panos_99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλη χρονια! Εφτιαξα ενα νεο συστημα αλλα εχει ενα θεμα. Δεν βγαζει σημα στην οθονη στο pciex16. Ενω στα απο κατω pcie δουλευει κανονικα η καρτα οπως το πισι δουλευει κανονικα και με την Onboard στο πανω πανω Pcie βγαζει μαυρο. Εχω δοκιμασει ηδη να κανω reset bios. Έχω τη δυνατότητα F11 έκδοση που από ύπτιο βλέπω είναι και η τελευταία. Δοκιμασα αλλη καρτα(RX 460). Δοκιμασα αλλη οθονη και αλλο καλωδιο. Τωρα ειμαι με dvi αλλα δοκιμασα και hdmi. Τι αλλο μπορω να κανω; To συστημα μου ειναι αυτο: Τροφοδοτικο εχω το corsair cs750m. Οι ραμ ειναι οι Corsair Vengeance RGB 16GB DDR4-2666MHz (CMR16GX4M2A2666C16) Επίσης ο σκληρός είναι ίδιος με παλιά. Απλά τον κουμπωσα και άνοιξε με τα παλιά Windows. Κάρτα είχα την Gtx 960. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από panos_99
saxos55 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Έχεις θέσει την PCI-e ως initial display στο bios; (σελ 34 στο manual αν δεν ξέρεις πως) Αν και κανονικά είναι default σε αυτό το setting. Αν ναι, δοκίμασε να bootάρεις με ένα stick μνήμης. 1
panos_99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, saxos55 είπε Έχεις θέσει την PCI-e ως initial display στο bios; (σελ 34 στο manual αν δεν ξέρεις πως) Αν και κανονικά είναι default σε αυτό το setting. Αν ναι, δοκίμασε να bootάρεις με ένα stick μνήμης. δοκιμασα με ενα στικ και σε διαφορες θεσεις. Ναι ειναι ηδη στο pcie1 slot που ειναι το χ16 αλλα δοκιμασα τα υπολοιπα γενικα...
saxos55 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Παράξενο τότε. Υποθέτω δεν υπάρχει άλλη κάρτα να δοκιμαστεί στο 1ο slot αλλιώς θα το είχες ήδη κάνει, σωστά;
panos_99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, saxos55 είπε Παράξενο τότε. Υποθέτω δεν υπάρχει άλλη κάρτα να δοκιμαστεί στο 1ο slot αλλιώς θα το είχες ήδη κάνει, σωστά; Το έχω γράψει βασικά ότι έχω δοκιμάσει την rx 460. Το θέμα είναι ότι δεν έχει εγγύηση η μητρική. Την πήρα από ένα παιδί που τη κέρδισε σε διαγωνισμό.
saxos55 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ώχ. Αυτά τα δεν υπάρχει απόδειξη γιατί «μου την έκαναν δώρο» και «την κέρδισα σε διαγωνισμό» ποτέ δε μου άρεσαν. Πότε και που γίνονται όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί και δεν τους πετυχαίνω ποτέ και ποιος κάνει δώρο μητρική δεν το καταλαβαίνω.
panos_99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, saxos55 είπε Ώχ. Αυτά τα δεν υπάρχει απόδειξη γιατί «μου την έκαναν δώρο» και «την κέρδισα σε διαγωνισμό» ποτέ δε μου άρεσαν. Πότε και που γίνονται όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί και δεν τους πετυχαίνω ποτέ και ποιος κάνει δώρο μητρική δεν το καταλαβαίνω. Αν δε βρεθεί λύση θα μείνω στο δεύτερο pcie slot. Πόση διαφορά στη ταχύτητα έχουν?
saxos55 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, panos_99 είπε Αν δε βρεθεί λύση θα μείνω στο δεύτερο pcie slot. Πόση διαφορά στη ταχύτητα έχουν? Ένα 5-10% θα χάσεις σε επιδόσεις.
Ronnie1985 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε να φυσηξεις το pci slot σε κοντινη αποσταση με πεπιεσμενο αερα. (Οχι συνεχομενα γιατι βγαζει υγρασια μετα) Μπορει να ακουγεται χαζομαρα αλλα δε ξερεις καμια φορα. Ουτε εχεις να χασεις κ τπτ. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από Ronnie1985
panos_99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Δοκιμασε να φυσηξεις το pci slot σε κοντινη αποσταση με πεπιεσμενο αερα. (Οχι συνεχομενα γιατι βγαζει υγρασια μετα) Μπορει να ακουγεται χαζομαρα αλλα δε ξερεις καμια φορα. Ουτε εχεις να χασεις κ τπτ. Το έχω διαβάσει αυτό κ αλλού. Δεν έχω το μηχάνημα όμως αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη. 5 ώρες πριν, saxos55 είπε Ένα 5-10% θα χάσεις σε επιδόσεις. Ας είναι, δε πειράζει και στο μέλλον θα αγοράσω κάποια καινούργια μητρική.
Ronnie1985 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, panos_99 είπε Το έχω διαβάσει αυτό κ αλλού. Δεν έχω το μηχάνημα όμως αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη. Ας είναι, δε πειράζει και στο μέλλον θα αγοράσω κάποια καινούργια μητρική. Φιλε μου δεν χρειαζεσαι ολοκληρο μηχανημα. Μια μπουκαλιτσα μικρη ειναι 3-4 ευρω την πουλανε. https://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?keyphrase=πεπιεσμένος+αέρας Σιγουρα θα υπαρχει και σε καποιο μαγαζι της γειτονιας σου για να μη πληρωνεις εξτρα μεταφορικα αντικαταβολες.
panos_99 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 3/1/2019 στις 5:43 ΜΜ, Ronnie1985 είπε Φιλε μου δεν χρειαζεσαι ολοκληρο μηχανημα. Μια μπουκαλιτσα μικρη ειναι 3-4 ευρω την πουλανε. https://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?keyphrase=πεπιεσμένος+αέρας Σιγουρα θα υπαρχει και σε καποιο μαγαζι της γειτονιας σου για να μη πληρωνεις εξτρα μεταφορικα αντικαταβολες. Δυστυχως ουτε αυτο εκανε δουλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα