dj_takis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 3:35 ΠΜ, cambo99 είπε Δηλαδή λες να το πιστεύουν λανθασμένα; Πρόσφατα δοκίμασα μια άλλη voip υπηρεσία στο android. Με vodafone σταθερή δεν με άφηνε καν να μπω στην υπηρεσία! Με δεδομένα 4g από vodafone έμπαινε κανονικά! Πράγμα που σημαίνει ότι στο ρούτερ τους μπλοκάρουν το voip , ενώ στα δεδομένα που χρεωνομαστε όχι! Γενικά κάνουν παιχνιδάκι όπως τους συμφαίρει. Αυτό ακριβώς στο bold συμβαίνει και σε μένα. Αλλά με wind σύνδεση. Με wifi με τίποτα. Αιωνίως "register..." μου λέει. Και μόλις γυρνάω σε δεδομένα, πάλι σε wind, συνδέεται κατευθείαν. Και συγκεκριμένα η υπηρεσία είναι της Betamax, η VoipWise.
cambo99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 21 minutes ago, dj_takis said: Αυτό ακριβώς στο bold συμβαίνει και σε μένα. Αλλά με wind σύνδεση. Με wifi με τίποτα. Αιωνίως "register..." μου λέει. Και μόλις γυρνάω σε δεδομένα, πάλι σε wind, συνδέεται κατευθείαν. Και συγκεκριμένα η υπηρεσία είναι της Betamax, η VoipWise. Ίσως φταίει και το ρούτερ. Εμένα είναι άλλη η υπηρεσία voip , αλλά θέλει ψάξιμο μήπως πρέπει να ανοίξουμε καμία πόρτα για το voip.
dj_takis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, cambo99 είπε Ίσως φταίει και το ρούτερ. Εμένα είναι άλλη η υπηρεσία voip , αλλά θέλει ψάξιμο μήπως πρέπει να ανοίξουμε καμία πόρτα για το voip. Τι να πω. Εγώ έχω ανοίξει την πόρτα που χρησιμοποιώ αλλά τίποτα. Τώρα που το λέμε βέβαια, δεν έχει τύχει να δοκιμάσω από άλλο wifi φίλου μου να δω τι θα γίνει.
banned_acc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Λοιπόν μετα την ολοκλήρωση των ελέγχων που έκανε η Cosmote, μου απάντησαν ότι ο συνομιλητής τερματιζει την κλήση (πως να μην την τερματίσει αφού η κλήση είναι βουβή) και ρίχνει το μπαλάκι στο Viber. Έκανα φορητότητα στη Vodafone η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και έκτοτε δεν έχω το παραμικρό θέμα στις κλήσεις που κάνω προς αριθμούς Cosmote. Άντε γεια Cosmote! Άδικα ταλαιπωρήθηκα για 2 μήνες ψάχνοντας τι φταίει... Έκανα καταγγελία και στην ΕΕΤΤ και αναμένω γραπτή τους απαντηση. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα