kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Εννοείται ότι "δεν κατάφεραν να βρεθούν σήμερα οι 2 τεχνικοί στο συνδυαστικό". Από Δευτέρα και βλέπουμε. Αναγκάστηκα να βάλω μέσο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H4ckerman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κλαρινοοο ολικης τελικα cote ή wind να παω δν ξερω τι να κανω... μ ειπαν 42€ για 100αρα. Τωρα είμαι σε 50αρα με 37€ συν κινητα και σταθερα... έφυγα για οτε με αυτα που διαβασα... οχι οτι εγω δν εχω σκασει με αυτους που δν μπορω να αλλαξω σε fastpath εδω και 10 μερες.... ειμαι στο τηλ... του γα..ς ή οχι? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από H4ckerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Yolo! Και σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δεν σας χάλασε που έχω 100άρα. Ας είναι καλά ο γνωστός! 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, kirileman είπε Δεν σας χάλασε που έχω 100άρα. Ας είναι καλά ο γνωστός! 😊 Νά'ναι καλά η WIND δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ^Περίπου... 12.2 MB/sec από ftp ntua. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από kirileman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 11 minutes ago, kirileman said: ^Περίπου... 12.2 MB/sec από ftp ntua. Μια χαρά, πιο πάνω δεν αναεβαίνει με 99999 κλείδωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μια χαρά, πιο πάνω δεν ανεβαίνει με 99999 κλείδωμα. Ναι, δεν έδωσε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H4ckerman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια ερωτησης αξιζει να παω σε 200αρα απο 50αρα που ειμαι τωρα με αυτα τα στοιχεια γραμμης? εν τω μεταξυ εχω παρει τηλ την wind gia fastpath pano 20fores kai dn leei na to allaksi ............. τι μπορω να κανω? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από H4ckerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spk81 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα και απο εμενα!Εγω εκανα αιτηση απο Vdsl 50αρα που ειχα στα 100fiber wind!Εαν εξαιρεσω οως ειχα καποια παραπονα απο την εταιρια καποιες φορες (1 ηταν βλαβη μοντεμ και η δευτερη ηταν βλαβη συστηματος) δεν εχω κανενα προβλημα και σαν ταχυτητα ειμαι ευχαριστημενος!Τωρα οσο αφορα για την 100 θελω να πιστευω πως εκανα καλη επιλογη και δεν θα με κρεμασει η εταιρια γιατι την κρεμασα!αναμονη 20 ημερων μου ειπανε για την αυξηση της γραμμης!θα σας στειλω και οταν θα ενεργοποιηθει για να δουμε τι χαρια θα πιασουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H4ckerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @spk81 αν επιτρεπεται τι τιμη σου εδωσαν για 100αρα?? εμενα μου ειχαν πει στα 39€ μαζι με κινητα και σταθερα. και για 200αρα μου ειχαν πει στα 45€, δν εχω κανει κατι ακομη. το σκεφτομαι γενικοτερα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από H4ckerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spk81 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, H4ckerman είπε @spk81 αν επιτρεπεται τι τιμη σου εδωσαν για 100αρα?? εμενα μου ειχαν πει στα 39€ μαζι με κινητα και σταθερα. και για 200αρα μου ειχαν πει στα 45€, δν εχω κανει κατι ακομη. το σκεφτομαι γενικοτερα. 35eyro με απεριοριστα σταθερα κινητα 5 ωρες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H4ckerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 πολυ καλη τιμη, απο τι κτλβα θελουν τα παζαρια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, H4ckerman said: πολυ καλη τιμη, απο τι κτλβα θελουν τα παζαρια τους. Τα 35 euro ήταν προσφορά από το site της Wind για κάμποσο καιρό μετά τη Black Friday. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H4ckerman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 ενδιαφερον παντως. ο ποτες θα ριξει καμια τιμη παντως? χαχα καλα ενα αστειο ειπα να πω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα