stelphil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας για την επιλογή UPS. Θέλω να δώσω γύρω στα 200 ευρώ,αλλά μπορώ να δώσω και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί. Βασική μου προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του σταθερού υπολογιστή ο οποίος έχει τροφοδοτικό 620 watt ( https://seasonic.com/s12ii#specification), θα μπει i5 8400, και 3 μηχανικοί δίσκοι κι ένας ssd και μία AMD HD6780. Αν σε αυτά τα χρήματα μπορεί να βρεθεί λύση ώστε να παρέχεται ασφάλεια και σε δύο lcd ηλικίας 10+ κι ενός micro hi-fi θα είναι το τέλειο ( δεν είμαι κοντά στις 3 αυτές συσκευές αυτή τη στιγμή μόλις μπορέσω θα δω αν υπάρχει ένδειξη για την κατανάλωση τους). Διαφορετικά κάτι μόνο για τον σταθερό. Διάβασα στο ίντερνετ ότι τα περισσότερα τροφοδοτικά έχουν active pfc και κάποιος ανέφερε ότι θα πρέπει να είναι online το ups κι όχι line-interactive. Αν ξέρει κάποιος περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν αυτό επηρεάζει την επιλογή τύπου ups ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα