αλλά δεν νομίζω. Φυσικά ρώτα για να είσαι σίγουρος.
corsair04 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Θα το στείλεις ως γραμμα και όχι ως πακέτο αλλά θα αργήσει πολλές μέρες ...αφού δεν πληρώνεις εσύ τα μεταφορικά γιατί δεν το στέλνεις με elta courier σε λιγότερο από 7 μέρες θα είναι στην Κίνα...31 ευρώ...
michael150583 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 15 ευρώ για 1 kg περίπου με tracking στα ΕΛΤΑ, ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκαμε! Καλή χρονιά να έχουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα