overpower Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Στο σπίτι πληρώνουμε 36 το adsl. Μέσω του τηλεφώνου στην ιστοσελίδα δεν βγάζει διαθεσιμότητα, ενώ μέσω οδού βγάζει. Πιο παλιά είχαμε vdsl και δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στο δίκτυο. 1) αν κάνω αίτηση για το vdsl, σε περίπτωση που εν τέλη δεν είναι όντως διαθέσιμο, θα με ενημερώσουν για να μην προχωρήσει το πρόγραμμα? (θα φύγω και οι γονείς δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν αν όντως πιάνει ή όχι την ταχύτητα, ίσως μόνο αν καθοδηγήσω κάποιον από τους 2 για έλεγχο σε speed test) 2) σε περίπτωση που προχωρήσει η αίτηση, πόσο καιρό έχω να το ακυρώσω (προφανώς με ενδιαφέρει η ακύρωση αν δεν πιάσει τα 50). Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από overpower
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 ευρω πολλα μου φενονται για adsl 1) μακαρι να σε ενημερωσουν αλλα χλωμο το βλεπω 2) μπορεις να γυρισεις πισω στο adsl αν πχ εχεις βαλει 50αρα και εχεις down 30 ,εκεινο που δεν ξερω και ας μας πει καποιος εαν ξερει, υπαρχει καποιο στανταρ? δηλαδη σε 50αρα συνδεση στα ποσα down μπορουν να σου πουν .δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Fotia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Από πρίν τις γιορτές ,δίνουν προσφορά να το αλλάξεις σε VDSL με την ίδια τιμή που πληρώνεις για ADSL όπου υπάρχει διαθέσιμο .Ομως στην 50αρα δίνουν εγγυημένο το 30. Επίσης διαβαζω για προβλήματα να κατεβάζεις πχ torrents και διακοπές στην ομιλία.
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Γενικά βλέπω στον τιμοκατάλογο ότι το vdsl είναι στα 31. Δεν ξέρω αν είναι για νέους πελάτες γενικά στον ΟΤΕ ή ως αναβάθμιση γραμμής μπορεί να περάσει. Πιο μετά θα δω σε λογαριασμό αν βγάζει διαθεσιμότητα vdsl. Αν ναι, θα προχωρήσω σε αλλαγή είτε με την χαμηλότερη τιμή, είτε με την ίδια σε 50αρα όμως.
filipN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Fotia είπε Από πρίν τις γιορτές ,δίνουν προσφορά να το αλλάξεις σε VDSL με την ίδια τιμή που πληρώνεις για ADSL όπου υπάρχει διαθέσιμο . Ομως στην 50αρα δίνουν εγγυημένο το 30... Το 35 τουλάχιστον, εδώ και πολύ καιρό. Τελευταία σου δίνουν τα όρια της προσδοκώμενης ταχύτητας (υψηλότερη-χαμηλότερη) και δεσμεύονται ότι δεν θα αλλάξει προς τα κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα