nek. Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Το ηλεκτρονικό συμβόλαιο για το διαμέρισμα μου, έχει λήξει εδώ και χρόνια. Ισχύει ότι αν το ανανεώσω και βάλω ημερομηνία έναρξης από 01/01/2019, θα πάρω το επίδομα αναδρομικά από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο και ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει 100 ευρώ πρόστιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, nek. είπε Το ηλεκτρονικό συμβόλαιο για το διαμέρισμα μου, έχει λήξει εδώ και χρόνια. Ισχύει ότι αν το ανανεώσω και βάλω ημερομηνία έναρξης από 01/01/2019, θα πάρω το επίδομα αναδρομικά από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο και ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει 100 ευρώ πρόστιμο; ΝΑΙ, αλλά ολα αυτά πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 30 Απριλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek. Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 παιδια ερωτηση...θα κανω συμβολαιο μεσα στο Μαιο ...ποτε θα τα παρω τα χρηματα ; επισης ποτε να ληγει το συμβολαιο ακριβως για να μην εχω θεμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε παιδια ερωτηση...θα κανω συμβολαιο μεσα στο Μαιο ...ποτε θα τα παρω τα χρηματα ; επισης ποτε να ληγει το συμβολαιο ακριβως για να μην εχω θεμα ; Λογικά, τον Ιούνιο. Ας λήγει 31-12. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisSma Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Αν και οι περισσότεροι σίγουρα θα το έχετε δει, επιβεβαιώνω και εγώ πως μπήκαν τα χρήματα το μεσημέρι από Ιανουάριο μέχρι και Απρίλιο. Το ερώτημα τώρα είναι εφόσον έλεγαν πως θα πληρώσουν 3 μήνες και ότι πλέον θα μπει σε σειρά ώστε κάθε αρχές του μήνα να πληρώνεται ο προηγούμενος μήνας, πότε θα πληρωθεί ο Μάιος; Τέλος Μαΐου και θα γίνονται οι πληρωμές στο τέλος του μήνα όπως και το ΚΕΑ ή στις αρχές Ιουνίου και πάει λέγοντας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Καλησπερα σας, επανέρχομαι σχετικά με το ίδιο θέμα για το οποίο έχω ξαναγράψει από μέσα Απριλίου: "Μπηκα να κανω κι εγω την αιτηση καθως την δηλωση για το 2019 την εκανα την 2η μερα που ανοιξε το taxis, αλλα μεσα εχει ακομα τα στοιχεια της παλιας δηλωσης. Τι μπορει να φταιει?" Μέχρι στιγμής έχω κάνει προσπάθεια 6 φορές να υποβάλλω αίτηση, κάθε φορά ακυρώνω την παλιά και υποβάλλω νέα. Τελευταία φορά προσπάθησα πριν από λίγο, αλλά και πάλι φαίνονται τα εισοδήματα από τις δηλώσεις του 2018 και όχι από τις δηλώσεις του 2019. Από την αρμόδια ΔΟΥ σήμερα το πρωί μας ενημέρωσαν πως οι φορολογικές μας έχουν οριστικοποιηθεί από πλευράς εφορίας/ΑΑΔΕ. Έχει οριστικοποιήσει κάποιος αίτηση με στοιχεία δήλωσης του 2019; Τί μπορεί να φταίει και βλέπω ακόμα τα παλιά ποσά; Όποιος έχει κάποια απάντηση παρακαλώ να μας διαφωτίσει, διότι είμαστε οριακά να χάσουμε τα αναδρομικά, αφού ο μήνας λήγει σε μερικές μέρες και το πρόβλημα προκύπτει από την πλατφόρμα και όχι από δική μας υπαιτιότητα/καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Θυμάμαι πριν από μερικά post κάποιος είπε ότι έκανε αίτηση με την καινούρια φορολογική δήλωση(2019) και ήταν επιτυχής. Ψάξε να το βρεις αν και δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη από εδώ. Πάρε τηλ στην αρμόδια υπηρεσία μπας και μπορέσεις να κάνεις κάτι. Υποθέτω ότι δεν κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι οι άλλοι, μάλλον θέμα της πλατφόρμας είναι όπως είπες και εσύ. Συνέχισε να προσπαθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Σε πρόσφατες δοκιμες τις καινούριες δηλωσεις τις παίρνει άμεσα, δηλαδή δευτερόλεπτα αφού υποβληθεί η δήλωση, αν γίνει νέα αίτηση έχει τα νέα στοιχεία. Οπότε @manzana έχεις δύο επιλογές - παίρνεις τηλέφωνα σε ΑΑΔΕ(όχι σε ΔΟΥ, δεν είναι αρμόδιοι εκεί) και ΗΔΙΚΑ αναφέροντάς το ως πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, ή πας στο δήμο ελπίζοντας ότι μπορούν να παρακάμψουν το σύστημα ελέγχοντας τις δηλώσεις οι ίδιοι(δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται, πιθανότατα δεσμεύονται για τα εισοδήματα σε ότι τους βγάζει το σύστημα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wallace9 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 @manzana Πάρε στο πενταψήφιο 11131 της ΗΔΙΚΑ και ζήτα να το διορθώσουν. Αφού λες ότι η φορολογική έχει οριστικοποιηθεί είναι δικό τους θέμα και μόνο αυτοί μπορούν να το διευθετήσουν. Στις επισημάνσεις κάτω κάτω τι σου βγάζει; Είναι όλα εντάξει ή υπάρχει και εκεί κάποιο σφάλμα; Επίσης εάν υπάρχουν και άλλα μέλη κοίτα να δώσεις συναίνεση πρώτα. Και δες και τα ΑΜΚΑ εάν υπάρχει κάποια αναντιστοιχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 καλημερα σε ολους . Πεμπτη θα κανω συμβολαιο σε νεο διαμερισμα, ο ιδιοκτητης μου ειπε πριν απο λιγο οτι Μπορει να μου το κανει να αρχιζει απο 1/3/2019 για να παρω 2 μηνες... υπαρχει τετοια δυνατοτητα ξερετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, vairass είπε καλημερα σε ολους . Πεμπτη θα κανω συμβολαιο σε νεο διαμερισμα, ο ιδιοκτητης μου ειπε πριν απο λιγο οτι Μπορει να μου το κανει να αρχιζει απο 1/3/2019 για να παρω 2 μηνες... υπαρχει τετοια δυνατοτητα ξερετε ; Πέμπτη, θα έχουμε 02 μαϊου, οπότε ΔΕΝ υπάρχει περιθώριο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Στις 25/4/2019 στις 12:21 ΠΜ, manzana είπε Καλησπερα σας, επανέρχομαι σχετικά με το ίδιο θέμα για το οποίο έχω ξαναγράψει από μέσα Απριλίου: "Μπηκα να κανω κι εγω την αιτηση καθως την δηλωση για το 2019 την εκανα την 2η μερα που ανοιξε το taxis, αλλα μεσα εχει ακομα τα στοιχεια της παλιας δηλωσης. Τι μπορει να φταιει?" Μέχρι στιγμής έχω κάνει προσπάθεια 6 φορές να υποβάλλω αίτηση, κάθε φορά ακυρώνω την παλιά και υποβάλλω νέα. Τελευταία φορά προσπάθησα πριν από λίγο, αλλά και πάλι φαίνονται τα εισοδήματα από τις δηλώσεις του 2018 και όχι από τις δηλώσεις του 2019. Από την αρμόδια ΔΟΥ σήμερα το πρωί μας ενημέρωσαν πως οι φορολογικές μας έχουν οριστικοποιηθεί από πλευράς εφορίας/ΑΑΔΕ. Έχει οριστικοποιήσει κάποιος αίτηση με στοιχεία δήλωσης του 2019; Τί μπορεί να φταίει και βλέπω ακόμα τα παλιά ποσά; Όποιος έχει κάποια απάντηση παρακαλώ να μας διαφωτίσει, διότι είμαστε οριακά να χάσουμε τα αναδρομικά, αφού ο μήνας λήγει σε μερικές μέρες και το πρόβλημα προκύπτει από την πλατφόρμα και όχι από δική μας υπαιτιότητα/καθυστέρηση. μία από τα ίδια και εδώ.. με την παλιά φορολογική δεν με δέχεται λόγο εισοδήματος (8600). με την καινούρια φορολογική είμαι στα 6380 οπότε λογικά το δικαιούμαι αλλά το "σύστημα" βλέπει την παλιά... θα ξαναδοκιμάσω σε κανένα μήνα μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πέμπτη, θα έχουμε 02 μαϊου, οπότε ΔΕΝ υπάρχει περιθώριο! περιμενε το εχασα....τι πρεπει να κανω ακριβως η μαλλον να κανει ; εξηγησε να τον παρω τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 4 μήνες μπήκαν τελικά ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις