banned_acc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Το τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα το Viber out για Unlimited επικοινωνία σε κινητά και σταθερα. Τον τελευταίο μήνα όμως όταν πάω να κάνω κλήση όταν ο συνομιλητής σηκώνει το τηλέφωνο χάνεται η σύνδεση και κάνει reconnect. Το είπα στο Viber και αφού τσεκαρε τα πάντα μου έστειλαν ακόμη και άλλο .apk μου απάντησαν σήμερα ότι ο provider (Cosmote) περιορίζει υπηρεσίες τους και μου πρότειναν να χρησιμοποιήσω VPN. Πράγματι με VPN δεν έχω θέμα.... 2 1
dollyyy19 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 καλα κανουν,αφου βλεπουν οτι δεν αντιδραει ο οχλος και συνεχιζει να χρηματοδοτει την εταιρια.
Κάβουρας Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Μήνυση και καταγγελία ας πούμε;
KoreanW Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καταγγελία σε συνήγορο του καταναλωτή και ΕΕΤΤ;
pontez2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δεν υπάρχει λόγος περιορισμου από τη cosmote. Τέτοιες υπηρεσιες τη συμφέρει πλέον να υπάρχουν διοτι ο κόσμος σπευδει να κάνει αγορές πανάκριβων mb. Ολοι γνωρίζουν οτι η τηλεφωνική κλήση έχει μηδενικο κόστος και τα χρήματα πάνε καθαρά στο ιντερνετ που όλοι καίγονται.
timos71 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα ούτε με κοσμοτε ούτε με Vodafone. Απο που πραγματοποιείς τις κλήσεις; Από WiFi ή από 3g/4g;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 από android κανω κανονικά viber out κλήσεις. (έχω το πακετο απεριοριστα προς ελλαδα)
Pokemon640 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις δοκιμάσει με άλλη συσκευή ; μου είχε τύχει περίπτωση να έχω smartphone (μπακατέλα μεν) αλλά ενώ είναι 4G να λειτουργούν τα MB μόνο σε 2G ! Επίσης δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις 3G η 2G αντί 4G. Είναι γνωστό ότι η cosmote σε κάρτες δεν τρέχει πάντα το 4G σωστά. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Pokemon640
banned_acc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Οι κλήσεις πραγματοποιούνται από Cosmote 4g και συνήθως γίνεται αν ο συνομιλητής είναι κόσμοτε αριθμος 1
kleo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 αν η κλήση γίνει από 2G δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς
timos71 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, guzel said: Οι κλήσεις πραγματοποιούνται από Cosmote 4g και συνήθως γίνεται αν ο συνομιλητής είναι κόσμοτε αριθμος Αυτές τις μέρες χρειάστηκε να κάνω κάποιες κλήσεις από viber out. Όλες ήταν επιτυχημένες. Σε πολλές από αυτές ο αποδέκτης ήταν κινητό κοσμοτε. Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει καποιο μπλοκάρισμα (αν υπάρχει μάλλον δεν είναι γενικό), πιο πολύ για τεχνικό ζήτημα μου μοιάζει. Άλλη συσκευή έχεις να δοκιμάσεις ώστε να εξαλείψεις το ενδεχόμενο προβλήματος από την πλευρά σου;
GPOWERR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, guzel είπε Οι κλήσεις πραγματοποιούνται από Cosmote 4g και συνήθως γίνεται αν ο συνομιλητής είναι κόσμοτε αριθμος Ακριβως το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω κι εγω.Ειδικα σε 4g ειναι απαραδεκτη η ποιοτητα κλησης.Γυριζοντας το τηλ σε 3g μειωνεται καπως το προβλημα αλλα και παλι η συνομιλια ειναι διακοπτωμενη.Να σημειωσω πως στο σερφαρισμα ή σε βιντεο το δικτυο παει σφαιρα.
banned_acc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, timos71 είπε Αυτές τις μέρες χρειάστηκε να κάνω κάποιες κλήσεις από viber out. Όλες ήταν επιτυχημένες. Σε πολλές από αυτές ο αποδέκτης ήταν κινητό κοσμοτε. Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει καποιο μπλοκάρισμα (αν υπάρχει μάλλον δεν είναι γενικό), πιο πολύ για τεχνικό ζήτημα μου μοιάζει. Άλλη συσκευή έχεις να δοκιμάσεις ώστε να εξαλείψεις το ενδεχόμενο προβλήματος από την πλευρά σου; Έχω δοκιμάσει 2η συσκευή και κάνει το ίδιο. Επίσης με VPN δεν έχω θέμα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει το ότι είναι καρτοκινητο frog. Πριν τον τελευταίο μήνα που εμφανίστηκε το πρόβλημα δεν είχα ποτέ θέμα με το Viber out
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα