Προς το περιεχόμενο

Επιδότηση ενοικίου 2019

vairass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Θα κάνεις αίτηση ΜΕΤΑ τις δηλώσεις, αλλά δεν ξέρω την χρονική στιγμή!

Με το συμβόλαιο θα κάνεις ΑΙΤΗΣΗ!

αυτο το καταλαβα...τι ειδους συμβολαιο να κανω ομως; Παρατηρω οτι πολλοι εχουν προβλημα με την ληξη του συμβουλαιου...

π.χ. αν νοικιασω απο `1/5/2019 ποτε να ληγει ( ασχετος με τα ποσα χρονια θα κανω-λογικα θα κανω 3ετια) . πρεπει να ληγει σε καποια συγκεκριμενη ημερομηνια ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπιζω να βοηθησει το παρακατω: (διαβάστε και τα σχολια στο τελος της εν λογω σελιδας)

https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/44016

Επεξ/σία από nickmanak
  • Like 1

Εχω θεμα με φιλοξενουμενο ο οποιος το Νοεμβριο του 2018 νοικιασε δικο του σπιτι . Η εφαρμογη μου ζηταει να κανω συναινεση λογω οτι τραβαει στοιχεια του 2017 .

Πως μπορω να λυσω το  θεμα?

Εφόσον τα εισοδηματικά κριτήρια είναι του οικονομικού έτους 2017 για ποιο λόγο να ζητήσουν χρήματα όταν γίνουν οι φορολογικές για το οικονομικό έτος 2018; 

Δηλαδή από τη μια μου λες "α το δικαιούσαι παρ'το" και μετά από λίγους μήνες μου λες "βασικά δεν το δικαιούσαι, φερ' το πίσω"; 

• Like 1

Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα. Είναι τελείως άσχετοι και ανίκανοι ρε γμτ. Τι να πω;;;;

Μπαίνω να κάνω τη δήλωση για την κόρη μου, που ενοικιάζει ένα μικρό διαμέρισμα και μένει μόνη της.

Τα συμπληρώνω όλα κανονικά.....αριθμός μισθωτηρίου συμβολαίου, αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, νοικοκυριό ενός ατόμου ....ότι τέλος πάντων ζητάει και βγάζει αυτόματα ότι έχει ετήσιο εισόδημα 8.750 ευρώ και ότι το αίτημα είναι απορριπτέο. 

Η τελευταία φορολογική της δήλωση έχει εισόδημα με βάση την βεβαίωση αποδοχών από την εταιρία ICAP, όπου εργάζεται 4.950 ευρώ. Δεν έχει αυτοκίνητο, ούτε άλλο περιουσιακό στοιχείο στο όνομά της.......Πως γίνεται αυτό;;;;

3 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί αυτή η πλατφόρμα. Είναι τελείως άσχετοι και ανίκανοι ρε γμτ. Τι να πω;;;;

Μπαίνω να κάνω τη δήλωση για την κόρη μου, που ενοικιάζει ένα μικρό διαμέρισμα και μένει μόνη της.

Τα συμπληρώνω όλα κανονικά.....αριθμός μισθωτηρίου συμβολαίου, αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, νοικοκυριό ενός ατόμου ....ότι τέλος πάντων ζητάει και βγάζει αυτόματα ότι έχει ετήσιο εισόδημα 8.750 ευρώ και ότι το αίτημα είναι απορριπτέο. 

Η τελευταία φορολογική της δήλωση έχει εισόδημα με βάση την βεβαίωση αποδοχών από την εταιρία ICAP, όπου εργάζεται 4.950 ευρώ. Δεν έχει αυτοκίνητο, ούτε άλλο περιουσιακό στοιχείο στο όνομά της.......Πως γίνεται αυτό;;;;

μισθός +3000ευρώ επειδή αναπνέει. τεκμαρτό άγαμου δηλαδή. αρα? το 8750 μικτά είναι ?

5 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Το σπίτι, πόσα τετραγωνικά είναι ?

2 ώρες πριν, xxatziva είπε

μισθός +3000ευρώ επειδή αναπνέει. τεκμαρτό άγαμου δηλαδή. αρα? το 8750 μικτά είναι ?

ΔΕΝ αθροίζεται ο μισθός με το τεκμαρτό!

5 ώρες πριν, fotodv7 είπε

Εφόσον τα εισοδηματικά κριτήρια είναι του οικονομικού έτους 2017 για ποιο λόγο να ζητήσουν χρήματα όταν γίνουν οι φορολογικές για το οικονομικό έτος 2018; 

Δηλαδή από τη μια μου λες "α το δικαιούσαι παρ'το" και μετά από λίγους μήνες μου λες "βασικά δεν το δικαιούσαι, φερ' το πίσω"; 

ΝΟΜΙΖΩ, ότι όποιος με την δήλωση του 2017 το δικαιουτο, αλλά το 2018 ΑΛΛΑΞΑΝΕ τα οικονομικά του δεδομένα και ΔΕΝ το δικαιούται, δεν πρέπει να κάνει αίτηση! Έτσι, έχω καταλάβει!

7 ώρες πριν, vairass είπε

αυτο το καταλαβα...τι ειδους συμβολαιο να κανω ομως; Παρατηρω οτι πολλοι εχουν προβλημα με την ληξη του συμβουλαιου...

π.χ. αν νοικιασω απο `1/5/2019 ποτε να ληγει ( ασχετος με τα ποσα χρονια θα κανω-λογικα θα κανω 3ετια) . πρεπει να ληγει σε καποια συγκεκριμενη ημερομηνια ;

Ρε φίλε, όσο συμφωνήσετε με τον ιδιοκτήτη! Στο θέμα επίδομα στέγασης και 31-12-19 να λήγει, είσαι ΟΚ !!!!!

ΥΓ. Γενικότερα, για ΟΛΟΥΣ το γράφω αυτό, τα μυσθωτηρια θα πρέπει να λήγουν 31-12, ώστε να μην έχετε μπερδέματα.

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Το σπίτι, πόσα τετραγωνικά είναι ?

ΔΕΝ αθροίζεται ο μισθός με το τεκμαρτό!

ΝΟΜΙΖΩ, ότι όποιος με την δήλωση του 2017 το δικαιουτο, αλλά το 2018 ΑΛΛΑΞΑΝΕ τα οικονομικά του δεδομένα και ΔΕΝ το δικαιούται, δεν πρέπει να κάνει αίτηση! Έτσι, έχω καταλάβει!

Ρε φίλε, όσο συμφωνήσετε με τον ιδιοκτήτη! Στο θέμα επίδομα στέγασης και 31-12-19 να λήγει, είσαι ΟΚ !!!!!

ΥΓ. Γενικότερα, για ΟΛΟΥΣ το γράφω αυτό, τα μυσθωτηρια θα πρέπει να λήγουν 31-12, ώστε να μην έχετε μπερδέματα.

γιαυτο ρωτησα...αρα ΠΡΕΠΕΙ 31/12 να ληγει οπως και να εχει...

Αυτα τα μπερδεματα βλεπω...

7 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Μου αρέσει η ερώτηση στη πρώτη παράγραφο! 😂 

Η πλατφόρμα στήθηκε πρόχειρα όποιος τα πάρει τα πήρε. Ο σκοπός της πλατφόρμας είναι ξεκάθαρος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε ..

Με 8.750  πάντως τα παίρνει .. Υποτίθεται μέχρι 21000 παίρνεις επίδομα ενικοίου ....

• Like 1

46 λεπτά πριν, guzel είπε

Η πλατφόρμα στήθηκε πρόχειρα όποιος τα πάρει τα πήρε. Ο σκοπός της πλατφόρμας είναι ξεκάθαρος. Προεκλογική περίοδο διανύουμε ..

Με 8.750  πάντως τα παίρνει .. Υποτίθεται μέχρι 21000 παίρνεις επίδομα ενικοίου ....

ετσι που το λες...αν βγει δηλαδη ο Τακης Μητσος θα κοπει το επιδομα ....αν βγει ο τσιπραλεξ θα μεινει το επιδομα..

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Marat72 είπε

Εχω θεμα με φιλοξενουμενο ο οποιος το Νοεμβριο του 2018 νοικιασε δικο του σπιτι . Η εφαρμογη μου ζηταει να κανω συναινεση λογω οτι τραβαει στοιχεια του 2017 .

Πως μπορω να λυσω το  θεμα?

Πρεπει να μπει ο (πρωην) φιλοξενουμενος με τους κωδικους taxis στην πλατφορμα του επιδοματος ενοικιου και να κανει συναινεση.

9 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Στο τελευταιο εκκαθαριστικο της τι φορολογητεο εισοδημα  ή (στο δεξι πλαισιο) Συνολικο εισοδημα αναγραφεται;

2 ώρες πριν, vairass είπε

γιαυτο ρωτησα...αρα ΠΡΕΠΕΙ 31/12 να ληγει οπως και να εχει...

Αυτα τα μπερδεματα βλεπω...

Αν ληγει 31/12 θα εχεις προβλημα για το επομενο εξαμηνο ομως.Αυτη την στιγμη πρεπει να υπαρχει ενεργο μισθωτηριο ως τουλαχιστον τις 30/9.

2 ώρες πριν, guzel είπε

Σύνθεση Νοικοκυριού          Όρια καταθέσεων/μετοχών,ομολόγων κτλ.
Μονοπρόσωπο νοικοκυριό                      7.000 €
Νοικοκυριό αποτελούμενο από
δύο μέλη                                                        10.500 €
τρία μέλη                                                        14.000 €
τέσσερα μέλη                                                17.500 €
5 μέλη και πάνω                                            21.000 €

Η κορη του φιλου πιο πανω ειναι μονοπροσωπο.

Επεξ/σία από chsam
  • Thanks 1

20 λεπτά πριν, vairass είπε

Λοιπόν τέλη Απριλίου θα κάνω συμβόλαιο... Πείτε μου λίγο πότε να λήγει ; θα κάνω για 3 χρόνια. 

Συμφωνα με τον νομο δεν μπορεις, ετσι κ αλλιως, να κανεις λιγοτερο απο τρια χρονια και μεχρι να περασουν τα τρια χρονια ουτε ξερουμε αν υπαρχει επιδομα ακομα...

• Like 1

1 ώρα πριν, vairass είπε

ετσι που το λες...αν βγει δηλαδη ο Τακης Μητσος θα κοπει το επιδομα ....αν βγει ο τσιπραλεξ θα μεινει το επιδομα..

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!

Το επίδομα ενοικίου είναι δουλειά της ΤΡΟΙΚΑΣ και θα ΜΕΙΝΕΙ, όποιος και να έρθει στην εξουσία και με όποιον συγκυβερνήσει !!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...