Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, fsbmaniac είπε

Το fb θα αποτελέσει στο μέλλον έναν πραγματικό εφιάλτη για πολύ κόσμο , θα κρίνουν τη συμπεριφορά σου , την αντισυστημικοτητα ή τη συστημικότητα  σου , και άλλα αδιανόητα πράγματα . Οι ασφαλιστικές τρίβουν τα χέρια .... Διότι και θα πάμε σε ιδιωτική ασφάλιση 100% αλλά όταν υπογράφεις στους χιλιάδες όρους αναφέρεις πως πρέπει να αναφέρεις εγγράφως κάθε αθλητική δραστηριότητα κτλ κτλ... Στα 46 σου παθαίνεις δισκοκήλη και χρειαζεσε χειρουργείο ... Ξαφνικά και ενώ η επέμβαση έχει τελειώσει έρχεται ο νομικός σύμβουλος και είται υπογράφεις δάνειο 50-60K σε τράπεζα για αποζημίωση είται τα δίνεις μετρητά καθώς ανακάλυψαν στο fb σου ότι συστηματικά πήγαινες για πεζοπορία με την κοπέλα σου στον Όλυμπο και στα Τζουμέρκα και σε εκείνη την εκδρομή στην Κρήτη έκανες ταρζανιες και βουτιές .... Και δεν τα δηλωσες όταν υπέγραψες ... 

Η εφηβεία θα σε ακολουθεί για πάντα και κανένα σου λάθος δεν θα ξεχαστεί ... 

Πες τα Χρυσόστομε..... Κλείστε το Facebook όσο ακόμη προλαβαίνετε .-

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη Facka από το Facebook ....... Ποντικάκια !!!!!!!! Μαζί και εγώ , τουλάχιστον πάνε Χρόνια που δε το χρησιμοποιώ και νιώθω υπέροχα ..... Ακόμη πιο υπέροχα να κάνω Like και να επικοινωνώ πρόσωπο με πρόσωπο με τους "φίλους" Τις φωτογραφίες μου τις εκτυπώνω και τις ανεβάζω στον τοίχο του σπιτιού μου . Ζω ρε γαμώτο , δεν έχω ψευδαισθήσεις!!!!! 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσο ποιο πολύ το σκέφτεται κανείς τον πιάνει κατάθλιψη. Στέλνεις sms,     Ένας στους τρεις παραλήπτες έχει το FB messenger  ως προεπιλεγμένη εφαρμογή Sms στο κινητό του.

Στέλνεις emails το 90% των παραληπτών χρησιμοποιεί δωρεάν πλατφόρμα google, yahoo κτλπ.

Βγαίνεις για καφέ 

- έλα να βγούμε μια φωτογραφεία για το Instagram 

- βρε δεν θέλω 

- την ανέβασα ήδη τώρα είναι αργά.

Το νούμερο του τηλεφώνου σου, το email σου τα έχουν ακόμα και αν δεν τους τα δώσεις εσυ κάποιος φίλος σου καλοθελητής θα σε έχει φακελώσει στις επαφές του με όλα σου τα στοιχεία και μια φωτογραφία  πρόσφατη από την τελευταία σηνάντηση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SteveWisejohn είπε

Πες τα Χρυσόστομε..... Κλείστε το Facebook όσο ακόμη προλαβαίνετε .-

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη Facka από το Facebook ....... Ποντικάκια !!!!!!!! Μαζί και εγώ , τουλάχιστον πάνε Χρόνια που δε το χρησιμοποιώ και νιώθω υπέροχα ..... Ακόμη πιο υπέροχα να κάνω Like και να επικοινωνώ πρόσωπο με πρόσωπο με τους "φίλους" Τις φωτογραφίες μου τις εκτυπώνω και τις ανεβάζω στον τοίχο του σπιτιού μου . Ζω ρε γαμώτο , δεν έχω ψευδαισθήσεις!!!!! 

Εργάζομαι σε τεχνολογικό χώρο που έρχομαι σε επαφή με εταιρίες και ακούω πράγματα και θαματα . Είμαι στη φάση που προσπαθώ μέσω εργαλείου να σβήσω όσο πιο πολλά γίνεται ...αν και έχω πολύ χαλαρό προφίλ .... Και μετά ...delete Τέλος . Στόχος ζωής πλέον . Επίσης θα κερδίσω 2 ώρες τη μέρα , καλύτερο ύπνο , και λέω να χάσω κανα κιλακι . Ευτυχώς έχω διάφορα χόμπυ στη ζωή μου και τα σκ δεν μπαίνω καθόλου fb. Επίσης θα ακούω ραδιόφωνο πιο πολύ. Ντρέπομαι για το επίπεδο μου ώρες ώρες που scrollarω μηχανικά και το αντιλαμβάνομαι αφού το πράττω. Δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα με τη χρήση που κάνω . Είμαστε εν τέλη τεράστια θύματα . ...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2019 στις 8:19 ΜΜ, parlapipas25 είπε

Τίποτα δεν είναι τσάμπα..

Συμφωνώ αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως επιτρέπεται μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ στο κινητό που έχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ να στέλνει δεδομένα στο facebook χωρίς να έχω λογαριασμό. Και μην μου πουν ότι το Android ή το iOS είναι δωρεάν γιατί δεν έχω επιλογή να τα αλλάξω στην συσκευή μου.

Θα μου πεις πέτα το κινητό ΟΚ. Μήπως όμως με την ανοχή μας δώσαμε πολύ χώρο στις εταιρείες;

18 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Ο Σνοουντεν σας τα πε. Εσεις εκει, να ξεπουληθειτε... 

Δείτε και την ταινία, καλό κάνει.

Επεξ/σία από Regulus
Δημοσ.
Στις 3/1/2019 στις 12:31 ΠΜ, fsbmaniac είπε

Το fb θα αποτελέσει στο μέλλον έναν πραγματικό εφιάλτη για πολύ κόσμο , θα κρίνουν τη συμπεριφορά σου , την αντισυστημικοτητα ή τη συστημικότητα  σου , και άλλα αδιανόητα πράγματα . Οι ασφαλιστικές τρίβουν τα χέρια .... Διότι και θα πάμε σε ιδιωτική ασφάλιση 100% αλλά όταν υπογράφεις στους χιλιάδες όρους αναφέρεις πως πρέπει να αναφέρεις εγγράφως κάθε αθλητική δραστηριότητα κτλ κτλ... Στα 46 σου παθαίνεις δισκοκήλη και χρειαζεσε χειρουργείο ... Ξαφνικά και ενώ η επέμβαση έχει τελειώσει έρχεται ο νομικός σύμβουλος και είται υπογράφεις δάνειο 50-60K σε τράπεζα για αποζημίωση είται τα δίνεις μετρητά καθώς ανακάλυψαν στο fb σου ότι συστηματικά πήγαινες για πεζοπορία με την κοπέλα σου στον Όλυμπο και στα Τζουμέρκα και σε εκείνη την εκδρομή στην Κρήτη έκανες ταρζανιες και βουτιές .... Και δεν τα δηλωσες όταν υπέγραψες ... 

Η εφηβεία θα σε ακολουθεί για πάντα και κανένα σου λάθος δεν θα ξεχαστεί ... 

αυτα που περιγραφεις συμβαινουν ηδη. το σκανδαλο με τις αμερικανικες προεδρικες εκλογες, ασφαλιστικες να μην πληρωνουν χρησιμοποιωντας ως τεκμηριο φωτογραφιες του FB, ανθρωποι να χανουν τις δουλειες τους για κατι που ποσταραν πριν χρονια. και ειμαστε ακομη στην αρχη. η ιστορια ειναι ενας φαυλος κυκλος και καποια στιγμη φαινομενα καταπιεσης και ολοκληρωτισμου οπως ο ναζισμος και μακαρθισμος θα κανουν την επανεμφανιση τους στον δημοκρατικο, δυτικο κοσμο. μονο που τοτε ο ρουφιανος που θα μας καταδιδει στο κρατος δεν θα ειναι ο ξενος, αλλα ο εαυτος μας.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...