brave Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Γεια χαρά Αν και ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το powerdvd τουλάχιστον από ότι είδα σε προηγούμενες δημοσιεύσεις κανείς δεν έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα που μου παρουσίασε εμένα. Καταρχήν έχω το powerdvd 4.0 και αν και όσο διάστημα το χρησιμοποιώ δεν μου είχε εμφανίσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες συμβαίνει το εξής κουφό. Ενω όλα πάνε καλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αρχίζουν και εμφανίζονται παράσιτα στον ήχο. Η πλάκα είναι ότι μόλις κάνω pause στην ταινία, αμέσως μόλις την ξαναξεκινώ (από εκεί που την είχα σταματήσει) ο ήχος πάλι φτιάχνει όσπου να περάσει πάλι ένα ακαθόριστο χρονικό διάστημα και να ξαναρχίσουν τα παράσιτα στον ήχο. Έχω δοκιμάσει ένα κάρο συνδυασμούς των ιδιοτήτων του ήχου (μέσω τόσο του control panel όσο και του powerdvd) και το πρόβλημα δεν λύνεται. Να σημειώσω πως δεν έχω ξεχωριστή κάρτα ήχου (τον ήχο τον παίρνω από την mobo) και πως χρησιμοποιώ τον mediaplayer 9.0. Αν ξέρει κανείς πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα ή έχει καμιά ιδέα θα του ήμουν υπόχρεος.
wizard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Για αρχή δοκίμασες άλλο πρόγραμμα, ή κατέβασες όλα τα updates του powerdvd? Μάλλον περιτή αυτή η ερώτηση αλλά για σιγουρια...Σου το παρουσιάζει και όταν π.χ. ακούς μουσική ή μόνο με το powerdvd? Δοκίμασε τα παραπάνω και πες μας αποτελέσματα.
billpeppas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Βρε παιδιά , για να βρεθεί λύση σε κάποιο πρόβλημα πρέπει να είναι γνωστά τα χαρακτηριστικά του PC ( Mobo , CPU , RAM , VGA , Sound Card , Freqs. , PSU , κλπ ) Πες system specs , και έπειτα θα πάρεις την απάντησή σου.
Jikail Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Είχα ανάλογο πρόβλημα όταν είχα μια έκδοση 15days trial του προγράμματος.
keeper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 bale tin 5 na breis tin igia sou egv me tin 4 mono problimata eixa
SpY Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Ontws vale tin ekdosi 5 kai tha teleiwseis! An soni kai kala thes tin 4 kane to arxiko pragma (uninstall kai meta install)
brave Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μπα αυτό που λες φίλε μου παραπάνω το έχω κάνει ήδη. Δηλαδή unistall και μετά install και το πρόβλημα παραμένει. Με το powerdvd 5.0 που έχω κατεβάσει δεν ακούγεται καθόλου ήχος!!! Προς το παρών βλέπω dvd μέσα από τον mediaplayer9.0. Επίσης mp3 ακούγονται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα (και στο powerdvd 4.0 και στο 5.0). Κάποια στοιχεία που αφορούν το hw του pc είναι ότι έχω mobo leadtek winfast k7ncr18, κάρτα γραφικών winfast a180 ddr 64mb, 256 ram (και ήχο από το mobo) αν και χλωμό το κόβω να είναι hw το πρόβλημα.
wizard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Απ'τη στιγμή που από media player παίζει κανονικά κοίταξε τις ρυθμίσεις του powerdvd. Νομίζω ότι κάπου υπάρχει enable hardware acceleration αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. Αυτό μου δημιουργούσε και εμένα πρόβλημα. Για παίξε με αυτό. Δοκίμασε και άλλο πρόγραμμα μπας και ξεμπερδεύεις.
agiosall~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 den xero an einai kollitiko alla to idio epatha kai ego prin apo ligo se mia tainia den mou eihe xanasimbei vevaia apo tin stigmi pou to ekleisa kai to xanaanoixa den eixa provlima ti na po den xero
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Periergo provlima exeis file kai den nomizo oti efthinetai to powerdvd 4 xp to opoio xrisimopoiousa gia 2-3 xronia xoris to paramikro provlima!!! Sinithos otan antimetopizo kati analogo, dokimazo me 2-3 antistoixa programmata protou rotiso kapoion i vgalo simperasmata. Giafto dokimase ta Powerdvd 5 kai WinDVD 5 Gold h Platinum (alla kai to mediaplayer an den to exeis kanei idi-apoti vlepo to exeis kanei...). Ksero giati to powerdvd 5 pou katevases den sou exei ixo alla den mou epitrepetai na sou po apo tous kanonismous tou forum. An to "ksanadeis" ligo to thema tha vreis monos ti lisi...
wizard Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Το powerdvd 5 αν είναι trial μπορεί να σου κόβει τον ήχο (συνήθως μετά από δέκα λεπτά). Τώρα αν του έχεις βάλει κανένα crack δεν δουλεύει σωστά οπότε πήγαινε να το αγοράσεις. Όσο για τον mediaplayer μην μπερδεύεστε, δεν είναι άλλο πρόγραμμα. Για να παίξει dvd χρησιμοποιεί τον αποκωδικοποιητή που έχεις ήδη εγκαταστήσει (PowerDVD). Απλά έχει διαφορετικές ρυθμίσεις. Γι'αυτό σου είπα άλλωστε να "παίξεις" με αυτές.
agiosall~ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 kirileman, steile sto paidi ena pm ekei ...ola epitrepontai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.