Nancyyy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και χρονια πολλα ψαχνω για αυτοκινητο απο το καλοκαιρι και ακόμα δεν εχω βρει τιποτα. Ιδανικά ψαχνω το Aygo η το 107 απο ιδιώτη εως 100000χιλ μεχρι 4500€ αλλα δεν βρισκω τιποτα. Εχω κουραστεί να κοιταω καθε μερα το car.gr για νεα αγγελια. Μπορει κάποιος να μου προτείνει καποια μάντρα αυτοκινήτων που να ειναι πιο έμπιστη. Ξερω για γυρισμένα χιλιόμετρα σκουριασμένα αυτοκίνητα εισαγωγής κλπ κλπ φιλικα
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ... λογικό είναι. Επειδή είναι πολύ πετυχημένα αυτοκίνητα πόλης, εξαιρετικά, πρακτικά κ οικονομικά δύσκολα θα βρεις με αυτά τα κριτήρια. Όσο για τις μάντρες.. έμπιστη κ καλή... δύσκολο γιατί είναι δεδομένο ότι κανένα όχημα εκεί δεν έχει πραγματικά χιλιόμετρα (φυσικά κ υπάρχουν εξαιρέσεις-ο μαντράς να είναι συγγενής σου...κ πάλι δεν βάζω χέρι στη φωτιά γι αυτό) Συμβουλή: βρες το ιστορικό του οχήματος (αν έχεις γνωστό σε κάποια ΔΟΥ η ΚΤΕΟ είναι εύκολο) μακριά απο leasing, νοικιασμένα(συνήθως νησιωτική Ελλάδα), 3ο κ πάνω χέρι. Καλή τύχη Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Φιλε μου επειδη ειχε η κορη μου το Aygo Και τωρα το C1 (ηθελε αυτοματο κιβωτιο )που ειναι ολοιδια αυτοκινητα δεν κανουν για εκτος ποης εκτος και εχεις μεγαλη υπομονη. Για εντος πολης καλα και οικονομικα ειναι . 6.7 μεση καταναλωση εντος πολης
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ....πω πω! Αυτόματο aygo 1000αρι, το θυμάμαι αυτό(900κατι δεν ήταν πραγματικά?). Δεν πήγαινε βήμα! Εγω το δούλευα στο σειριακό... έλα, εντάξει τα 6.7λτ/100 είναι υπερβολή όμως, θυμάμαι ήταν τέρας αυτονομίας (μήπως η κόρη σου έχει βαρύ πόδι?)... παρά το μεγέθους κατσαρόλας ντεπόζιτο του. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, TechnoState είπε ....πω πω! Αυτόματο aygo 1000αρι, το θυμάμαι αυτό(900κατι δεν ήταν πραγματικά?). Δεν πήγαινε βήμα! Εγω το δούλευα στο σειριακό... έλα, εντάξει τα 6.7λτ/100 είναι υπερβολή όμως, θυμάμαι ήταν τέρας αυτονομίας (μήπως η κόρη σου έχει βαρύ πόδι?)... παρά το μεγέθους κατσαρόλας ντεπόζιτο του. Τα 6 και 7 λίτρα εντός πόλης δεν είναι υπερβολή φίλε μου. Και το Aygo με μηχανικό δεν είχε μεγάλες διαφορές.
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... κοίτα, απλά κρίνω με το 8 ετών φιεστακι μου τώρα, πολλά παραπάνω κιλά, 14αρι, όχι ecoboost αλλά zetec, μέσα στην πόλη είμαι οριακά, κάτω απο τα 6 πάντα. Δεν θυμάμαι πόσο μου έβγαζε το aygo, αλλά τώρα το φορντακι.. όταν βγει αυτοκινητόδρομο κ ανεβάσει στροφές.... διψάει (6.5-9) Ίσως επειδή το οδηγώ οικονομικά σχετικά εντός κ το ξεμπουκωνω εκτός Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
NickTG Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, TechnoState said: .... κοίτα, απλά κρίνω με το 8 ετών φιεστακι μου τώρα, πολλά παραπάνω κιλά, 14αρι, όχι ecoboost αλλά zetec, μέσα στην πόλη είμαι οριακά, κάτω απο τα 6 πάντα. Λιγότερο από όσο λέει η ίδια η εταιρεία δηλαδή.
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ...5.5-6.5 έδινε αν θυμάμαι καλά και όντως μέσα σε αυτά τα όρια κυμαίνεται. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
nik0laus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 @Nancyyy Τα μοντέλα που κοιτάς είναι όντως μια πολύ καλή επιλογή για αυτοκίνητο πόλης, σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις από μάντρα στα χρήματα αυτά κάποιο με λιγότερα από 100Κ χλμ αλλά αυτό που έχει σημασία όταν ψάχνεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι η συνολική του κατάσταση, δλδ ένα με 130000 χλμ μπορεί να είναι κατά πολύ καλύτερο από ένα με 80000 χλμ στη "καμπούρα" του. 1. Δες από τις αγγελίες αυτά που είναι σχετικά κοντά στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις 2. Πάρε "αγκαλιά", που λέει ο λόγος, έναν γνωστό σου ,έμπιστο μηχανικό της προκοπής και πήγαινε να τα δείτε παρέα (εννοείται ότι αν ο πωλητής δε δέχεται να ελέγξεις το προς αγορά όχημα σε δικό σου έμπιστο μηχανικό το προσπερνάς και πας παρακάτω) 3.Μην πάρεις με τη μία το πιο φθηνό από αυτά που θα δεις ,το πιθανότερο να αποδειχθεί κατά πολύ ακριβότερο από κάποιο άλλο σε σύντομο χρονικό διάστημα 4. Με το που πάρεις το όποιο αποφασίσεις θα του κάνεις ένα μεγάλο σέρβις για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να ξέρεις τι και πως ... Στα χρήματα που λες θα βρεις κάποιο που να ταιριάζει με λίγη υπομονή, δυστυχώς τη τρέχουσα περίοδο τα μικρά κυβικά τα "κοπανάνε" λιγάκι παραπάνω. έχε υπόψιν σου να μην ξοδέψεις όλο το διαθέσιμο μπάτζετ κατά την αγορά αλλά οτι πιθανόν να χρειαστείς κάποια χρήματα κατά τον πρώτο χρόνο (το σερβις που λέγαμε πιο πάνω, ένα σετ καινούργια ελαστικά, κάποια μικροβλάβη που δε φαίνεται αλλά μπορεί να βγάλει ένα αυτοκίνητο δεκαετίας πάνω-κάτω μιας και για τέτοιο κοιτάς).
Nancyyy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, nik0laus είπε @Nancyyy Τα μοντέλα που κοιτάς είναι όντως μια πολύ καλή επιλογή για αυτοκίνητο πόλης, σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις από μάντρα στα χρήματα αυτά κάποιο με λιγότερα από 100Κ χλμ αλλά αυτό που έχει σημασία όταν ψάχνεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι η συνολική του κατάσταση, δλδ ένα με 130000 χλμ μπορεί να είναι κατά πολύ καλύτερο από ένα με 80000 χλμ στη "καμπούρα" του. 1. Δες από τις αγγελίες αυτά που είναι σχετικά κοντά στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις 2. Πάρε "αγκαλιά", που λέει ο λόγος, έναν γνωστό σου ,έμπιστο μηχανικό της προκοπής και πήγαινε να τα δείτε παρέα (εννοείται ότι αν ο πωλητής δε δέχεται να ελέγξεις το προς αγορά όχημα σε δικό σου έμπιστο μηχανικό το προσπερνάς και πας παρακάτω) 3.Μην πάρεις με τη μία το πιο φθηνό από αυτά που θα δεις ,το πιθανότερο να αποδειχθεί κατά πολύ ακριβότερο από κάποιο άλλο σε σύντομο χρονικό διάστημα 4. Με το που πάρεις το όποιο αποφασίσεις θα του κάνεις ένα μεγάλο σέρβις για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να ξέρεις τι και πως ... Στα χρήματα που λες θα βρεις κάποιο που να ταιριάζει με λίγη υπομονή, δυστυχώς τη τρέχουσα περίοδο τα μικρά κυβικά τα "κοπανάνε" λιγάκι παραπάνω. έχε υπόψιν σου να μην ξοδέψεις όλο το διαθέσιμο μπάτζετ κατά την αγορά αλλά οτι πιθανόν να χρειαστείς κάποια χρήματα κατά τον πρώτο χρόνο (το σερβις που λέγαμε πιο πάνω, ένα σετ καινούργια ελαστικά, κάποια μικροβλάβη που δε φαίνεται αλλά μπορεί να βγάλει ένα αυτοκίνητο δεκαετίας πάνω-κάτω μιας και για τέτοιο κοιτάς). Δικιο εχεις!! Δικο μου μηχανικό δεν εχω! Οποτε το επομενο αμαξι που θα δω θα το ψαξω πολυ πριν στειλω μηχανικό να το δει. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Οι εμποροι δυσκολα δεχοντε ελεγχο λεπτομερη οσο γινεται για αμαξια τους .Μου εκανε εντυπωση το C1 της κορης μου που ο εμπορος δεχτηκε να το οδηγησει μηχανικος δικος μου και να το σηκωσει ψηλα αν και δεν ειχε ασφαλεια το αμαξι . Είναι του 2011 κα θα μπορουσε προπερυσι καλιστα να γραφει πλασματικα 70-80 χιλιαδες χλμ αλλα εγραφε 120.000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα