chsam Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, vairass είπε Αυτό το ξέρω.. Γενικά ρωτάω πως είναι καλύτερα για όλα τα θέματα... Στον έναν ή και στους δύο; Μα σου απαντησα, δεν εχει καμια διαφορα ή σημασια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μηπως, θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ, να γίνει μισθωτηριο, σε αυτόν που θα μπει η ΔΕΗ στο ΟΝΟΜΑ του ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μηπως, θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ, να γίνει μισθωτηριο, σε αυτόν που θα μπει η ΔΕΗ στο ΟΝΟΜΑ του ?????? Οχι δεν εχει καμια σημασια, αρκει να ειναι "νοικοκυριο"(αν κ μεχρι 31/12 δεν παιζει ρολο ουτε καν το ονομα)...οπως ισχυει κ με το ΚΟΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μηπως, θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ, να γίνει μισθωτηριο, σε αυτόν που θα μπει η ΔΕΗ στο ΟΝΟΜΑ του ?????? Αυτό ναι νομίζω θα το κάνω έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Μια φίλη μου ενώ έκανε αίτηση κανονικά τον Μάρτιο και δικαιούται αναδρομικά για 3 μήνες συν τον Απρίλιο δεν μπήκαν ακόμη τα χρήματα.. Το μπορεί να έγινε? Σε περίπτωση που είναι σωστό το Iban τι μπορεί να φταίει μετά? Edit:Το Iban είναι σωστό.. Edit : τέλος καλό όλα καλά. Είχε γίνει ένα λάθος με την τράπεζα. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Έκανα μόλις αίτηση και μου έβγαλε έγκριση αλλά έχω μια απορία... Μου έβγαλε περίοδο από 6 έως 11/2019.. Αρα μετά κάνω νέα αίτηση τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, vairass είπε Καλησπέρα. Έκανα μόλις αίτηση και μου έβγαλε έγκριση αλλά έχω μια απορία... Μου έβγαλε περίοδο από 6 έως 11/2019.. Αρα μετά κάνω νέα αίτηση τι γίνεται; Ναι, θα ξαναγινουν αιτησεις μετα απο το εξαμηνο για να ελεγχθουν αν συνεχιζουν να ισχυουν οι προυποθεσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, chsam είπε Ναι, θα ξαναγινουν αιτησεις μετα απο το εξαμηνο για να ελεγχθουν αν συνεχιζουν να ισχυουν οι προυποθεσεις. Ώραια... Δεύτερη ερώτηση... Σήμερα έκανα αίτηση.... Πότε θα πληρωθώ; υπάρχει στάνταρ ημερομηνία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Υποτίθεται κάθε τέλος του μήνα μπαίνει ο τρέχον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vairass είπε Ώραια... Δεύτερη ερώτηση... Σήμερα έκανα αίτηση.... Πότε θα πληρωθώ; υπάρχει στάνταρ ημερομηνία; Οτι και να πουμε θα ειναι υποθεσεις...........μια πληρωμη εχει γινει ως τωρα στις 23/4 μεχρι και για τον απριλη.Αν υποθεσουμε οτι καπου μεσα με τελη μαη θα παρουμε τον μαη, τοτε εσυ πας Ιουνη αφου σου εγκριθηκε απο 6/2019. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, chsam είπε Οτι και να πουμε θα ειναι υποθεσεις...........μια πληρωμη εχει γινει ως τωρα στις 23/4 μεχρι και για τον απριλη.Αν υποθεσουμε οτι καπου μεσα με τελη μαη θα παρουμε τον μαη, τοτε εσυ πας Ιουνη αφου σου εγκριθηκε απο 6/2019. Απλά μου γράφει... 6 μήνες δηλαδή... 6/7/8/9/10/11... Αρα θα πάρω τον Ιούνιο μάλλον. Το θεμα ειναι πόσο Ιουνίου θα μπουν; 8 λεπτά πριν, antbyron είπε Υποτίθεται κάθε τέλος του μήνα μπαίνει ο τρέχον. Κάτσε εμένα γιατί μου έκαναν έγκριση τον τρέχον όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Κάτσε εμένα γιατί μου έκαναν έγκριση τον τρέχον όμως; Ο τρεχον ειναι ο Μαης.Εσυ απο Ιουνη εχεις εγκριση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, chsam είπε Ο τρεχον ειναι ο Μαης.Εσυ απο Ιουνη εχεις εγκριση. Γαμωτο.. Για λίγες ημέρες τον έχασα δηλαδή; ατυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το επίδομα στέγασης σε κάποιους φαίνεται σαν φορολογητέο εισόδημα και πρέπει ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει δικαιολογητικα στον δήμο. Ισχύει κάτι τέτοιο ή εγώ κατάλαβα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 7/5/2019 στις 1:04 ΠΜ, thant είπε Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το επίδομα στέγασης σε κάποιους φαίνεται σαν φορολογητέο εισόδημα και πρέπει ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει δικαιολογητικα στον δήμο. Ισχύει κάτι τέτοιο ή εγώ κατάλαβα λάθος. αφου ειπαν οτι ειναι Αφορολογητο...αν εννοεις αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις