anaximandros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Το ότι στο μισθωτήριο υπάρχει το ρολόι της ΔΕΗ δεν μετράει; Τι κουλό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ρε παιδες περιμενετε να ανοιξει το συστημα το καθε σαιτ γραφει οτι του κατεβει για τα κλικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταλήξανε: Για το 2019, δεν θα είναι απαραίτητο, η ΔΕΗ να είναι στο όνομα του ενοικιαστή, αλλά από 01/01/2020, ΝΑΙ . 8 ώρες πριν, Lefkask είπε Εμένα ο λογιστής του σπιτονοικοκύρη μου είπε πως θα κανει ανανέωση συμβολαίου στις επόμενες μέρες αλλα θα φαίνεται σαν να συνεχίζει απο τον Σεπτέμβριο του 2018 και όχι απο τις επόμενες μέρες. Οπότε μου είπε πως θα βάλω το "νέο¨μισθωτήριο και όχι το παλιό Καλό είναι σε κάθε περίπτωση όταν ανοίξει η πλατφόρμα να ενημερωθούμε απο τους λογιστές μας γιατί και αυτοί έως και σήμερα δέν έχουν λάβει οδηγίες για την διαδικασία υποβολής Τα 100€ πρόστιμο, ποιος θα τα πληρώσει ?????? 7 ώρες πριν, anaximandros είπε Το ότι στο μισθωτήριο υπάρχει το ρολόι της ΔΕΗ δεν μετράει; Τι κουλό αυτό. Δεν δικαιούσαι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ ΔΕΗ ? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από GREGORYMO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefkask Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Καταλήξανε: Για το 2019, δεν θα είναι απαραίτητο, η ΔΕΗ να είναι στο όνομα του ενοικιαστή, αλλά από 01/01/2020, ΝΑΙ . Τα 100€ πρόστιμο, ποιος θα τα πληρώσει ?????? Δεν δικαιούσαι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ ΔΕΗ ? Καλημερα φιλε μου! Οπως πολύ σωστά είπες, τα 100 ευρώ θα τα πληρώσει ο διαχειριστής που ξέχασε να ασχοληθεί με την ανανέωση (παρόλο που του το είχα πεί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 βγηκε η ΚΥΑ για το επιδομα μπορειτε να διαβασετε τι χρειαζεται πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmail Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω εισόδημα περσινό Συνολικό 7.008 €. Είμαι 1 άτομο λέτε να το χάσω ? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από topmail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmail Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι. Για 8 λεπτά ε?? ωραία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 8€ είναι, αλλά και για 8 λεπτά θα κοβόσουν λογικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, topmail είπε Παιδιά έχω εισόδημα περσινό Συνολικό 7.008 €. Είμαι 1 άτομο λέτε να το χάσω ? ΝΑΙ, εκτός αν σύστημα δει λιγότερο. Το 7000 είναι η βάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaximandros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Άνοιξε η πλατφόρμα. https://www.epidomastegasis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Εχει κανενας θεμα με τη πενταετια?παιζει να ειναι bug του συστηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μπήκα να δω τι παίζει αλλά κόλλησα.. Πώς μπορώ να μάθω αν δικαιούμαι επίδομα στέγασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο, το βρήκα. Στην περίπτωσή μου τρώω άκυρο επειδή ο ιδιοκτήτης μου έκανε ανανέωση έως 01/07/19, και στην αίτηση μου πετάει το εξής: Αναφορά σε κείμενο Δεν βρέθηκαν συμβόλαια που να πληρούν τα κριτήρια (Διάστημα ελέγχου: 1/4/2019 - 30/9/2019) Το θέμα τώρα είναι αν γίνεται τροποποίηση του υπάρχοντος μισθωτηρίου ώστε να πληροί τα χρονικά κριτήρια. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρε Δία πού βλέπουμε τον Αριθμό Δήλωσης Μισθωτηρίου; Το παράδειγμα που βγάζει στο θαυμαστικό δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσεις αριθμό μισθωτήριου να δω αν δικαίουμε επιδότηση ; δεν θα κάνω κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις