Προς το περιεχόμενο

Επιδότηση ενοικίου 2019

vairass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φίλε χωρίς παρεξήγηση γράφεις υποθετικά για ένα επίδομα που μπορεί να μην το δικαιούσαι ούτως η άλλως με τη καινούρια φορολογική δήλωση σε 1-2 μήνες και μπορεί να μην υπάρχει του χρόνου με τη νέα κυβέρνηση, οπότε μη στηρίζεσαι σε αυτό για να νοικιάσεις σπίτι,φιλικά. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Φίλε χωρίς παρεξήγηση γράφεις υποθετικά για ένα επίδομα που μπορεί να μην το δικαιούσαι ούτως η άλλως με τη καινούρια φορολογική δήλωση σε 1-2 μήνες και μπορεί να μην υπάρχει του χρόνου με τη νέα κυβέρνηση, οπότε μη στηρίζεσαι σε αυτό για να νοικιάσεις σπίτι,φιλικά. 

Μόλις τώρα, vairass είπε
24 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Δεν στηρίζομαι σε αυτό αλλά μια βοήθεια θα είναι όπως κ να έχει. 

Kαλημερα παιδια!Στον αριθμο δηλωσης μισθωτηριου τι πρεπει να βαλω?

Τον αριθμο καταχωρησης που λεει στο taxisnet Άλλες Δηλώσεις «Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» όπου έχετε Ορισθεί ως Μισθωτής?

Εαν ναι σε μενα εχει 2 αριθμους καταχωρησης.Ποιον βαζω?

Το σπιτι που νοικιαζω ανηκει 40% στην σπιτονοικοκυρα μου και 60% στον πατερα της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Τον αριθμο καταχωρησης που λεει στο taxisnet Άλλες Δηλώσεις «Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» όπου έχετε Ορισθεί ως Μισθωτής?

Το σπιτι που νοικιαζω ανηκει 40% στην σπιτονοικοκυρα μου και 60% στον πατερα της.

Αυτον που αναγραφει στο ηλεκτρονικο μισθωτηριο στο κουτακι "ΑΡ. ΔΗΛΩΣΗΣ" (8 ψηφια ειναι σε εμενα -απαντηση στον απο κατω-)

Επισης σε οσους ζηταει ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ θα πρεπει να μπειτε στο site του επιδοματος με τα στοιχεια των μελων που πρεπει να συναινεσουν ωστε να καταφερετε να ολοκληρωσετε την αιτηση...

(Π.χ επρεπε να συναινεσει η γυναικα μου και μπηκα με τους κωδικους της εκανα συναινεση και μετα καταφερα να ολοκληρωσω την αιτηση...)

Επεξ/σία από skoulas

6 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ναι αυτον βαζεις.Ποσα ψηφια ειναι;Δοκιμασε να βαλεις οποιονδηποτε , δεν θα γινει κατι αμετακλητο.

1 λεπτό πριν, chsam είπε

Ναι αυτον βαζεις.Ποσα ψηφια ειναι;Δοκιμασε να βαλεις οποιονδηποτε , δεν θα γινει κατι αμετακλητο.

8 ψηφια ειναι φιλε μου.Οποιον και απο τους 2 βαλω δεν θα εχω θεμα?

1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

8 ψηφια ειναι φιλε μου.Οποιον και απο τους 2 βαλω δεν θα εχω θεμα?

Ναι οχτω ελεγα μηπως σε εσενα ηταν του στυλ χχχχχχχχ-1 και χχχχχχχχ-2.Σου ειπα δοκιμασε να βαλεις οποιον θες. Αν το παρει εισαι οκ, αν σου βγαλει καποιο θεμα δεν χανεις την αιτηση.Εννοω μην φοβασαι να δοκιμασεις κ τους δυο, δεν θα ανατιναχτει ο Η/Υ.Δοκιμασε κ πες γιατι ειναι ενα καλο ερωτημα...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα το πρωτο και αναμενω..Σερνεται αργει πολυ...!!

Edit:Ολα καλα με την αιτηση μολις ολοκληρωθηκε και εγκριθηκε!!

Στο τελος λεει

To ποσό των **** € υπολογίζεται για την περίοδο 1/1/2019 - 30/9/2019

Γιατι μεχρι 30/9 ?

Επεξ/σία από johnnyman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα γράφει ότι λείπει αριθμός ΔΕΔΗΕ ενώ έχει κανονικά ρεύμα το σπίτι!!! 😂

Εγώ έχω ένα μισθωτήριο από το 17 με λήξη το 20. Πρέπει το μισθωτήριο να έγινε το 2019;

Επεξ/σία από guzel

Εμενα μετα απο 2 ωρες που κανω την αίτηση μου βγάζει ===> Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά την τελευταία ενέργειά σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.

OMG... 

25 λεπτά πριν, guzel είπε

Εμένα γράφει ότι λείπει αριθμός ΔΕΔΗΕ ενώ έχει κανονικά ρεύμα το σπίτι!!! 😂

Εγώ έχω ένα μισθωτήριο από το 17 με λήξη το 20. Πρέπει το μισθωτήριο να έγινε το 2019;

Το μισθωτήριο είναι οκ. Αριθμό παροχής ρεύματος βάλατε?

6 λεπτά πριν, Lefkask είπε

Εμενα μετα απο 2 ωρες που κανω την αίτηση μου βγάζει ===> Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά την τελευταία ενέργειά σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.

OMG... 

Το μισθωτήριο είναι οκ. Αριθμό παροχής ρεύματος βάλατε?

Που να το βάλω; Αριθμό μισθωτηριου βάζω και πετάει ότι λείπει ο αριθμός ΔΕΔΗΕ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...