μπιπ μπιπ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) τελικά πληρώνεις όλα τα τέλη άδειας 75 ευρώ και τέλη μεταβίβασης το μισό, δηλαδή 30 ευρώ. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από μπιπ μπιπ 1
gkr41 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω εδώ. Θέλω να ανέβω Αθήνα από επαρχία για την αγορά μεταχειρισμένου και σκέφτομαι πως μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία για να το πάρω και να φύγω αυθημερόν. Για τη μεταβίβαση θα πρέπει να πάμε Διεύθυνση Συγκοινωνιών. Αν δεν προλαβαίνουν να εκδόσουν την άδεια, πρέπει να ανέβω πάλι Αθήνα ή μπορούν να την στείλουν και να παραλάβω από τη δική μου ΔΣ; Σχετικά με την ασφάλεια οι επιλογές μου νομίζω είναι: 1) Διακόπτει ο πωλητής τη δική του και βγάζω νέα στο όνομά μου επιτόπου. Η HellasDirect θέλει 2 ημέρες λέει για την ενεργοποίηση. Εγώ πως θα ταξιδέψω αυτό το μεσοδιάστημα; 2) Ταξιδεύω με αυτή που έχει ήδη και μόλις φτάσω λέω στον πωλητή να τη διακόψει και βγάζω νέα στο όνομά μου. Και πάλι θα είμαι νόμιμος στο ταξίδι;
theo93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ερώτηση, αν γίνει μεταβίβαση ποσοστού(το ελάχιστο που υπάρχει) ποιο είναι το κόστος; Πιο συγκεκριμένα το έχουν 2 άτομα 50 50 και θέλω να πάρει ένα τρίτο άτομο το μικρότερο ποσοστό που μπορεί να μεταβιβαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα