di maria kun Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα τυχαια ευτυχως ειπα να ελενξω τα λαδια και διαπιστωσα οτι ειναι περιπου ενα εκατοστο πιο κατω απο την σπειροειδη ενδειξη στο σωληνακι(θα βαλω και φωτο) αυτο σημαινει χαμηλη σταθμη σωστα-πηρα ενα μαστορα που το παω και ειναι κλειστα εφυγε και ανοιγει παρασκευη-πηγα και σε ενα αλλον και αυτος κλειστα-με ειπε να αγορασω ενα 10,40 απο βενζιναδικο να συμπληρωσω,δεν μπορβω να αφησω και το αμαξι δουλευω το βραδυ 1)στα 15 χρονια δεν συμπληρωσα ποτε λαδι παιζει να χανει απο καπου?παιζει να το εκαψε να ηταν ψιλο η κατι τετοιο?στο ψυγειο δεν βλεπω υπολλειματα εκανα ενα ελεγχο 2)δειτε λιγο την πικ και πειτε μου μεχρι την μεση του σπειροειδη δεν πρεπει να βαλω προβλεπομενα??ο μαστορας μου ειπε μεχρι την γραμμη-εκει στο μαυρο δεν ειναι που σημειωσα?? https://imgur.com/a/Sszuh7m 3)δειτε και το κοκκινο και πειτε μου ειναι πολυ χαμηλο??βεβαια τωρα οτι εγινε εγινε 4)πηρα το πιο ακριβο που ειχε στο βενζινα απο πισω λεει μαλιστα οτι ειναι για νισσαν παιζει ρολο αν ειναι διαφορετικο απο του μαστορα??(πιθανον του μαστορα θα ναι κατωτερο) 5)ποσα λιτρα παιρνουν κανονικα τα αυτοκινητα ???????-(αυτο που αγορασα ειναι 1 λιτρο μαρκα καστρολ/ξερω θα το ριξω μεχρι την μεση Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από di maria kun
meletis_m Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Τη στάθμη των λαδιών την έκανες έλεγχο σε επίπεδο σημείο. Πόσα χιλιόμετρα έχεις τα τωρινά λάδια από την τελευταία αλλαγή τους; Ίσως χάνει απο κάποια φλάντζα του καπακιού ειδικά εάν δέν έχουν αλλαχτεί εδώ και 15 χρόνια.
Chris92 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, meletis_m είπε Τη στάθμη των λαδιών την έκανες έλεγχο σε επίπεδο σημείο. Πόσα χιλιόμετρα έχεις τα τωρινά λάδια από την τελευταία αλλαγή τους; Ίσως χάνει απο κάποια φλάντζα του καπακιού ειδικά εάν δέν έχουν αλλαχτεί εδώ και 15 χρόνια. Να συμπληρωσω,το αμαξι ηταν σβηστο σωστα?Πιο πριν το ειχες βαλει μπροστα?
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 συγνώμη αλλά έχεις αυτοκίνητο 15 χρόνια και δε ξέρεις πόσα λίτρα λάδι παίρνει; δε λέμε να ξέρεις τεχνικά θέματα και λεπτομέρειες αλλά πόσα και τι τύπο λαδιού είναι must. συμπλήρωσε αυτό που σου είπε και όταν ανοίξει το πας για έλεγχο. δε πρόκειται να βγει άκρη από εδώ. ελπίζω ο έλεγχος να έγινε σε επίπεδο 4
di maria kun Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, meletis_m είπε Τη στάθμη των λαδιών την έκανες έλεγχο σε επίπεδο σημείο. Πόσα χιλιόμετρα έχεις τα τωρινά λάδια από την τελευταία αλλαγή τους; Ίσως χάνει απο κάποια φλάντζα του καπακιού ειδικά εάν δέν έχουν αλλαχτεί εδώ και 15 χρόνια. -ναι σε επιπεδο και να σε 3-4 σημεια -χιλιομετρα γυρω στις 5000,τελευταιο σερβις τον αυγουστο,γενικα κανω ενα σερβις ανα ετος καθως συνηθως εχω λιγοτερα χιλιομετρα απο 10000 -δεν θυμαμαι να εχουμε αλλαξει φλαντζα,το αμαξι το πηρα απο τον αδερφο μου και γενικα με θερμοκρασιες δεν ειχα ποτε θεμα 8 λεπτά πριν, Chris92 είπε Να συμπληρωσω,το αμαξι ηταν σβηστο σωστα?Πιο πριν το ειχες βαλει μπροστα? το εκανα σε διαφορα σεναρια-και εντελως σβηστο και μετα απο μικρη γυρα ισα ισα να ζεσταθουν και μετα απο μικρη γυρα που ναι μεν ζεσταθηκαν αλλα μετα αφησα να περασει κανα 15λεπτο να κατσουν-σε ολα εκει ειναι η σταθμη
moure Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Τα λάδια όπως τα βλέπω με το μάτι φαίνονται σε πολύ κακή κατάσταση.Βαλε ένα λίτρο τώρα να κανείς τη δουλειά σου και πήγαινε να τα αλλάξεις. 3 4
