TsoliasGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Nα πάς να δείς μερικές μέρες απο κοντά το μέρος που θές να εγκατασταθείς. Θες Καλιφόρνια;θες Νέο Μεξικό;όπου θές.Και μόλις βρείς την ευκαιρία να μιλήσεις με 2-3 άγνωστους από κάθε κοινωνικό στρώμα και φυσικά έχεις διαβάσει πρίν φύγεις αρκετά.... Αποφισίζεις μόνη σου.Αν και Ελλάδα...Χλωμό το κόβω να ορθοποδεί...σύντομα (σε όρους γενεών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξάνδρα28 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TsoliasGR είπε Nα πάς να δείς μερικές μέρες απο κοντά το μέρος που θές να εγκατασταθείς. Θες Καλιφόρνια;θες Νέο Μεξικό;όπου θές.Και μόλις βρείς την ευκαιρία να μιλήσεις με 2-3 άγνωστους από κάθε κοινωνικό στρώμα και φυσικά έχεις διαβάσει πρίν φύγεις αρκετά.... Αποφισίζεις μόνη σου.Αν και Ελλάδα...Χλωμό το κόβω να ορθοποδεί...σύντομα (σε όρους γενεών) Αν παω θα παω νεο μεξικο γιατι εκει εχω να μεινω να φαω εχω οχημα για να κινουμαι επειτα βλεπω... Εχω μια βαση απλα ζηταω γνωμες γτ δεν με παιρβει να τα παρατησω οσα χτιζω με κοπο μονη και να φυγω να μαι στο 0 και να γυρισω παλι στο 0.. Θα το ψαξω εννοειτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Να πας, δεν το συζητώ. Εφόσον είσαι πρόθυμη να εργαστείς/σπουδάζεις. Είναι η πρώτη σου κίνηση. Δεν έχει νόημα να μείνεις εδώ και να δουλεύεις για ψίχουλα και να έχεις λογαριασμούς/χρέη μέχρι μεταθάνατον. Άσε που εκεί έχει ωράια αγοράκια 😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Πήγαινε και το ξαναβλεπεις αργότερα αν κατι δε σου αρέσει. Δεν βρίσκω τον λογο να το σκέφτεσαι τοσο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξάνδρα28 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Να πας, δεν το συζητώ. Εφόσον είσαι πρόθυμη να εργαστείς/σπουδάζεις. Είναι η πρώτη σου κίνηση. Δεν έχει νόημα να μείνεις εδώ και να δουλεύεις για ψίχουλα και να έχεις λογαριασμούς/χρέη μέχρι μεταθάνατον. Άσε που εκεί έχει ωράια αγοράκια 😂 Χαχαχχαχαχαχχαχα ωραια απαντηση ενθαρρυντικη! Χαχαχαχχαα κατσε γιατι θα βρεθει κανας μισογυνης να μου την πει χαχαχαχαχα δεν μας νοιαζει μονο δουλεια δουλεια κ δουλεια σαν σκλαβοι δεν κοιταμε αγορακια 😛 ❤️ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από Αλεξάνδρα28 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Άσε που εκεί έχει ωράια αγοράκια 😂 Το οτι θα γλιτώσεις από τους γκρικ λαβερς είναι από μόνο του μεγάλο motivation πάντως, να λέμε τις αλήθειες! 😬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Να πας, δεν το συζητώ. Εφόσον είσαι πρόθυμη να εργαστείς/σπουδάζεις. Είναι η πρώτη σου κίνηση. Δεν έχει νόημα να μείνεις εδώ και να δουλεύεις για ψίχουλα και να έχεις λογαριασμούς/χρέη μέχρι μεταθάνατον. Άσε που εκεί έχει ωράια αγοράκια 😂 Tα μισά είναι αγοράκια.Τα άλλα μισά....αγνώστου φύλου!Και να πέσεις και σε τίποτα της προκοπής πάει καλά....Αν πέσεις σε τίποτα..."βαρετούς" να το θέσω όμορφα; Αλλά δεν θα πάς για τα αγοράκια.Θα πάς για τα δολλαριάκια.Τα αγοράκια θα έρθουν εν καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Αλεξάνδρα28 είπε Χαχαχχαχαχαχχαχα ωραια απαντηση ενθαρρυντικη! Χαχαχαχχαα κατσε γιατι θα βρεθει κανας μισογυνης να μου την πει χαχαχαχαχα δεν μας νοιαζει μονο δουλεια δουλεια κ δουλεια σαν σκλαβοι δεν κοιταμε αγορακια 😛 ❤️ όλα θα γίνουν, 🙃 και όλα τα κάνουμε. Δεν λέει να φας τα καλύτερα χρόνια σου σε 4 τοίχους ! Μετά τη δουλειά όλο και κάπου θα διασκεδάζεις 😀 Μόλις τώρα, totem_lost είπε Το οτι θα γλιτώσεις από τους γκρικ λαβερς είναι από μόνο του μεγάλο motivation πάντως, να λέμε τις αλήθειες! 😬 πωωω αυτό ξαναπες το ! έχει καταντήσει αηδία ! αν έπαιρνα 1€ για κάθε "γειά σου κούκλα" θα λουζόμουν κάθε βράδυ με μπελβεντέρε στη Μύκονο xD χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.makrihairis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε ότι τώρα συγκρίνουμε ελλάδα-αμέρικα. και μερικοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι καλύτερα εδώ επειδή εκεί δεν έχει διασκέδαση. εντάξει το τερματίσαμε. Επειδή μάλλον μιλάς για μένα θα σου απαντήσω. Από τις 1000 λέξεις που έγραψα κράτησες αυτή χωρίς μάλλον να διαβάσεις τις υπόλοιπες ή τις διάβασες και δεν καταλαβες!Μίλησα για τρόπο ζωής και η διασκέδαση ανήκει σε αυτό το κομμάτι και οταν μιλάω για διασκέδαση δεν εννοώ κλαμπινγκ και γκλαμουρια που μάλλον εσύ μόνο αυτό γνωρίζεις!Μιλησα και για διασκέδαση για μια ΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ άποψη γιατί για κάποιους παίζει ρόλο και είναι αναγκαία!Εσύ μπορεί να διασκεδαζεις με πίτσες σπίτι σου ή μπιγκ Μακ στα ΜακΝτόναλντς και πάλι σπίτι και pc.Επειδη οι ωρες εργασιας είναι πολλές δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο απλά θα πρέπει να γνωρίζει σε περίπτωση που έχει μάθει αλλιώς.Εγραψα τρεις περιπτώσεις με διαφορετικές όψεις και τεκμηριωσα.Εσυ το μόνο που μας είπες ήταν "οτι τώρα συγκρίνουμε ελλάδα-αμέρικα"Αν πιστεύεις ότι έτσι βοήθησες εσύ μάλλον επικοινωνείς σε "άλλο επίπεδο". Ίσως μάλλον δεν διάβασες καλά ΟΛΑ όσα έγραψα γι'αυτό σου προτείνω να κάνεις άλλη μια προσπάθεια να τα ξαναδιαβασεις και μετά να δεις αν έκανες λάθος ή όχι. Σκοπός μου ΔΕΝ είναι να την πείσω να μην πάει ή να πάει στην Αμερική αλλά να δώσω κάποιες εμπειρίες που ΙΣΩΣ βοηθήσουν και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα!!! Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από G.makrihairis 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TsoliasGR είπε Tα μισά είναι αγοράκια.Τα άλλα μισά....αγνώστου φύλου!Και να πέσεις και σε τίποτα της προκοπής πάει καλά....Αν πέσεις σε τίποτα..."βαρετούς" να το θέσω όμορφα; τα αγνώστου φύλου δεν είναι Αμερικανικό φαινόμενο, υπάρχουν και εδώ, όπως και όλα τα άλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pokemon640 είπε τα αγνώστου φύλου δεν είναι Αμερικανικό φαινόμενο, υπάρχουν και εδώ, όπως και όλα τα άλλα. Σε μικρότερο βαθμό όμως ή κρύβονται καλά λόγω της πιο συντηρητικής κοινωνίας; Νομίζω είναι σε πολύ μικρότερο ποσοστό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Έχουν περάσει 8 ώρες από το αρχικό ποστ. Ακόμα να βγάλεις εισητηριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Έφυγες. Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ ,για Γαλλία.Το θέμα είναι ότι έχω σπουδάσει επάγγελμα που είναι σχεδόν αδύνατο να το εξασκήσω στο εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Έχω ζήσει έναν χρόνο στις ΗΠΑ (Βοστώνη, που λίγη σχέση έχει με εκεί που θες να πας) και ζω εδώ και 6 χρόνια στην Αγγλία. Δε θέλω να επαναλάβω όσα είπαν άλλοι, αλλά να τονίσω κάτι. Το εξωτερικό, αλλά κυρίως οι ΗΠΑ, είναι για ανθρώπους με φιλοδοξία και όρεξη για δουλειά. Αν η φιλοσοφία σου είναι ότι η δουλειά είναι ένα αναγκαίο κακό και η ζωή ξεκινάει μετά το 8ωρο, δεν έχεις λόγο να φύγεις από την Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Αν θες να βρεις μια χαλαρή δουλειά χωρίς πολλά πολλά, αμφιβάλλω πολύ ότι θα έχεις καλύτερη ζωή έξω. Αν όμως σκέφτεσαι ότι είσαι ικανή και έχεις όρεξη να δημιουργήσεις κάτι μέσα από την εργασία σου και να προοδεύσεις, οι ευκαιρίες είναι πολλαπλάσιες εκεί κι αυτό αντανακλάται στην ποιότητα ζωής που θα έχεις. Κατά τα άλλα, προσωπικά προτίμησα ευρωπαϊκή χώρα σε σχέση με ΗΠΑ γιατί ειλικρινά δεν μου αρέσει η αμερικανική κοινωνία. Ελάχιστη κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, μανία με τα όπλα, τεράστιες ανισότητες, δομικός ρατσισμός, θρησκοληψία, υπερβολικές απαιτήσεις σε ώρες εργασίας. Σε όλα αυτά, η Δυτική Ευρώπη υπερέχει ή τέλος πάντων είναι πιο συμβατή με τις δικές μου αξίες. Αλλά όταν συγκρίνεις με την Ελλάδα, οι διαφορές δεν είναι τόσο εμφανείς, ειδικά σε κάποια ζητήματα. Και σε κάθε περίπτωση, έχει και όλα τα άλλα καλά με τις ευκαιρίες για ατομική πρόοδο που ήδη αναφέρθηκαν και μπορούν να αντισταθμίσουν τα μειονεκτήματα. Επίσης, η ομογένεια μπορεί να σε υποστηρίξει, αλλά μπορεί να σε εκπλήξει και αρνητικά. Κάποια κομμάτια της έχουν μείνει κολλημένα στο 1970. Προσωπικά, στην ηλικία που είσαι και με την ευκαιρία που έχεις, εννοείται ότι θα σου έλεγα να δοκιμάσεις. Απλώς ήθελα να δώσω και μια άλλη διάσταση, χωρίς όμως να λέω ότι η Ελλάδα είναι καλύτερη κτλ. Αν το πίστευα εξάλλου, δε θα είχα φύγει κι εγώ. 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Θεωρείς Φίλιππε ότι στις ΗΠΑ η κοινωνική αλληλεγγύη είναι χειρότερη από την Αγγλία; (Ρωτάω ειλικρινά γιατί πίστευα το αντίθετο). Επίσης τι εννοείς με τον όρο "δομικός ρατσισμός"; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα