Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω λαπτοπ κυρίως για προγραμματισμό και δουλειά σε engines όπως το Unity, αλλά και για οποιαδήποτε δουλειά προκύψει από τη σχολή (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών). Σε τιμή έως 800€ και κατά προτίμηση κάπου που να δέχονται δόσεις αν γίνεται 😝 Ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GohanDGeo είπε

Καλησπέρα! Ψάχνω λαπτοπ κυρίως για προγραμματισμό και δουλειά σε engines όπως το Unity, αλλά και για οποιαδήποτε δουλειά προκύψει από τη σχολή (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών). Σε τιμή έως 800€ και κατά προτίμηση κάπου που να δέχονται δόσεις αν γίνεται 😝 Ευχαριστώ προκαταβολικά! 

https://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=24063

και επιπλέον 

https://www.msystems.gr/index.php?category=1516&product=22707   μνήμη Ram

Δημοσ.
Στις 3/1/2019 στις 12:24 ΠΜ, GohanDGeo είπε

Χμ, οι δόσεις δεν είναι άτοκες και το ανεβάζουν αρκετά 😕 Επίσης ο i3 δεν είναι αδύναμος; 

Μην πάρεις laptop με i3 για προγραμματισμό. Ξεκάθαρα. Και πόσο μάλιστα 7ης γενιάς...
Θα σου έλεγα να κοιτάξεις να πάρεις έναν i5 ή i7 8ης γενιάς (ο i5 8250u & ο i7 8550u θα σε καλύψουν και έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους, γύρω στο 5% πιο δυνατός ο i7).
Επίσης εφόσον σε ενδιαφέρει να προγραμματίσεις σε unity engine, καλό θα ήταν να είναι μηχάνημα με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών.

Από εκεί και πέρα εγώ θα κοιτούσα κάτι που να έχει τα εξής:
- 16 GB Ram ή 8 με ελέυθερο slot για μελλοντική αναβάθμιση.
- SSD
- FHD οθόνη

Με ταβάνι τα 800€ νομίζω το πιο δυνατό που μπορείς να πάρεις είναι αυτό:
https://www.skroutz.gr/s/13702417/Lenovo-Legion-Y520-15IKBN-i5-7300HQ-8GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-1050-FHD-No-OS.html

Για τις δόσεις μην σε απασχολεί τόσο το να είναι άτοκες. Αν βλέπεις άτοκες δόσεις, μάλλον έχουν υπολογίσει ήδη τον τόκο στην αρχική τιμή ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GohanDGeo είπε

A. Έχει πάρει το μάτι μου κάτι ωραιότατα MSI (αυτα τα gaming series, απο amazon.com καπου στα 800€ ολα πληρωμένα σπιτι σου). Νομιζω οτι το MSI, λόγω τιμής αξίζει παραπάνω.

Σαν τιμή στο skroutz καλό φαίνεται. Αλλά πιστεύω ότι θα προτιμούσα αυτό

Μια που ο i7 8750h, δε παλέυεται σε laptop, μια thermal throttling λένε όλοι, μια τα 8gb ram, παραπάνω + οτι προσωπικα η σειρα legion της Lenovo είναι αξιόπιστη (ολοι πχ για σκληρες δουλευεις σε laptop, προτείνουν legion 17αρι laptop, λόγω καλής ψύξης).

Αν ψάξεις το forum, όλα αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί.

Δημοσ.

To y520 που αναφέρεται στο προηγούμενο μήνυμα το έχω απο το Νοέμβριο και είναι κορυφή ας είναι περσινή σειρά ούτε θέμα θερμοκρασίες έχει ούτε τίποτα μόνο που τότε έκανε 100 ευρώ φθηνότερα. Του έβαλα και έναν 2 γιγα μηχανικό για χώρο και έκλεισε το θέμα. Όσο για την λενόβο έχω 5 φορητά δικά της και όχι ακριβές σειρές και είναι απροβλημάτιστα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...