Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει και αν έχει 10 κάμερες. Αλλά θα το καθιερώσουν και άλλοι και η τιμή θα ανέβει κατα πολύ που ήδη για να πάρεις ενα κινητο τις προκοπής τώρα θες πόσα λεφτα.

Δημοσ.

Βρε κυκλοφορεί στο ίντερνετ κάτι ώρες τώρα ότι έφαγε ξύλο ο Α12 από τον 855 σε υλοποίηση της Sony στο xz4. Για δείτε εκεί στο ινσομνια να μας ενημερώσετε να το αναλύσουμε το θέμα καταλλήλως στα σχόλια! 😈

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω βαρεθεί αυτό το "παιχνιδακι" των εταιριών με τις κάμερες .

Δεν έχουν άλλη τεχνολογία να δώσουν και τα παίρνουν χοντρά από του τεχνολογικά άσχετους

καταναλωτές που θεωρούν καλύτερη συσκευή αυτή με τις περισσότερες τρύπες.(κάμερες).

Επεξ/σία από AonDuine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pureview, zeiss, light, pure andoird, σκάνερ στην οθόνη, sd 845, 6gb ram, 5.5'', 4200mh μπαταρία.... Τι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ... Πάρτε εσείς με τα πολλά λεφτά που διαθέτετε το galaxy s10 με 1000+++€ και iPhone me 1500+++€  αφήστε σε μας το 9αρι!

Επεξ/σία από sofiathereal
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά κινητό είναι.Cpu+Gpu καλή, οθόνη κλπ.Απλά συμφέρει να το πάρεις όταν πέσει η τιμή του γρήγορα σε σχέση με άλλα κινητά.Οπως το Nokia 8.Αν το θες day 1 και είσαι κουβαρντάς,τα σκάς.Η μα@@@ία είναι οτι δεν έχει θύρα mini jack.Deal breaker για πολλούς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sofiathereal είπε

Pureview, zeiss, light, pure andoird, σκάνερ στην οθόνη, sd 845, 6gb ram, 5.5'', 4200mh μπαταρία.... Τι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ... Πάρτε εσείς με τα πολλά λεφτά που διαθέτετε το galaxy s10 με 1000+++€ και iPhone me 1500+++€  αφήστε σε μας το 9αρι!

Σωστά, αυτό θα έχει 999€, ούτε 1000.

Δημοσ.

Όσοι θεωρείτε τις πολλές κάμερες περιττές μπορείτε να μην μας τα πρηζετε με ανούσια σχόλια ? Εγώ θέλω και 5 και 10 αν είναι να δώσουν κάτι παραπάνω.. Δηλαδή ποιον χαλάει που στο Mate 20 pro υπάρχει και wide κάμερα και ζουμ κάμερα και μπορείς να πάρεις με ένα κλικ καλύτερο αποτέλεσμα σε ανάλογες περιπτώσεις ? Τώρα αν οι 5 αφορούν wide / zoom κλπ ή  απλά καλύτερη ποιότητα μένει να το δούμε αλλά έλεος με τις ανοησίες σας. Πάρτε dslr όσοι θέλετε μια. Τα κινητά για να παραμείνουν κινητά πρέπει να κάνουν τέτοιες πατέντες. 

• Like 2
Δημοσ.

Οι άνθρωποι παρουσιάζουν ναυαρχίδα 845 ένα μήνα πριν βγουν ναυαρχίδες 855 από samsung & Sony. Αν έχει πάνω από 6 κατοστάρικα θα πάει άπατο, δεν το σώζουν οι κάμερες! 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, JcD είπε

Οι άνθρωποι παρουσιάζουν ναυαρχίδα 845 ένα μήνα πριν βγουν ναυαρχίδες 855 από samsung & Sony. Αν έχει πάνω από 6 κατοστάρικα θα πάει άπατο, δεν το σώζουν οι κάμερες! 

o 855 βγανει τελος 1ου εξαμηνου.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sofiathereal είπε

o 855 βγανει τελος 1ου εξαμηνου.

Φεβρουάριο παρουσιάζονται Xz4 και S10  ποιο τελος εξαμήνου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως πήρα το XZ1 229€ σε προσφορά 1.5 μήνα πρίν με τον Snapdragon 835 και 64/4 Rom/Ram για να κρατήσει τουλάχιστον 2 χρόνια.Οταν πέσει πολύ η τιμή και μπεί σε προσφορά πχ το S9 η κάποιο άλλο καλό κινητό θα το αλλάξω.

Με το σκεπτικό ότι δίνεις αρκετά η πολλά λιγότερα χρήματα αν πάρεις την περσινή η προπέρσινη ναυαρχίδα.

Δεν νομίζω να έδινα πάνω απο 250-300€.Σκεφτόμουν για το S8 αλλά είχε από 375€+.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...