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, moure είπε Τα λάδια όπως τα βλέπω με το μάτι φαίνονται σε πολύ κακή κατάσταση.Βαλε ένα λίτρο τώρα να κανείς τη δουλειά σου και πήγαινε να τα αλλάξεις. αυτο ακριβως... με το ματι φαινονται χαλια τα λαδια σου... δωσε 2-3 κατοσταρικα αν θες και αλλαξε ολα τα λαδια και τα υγρα σου..αν θες να εχεις ενα αμαξι που θα κρατησει... γιατι χωρις να εχω δει ολο το αλλο αμαξι φαινεται να μην το προσεχεις... 2
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 .... λογικά το σωστό πρέπει να είναι ανάμεσα στις δύο γραμμές. Πάρε ένα μετριο-καλο συνθετικό κ ξεκίνα να συμπληρώνεις. Το ότι δεν σου έκαιγε εδώ κ 15 χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν θα αρχίσει να καίει τώρα..ισα ίσα το αντίθετο. Επίσης έχεις πολύ κατακάθι... εμπιστεύεσαι απόλυτα τον μηχανικό σου??? Στα service σου δείχνει/δίνει στα χέρια αυτά που άλλαξε? Ζητάς να δεις φίλτρα κουτιά απο λάδια (παίρνεις μαζί τυχόν λάδι που περισσεύει) λοιπά αναλώσιμα, συσκευασίες απο νέα (τάπες, μπουζί, λουριά, κλπ). Σε καμιά περίπτωση μην λειτουργήσεις τον κινητήρα ούτε 5λεπτο αν αυτό είναι το πραγματικό λάδι που έχει μέσα (ποσότητα κ ποιότητα). Τόσο καιρό δεν παρατήρησες τπτ??? Ο κινητήρας χτυπάει με καμπανάκια: ... άλλη αίσθηση/ζορισμα πτώση απόδοσης ανέβασμα θερμοκρασίας κλπ.. χώρια τα σημάδια λαδιού στο πάτωμα-δαπεδο-επιπεδο εάν έχεις διαρροή κ συνήθως κάποιοι ευσυνείδητοι στο φανάρι θα σου πουν "φίλε βγάζεις λευκό καπνό απο πίσω" (15ετιας αυτοκίνητο, χωρίς η με παλιάς γενιάς καταλύτη: το αντιλαμβάνεσαι εύκολα) 1
di maria kun Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ποιο αμαξι εχεις με ποσα χλμ ? νισσαν αλμερα 2002-150000 χιλιαδες 35 λεπτά πριν, moure είπε Τα λάδια όπως τα βλέπω με το μάτι φαίνονται σε πολύ κακή κατάσταση.Βαλε ένα λίτρο τώρα να κανείς τη δουλειά σου και πήγαινε να τα αλλάξεις. aαυτο εκανα το πηρε ολο το λιτρο και απο παρασκευη θα τον επισκευτω 16 λεπτά πριν, opcorsa είπε αυτο ακριβως... με το ματι φαινονται χαλια τα λαδια σου... δωσε 2-3 κατοσταρικα αν θες και αλλαξε ολα τα λαδια και τα υγρα σου..αν θες να εχεις ενα αμαξι που θα κρατησει... γιατι χωρις να εχω δει ολο το αλλο αμαξι φαινεται να μην το προσεχεις... τι να πω καθε χρονο κανω σερβις-τον εμπιστευομαι το μηχανικο γιατι ειναι γνωστος τι αλλο να προσεξω δηλ-200-300 ευρω γιατι????πολλα δεν ειναι 14 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... λογικά το σωστό πρέπει να είναι ανάμεσα στις δύο γραμμές. Πάρε ένα μετριο-καλο συνθετικό κ ξεκίνα να συμπληρώνεις. Το ότι δεν σου έκαιγε εδώ κ 15 χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν θα αρχίσει να καίει τώρα..ισα ίσα το αντίθετο. Επίσης έχεις πολύ κατακάθι... εμπιστεύεσαι απόλυτα τον μηχανικό σου??? Στα service σου δείχνει/δίνει στα χέρια αυτά που άλλαξε? Ζητάς να δεις φίλτρα κουτιά απο λάδια (παίρνεις μαζί τυχόν λάδι που περισσεύει) λοιπά αναλώσιμα, συσκευασίες απο νέα (τάπες, μπουζί, λουριά, κλπ). Σε καμιά περίπτωση μην λειτουργήσεις τον κινητήρα ούτε 5λεπτο αν αυτό είναι το πραγματικό λάδι που έχει μέσα (ποσότητα κ ποιότητα). Τόσο καιρό δεν παρατήρησες τπτ??? Ο κινητήρας χτυπάει με καμπανάκια: ... άλλη αίσθηση/ζορισμα πτώση απόδοσης ανέβασμα θερμοκρασίας κλπ.. χώρια τα σημάδια λαδιού στο πάτωμα-δαπεδο-επιπεδο εάν έχεις διαρροή κ συνήθως κάποιοι ευσυνείδητοι στο φανάρι θα σου πουν "φίλε βγάζεις λευκό καπνό απο πίσω" (15ετιας αυτοκίνητο, χωρίς η με παλιάς γενιάς καταλύτη: το αντιλαμβάνεσαι εύκολα) ευχαριστω ρε μαν αυτη την απαντηση εψαχνα και οχι να κρινει ο καθενας -τι να σου πω ειναι γνωστος πρωην συμαθητης του αδερφου μου-γενικα ακουω πολλοι μηχανικοι ειναι λυκοι-οχι δεν ελεγχω τπτ ουτε μου δινει κουτια και τετοια αλλα μετα απο αυτο η θα παω σε αλλον η αν παω στον ιδιο θα τα ζηταω-τι να λειτουργησω τοσο καιρο το χρησιμοποιουσα τωρα αναγκαστικα θα κανω ενα δρομολογιο για την δουλεια και μετα σερβις,ο κινητηρας δεν εχει κανενα θεμα/καμπανακια τι εννοεις κοψιματα????οχι ιδιαιτερα δεν πολυτρεχω κιολας με χαμηλες στροφες παω,λευκο καπνο οχι,διαρροες οχι απο οσο ελενξα,ανεβασμα θερμοκρασιας ποτε Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από di maria kun
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... επίσης αυτός ο καιρός δεν είναι καθόλου καλός σύμμαχος. Δεν το αφήνεις καλύτερα έξω απο κανένα συνεργείο, νέου μηχανικού (ίσως θα πρέπει να τον αλλάξεις η να του βάλεις χοντρό χέρι) κ να κοιτάξεις να βολευτεις με μμμ ή να δανειστείς κάποιο άλλο αυτοκίνητο για να κάνεις προσωρινά την δουλειά σου? Καλό θα είναι να πας συστημένος σε μηχανικό που αποδεδειγμένα, σε δικό σου άνθρωπο, κάνει σωστή δουλειά. (Αν όντως στα μασάει ή αποδεχτεί αμέλεια του...στη θέση σου θα ζητούσα αυτοκίνητο αντικατάστασης η να χρεωθεί έξοδα για νοικιασμένο) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 2
alx301 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 όπως σου ειπαν και τα παιδια συμπληρωσε λαδι πριν διανοηθείς να κανεις διαδρομή. Μετα αν δεν βαριεσαι, καλο ειναι να τσεκαρεις συνεχεια την σταθμη μεχρι να το πας σε συνεργειο μπας και χανει πολλα λαδια. Να εχεις και το νου σου εκει που θα το παρκάρεις να βλεπεις μετα οταν ξεπαρκαρεις κατω τον δρομο για τυχον λαδια. Καλη χρονια και καλη τυχη!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Φιλε μου με Nissan που δεν σου εκεγε και λογικο ειναι λαδι και ξαφνικα κατι αλλαξε θελει ψαξιμο .Βαλε ενα κιλο και στον μηχανικο ...χθες. 1
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, di maria kun είπε νισσαν αλμερα 2002-150000 χιλιαδες aαυτο εκανα το πηρε ολο το λιτρο και απο παρασκευη θα τον επισκευτω τι να πω καθε χρονο κανω σερβις-τον εμπιστευομαι το μηχανικο γιατι ειναι γνωστος τι αλλο να προσεξω δηλ-200-300 ευρω γιατι????πολλα δεν ειναι ευχαριστω ρε μαν αυτη την απαντηση εψαχνα και οχι να κρινει ο καθενας -τι να σου πω ειναι γνωστος πρωην συμαθητης του αδερφου μου-γενικα ακουω πολλοι μηχανικοι ειναι λυκοι-οχι δεν ελεγχω τπτ ουτε μου δινει κουτια και τετοια αλλα μετα απο αυτο η θα παω σε αλλον η αν παω στον ιδιο θα τα ζηταω-τι να λειτουργησω τοσο καιρο το χρησιμοποιουσα τωρα αναγκαστικα θα κανω ενα δρομολογιο για την δουλεια και μετα σερβις,ο κινητηρας δεν εχει κανενα θεμα/καμπανακια τι εννοεις κοψιματα????οχι ιδιαιτερα δεν πολυτρεχω κιολας με χαμηλες στροφες παω,λευκο καπνο οχι,διαρροες οχι απο οσο ελενξα,ανεβασμα θερμοκρασιας ποτε φιλε μου τον παρα εμπιστευεσαι τον μηχανικο και (για εμενα) μπορει ουτε τα λαδια να μην σου αλλαξε την προηγουμενη φορα.. για εμενα τα 200 δεν ειναι πολλα... αναφερομαι σε αλλαγη λαδιων, αντιψυκτικου, φ. αερα, φ. λαδιου, δ. καμπινας , φ. βενζινης , βαλβολινες και μπουζι και εχεις ενα αμαξι καινουργιο thank me later 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα