kourtembeu Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Προσυπογράφω ότι γράφει ο wallace και με την ενημέρωση από το λογιστή μου για την ορθότητα των παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, wallace9 είπε Εντάξει συνέχισε με ακόμα περισσότερες υποθέσεις που δεν προκύπτουν ούτε από τα άρθρα/ΦΕΚ που επικαλείσαι.(περσινές/φετινές δηλώσεις) Εξήγησα προηγουμένως πότε κάποιος να "βιαστεί" να κάνει την αίτηση για το επίδομα στέγασης και πότε να "βιαστεί" να υποβάλει την φορολογική του δήλωση. Φώναζαν οι μισοί "Α το χάνουμε με τις παλιές δηλώσεις". Ανανεώνεται (ανέλπιστα) εν μέσω υποβολής φορολογικών δηλώσεων το σύστημα, ώστε να εξυπηρετηθούν οι προηγούμενοι, φωνάζουν τώρα οι άλλοι μισοί "Α προσοχή θα το χάσουμε με τις νέες δηλώσεις". Ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει... https://www.epidomastegasis.gr/pub/Home/Info (αμα θες σου γραφω και σελιδα μαν απο κυα για την επιστροφη χρηματων αμα δε το δικαιουσαι) Αυτο επικαλουμαι παρα να παραπληροφορω απο ποιον θα ζητησουν τα χρηματα πισω και δεν προκυπτουν απο φεκ κτλπ και διαφορες μπουρδες με μισους και αλλους μισους. 11 λεπτά πριν, kourtembeu είπε Προσυπογράφω ότι γράφει ο wallace και με την ενημέρωση από το λογιστή μου για την ορθότητα των παραπάνω. "Η ενημερωση απο τον λογιστη μου" και απο τον καθε λογιστη απο μονη της δε λεει τιποτα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, greengr21 είπε https://www.epidomastegasis.gr/pub/Home/Info (αμα θες σου γραφω και σελιδα μαν απο κυα για την επιστροφη χρηματων αμα δε το δικαιουσαι) Αυτο επικαλουμαι παρα να παραπληροφορω απο ποιον θα ζητησουν τα χρηματα πισω και δεν προκυπτουν απο φεκ κτλπ και διαφορες μπουρδες με μισους και αλλους μισους. "Η ενημερωση απο τον λογιστη μου" και απο τον καθε λογιστη απο μονη της δε λεει τιποτα. Η ΚΥΑ που παραθέτεις είναι σαφής, το εισοδηματικό κριτήριο βασίζεται στην τελευταία εκκαθαρισμενη δήλωση. Εφόσον η τελευταία εκκαθαρισμενη δήλωση έχει σωστά στοιχεία, αν εγκριθεί η αίτηση βάσει αυτής έχεις επίδομα για ένα εξάμηνο τουλάχιστον. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής χρημάτων μόνο και μόνο επειδή θα κάνεις μετά νέα δήλωση. Αφού με την τελευταία δήλωση τη στιγμή της αίτησης το πήρες και δεν είπες ψέματα στη δήλωση για να το πάρεις, είσαι οκ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourtembeu Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, greengr21 είπε https://www.epidomastegasis.gr/pub/Home/Info (αμα θες σου γραφω και σελιδα μαν απο κυα για την επιστροφη χρηματων αμα δε το δικαιουσαι) Αυτο επικαλουμαι παρα να παραπληροφορω απο ποιον θα ζητησουν τα χρηματα πισω και δεν προκυπτουν απο φεκ κτλπ και διαφορες μπουρδες με μισους και αλλους μισους. "Η ενημερωση απο τον λογιστη μου" και απο τον καθε λογιστη απο μονη της δε λεει τιποτα. Πρώτον: - Κατά την πρώτη εφαρμογή της παρούσας, για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, το δικαίωμα στην καταβολή του επιδόματος ισχύει από 01/01/2019 και καταβάλλεται στο σύνολό του ως πρώτη δόση Και δεύτερον: -Εάν μέσω των διασταυρώσεων διαπιστωθεί αναντιστοιχία ανάμεσα σε όσα δηλώθηκαν στην αίτηση και στην πραγματική κατάσταση του νοικοκυριού Αναντιστοιχία δεν υπάρχει αφού όσα δήλωσες με την φορολογική σου δήλωση 2017 είναι ΑΛΗΘΗ αφού η ίδια η εφαρμογή σου εγκρίνει την αίτηση σου με τα ποσά που η ΙΔΙΑ εισάγει ως εισόδημα σου. Τα ΨΕΥΔΗ είναι οτιδήποτε ΕΣΥ μπορείς να εισάγεις και να επεξεργαστείς στην εφαρμογή. Για αυτό το λόγο στο ΦΕΚ ΔΕΝ αναγράφεται η περίπτωση του διαφορετικού εισοδήματος 2017-2018. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 13/4/2019 στις 11:30 ΜΜ, manzana είπε Μπηκα να κανω κι εγω την αιτηση καθως την δηλωση για το 2019 την εκανα την 2η μερα που ανοιξε το taxis, αλλα μεσα εχει ακομα τα στοιχεια της παλιας δηλωσης. Τι μπορει να φταιει? Καποιος που να γνωριζει τί φταιει? Την προηγουμενη αιτηση με τα στοιχεια της δηλωσης του 2018 την εχω ακυρωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wallace9 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, manzana είπε Καποιος που να γνωριζει τί φταιει? Την προηγουμενη αιτηση με τα στοιχεια της δηλωσης του 2018 την εχω ακυρωσει Υπομονή. Αφού λες ότι έχεις υποβάλει οριστικά την φορολογική, περιμένεις να ανανεωθεί το σύστημα με τα νέα δεδομένα. Δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω και θα μπορέσει να εγκριθεί η αίτησή σου μέσα στον Απρίλιο, αφού υπάρχουν ήδη αναφορές από αντίστοιχες περιπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 νομιζω σαν να πήρε κάπου το μάτι οτι 26 του μήνα θα μπούν τα λεφτά για τους μήνες μέχρι κ τον μάρτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmadgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εχω μια απορια οσοι παρουμε τα αναδρομικα τον Απριλιο, για Ιανουαριο, Φεβρουαριο, Μαρτιο. Του Απριλιου η δοση ποτε θα μπει τον Μαιο? με ποια σειρα θα γινονται οι πληρωμες και καθε ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Μήπως πάρουμε τα αναδρομικά συν τον μήνα Απρίλιο? Δεν στέκει να μην δώσει ο Απρίλιος ενώ οτ επίδομα θα δώσει τέλη του ίδιου μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Έχουν πει ότι οι πρώτες πληρωμές θα αφορούν μέχρι Μάρτιο και όχι και τον Απρίλιο. Για το πως θα πληρώνουν στην συνέχεια νομίζω είχαν πει αρχικά ότι κάθε μήνα θα μπαίνει ο τρέχον, τώρα πως θα το κάνουν θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μολις ειδα οτι μπηκε το επιδομα στεγασης στον λογαριασμο... Ειχα κανει αιτηση την πρωτη ημερα που ανοιξε η εφαρμογη... Μπηκαν τα χρηματα για 4 μηνες (Ιανουαριο μεχρι και Απριλιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Πού είδες ότι μπήκαν και για Απρίλιο; Εγώ είδα 3 μήνες, αλλά τον Ιανουάριο υποτίθεται ότι τον χάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μπήκαν και για Απρίλιο τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamo Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Τέσσερις μήνες πήρα και έκανα αίτηση την πρώτη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourtembeu Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Χμ άρα εμάς που μας εγκρίθηκε μέσα στον Απρίλιο θα πληρωθούμε τον Μάιο αλλά άγνωστο πότε, αλλά λογικά θα έχουμε 5 μήνες μαζεμένους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις