Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Αλεξάνδρα28 είπε

Καλησπερα και χρόνια πολλά.. Ηθελα να αναφερω τις σκέψεις μου... Ειμαι 23 γεννηθης στην California στις ΗΠΑ αλλα ζω στην Ελλαδα απο ενός έτους .. Ο θειος μου ζει στο νεο Μέξικο και τα πρωτα μου ξαδερφια ακομη στην California.. Δυστηχως η ζωη μου εδω ειχε ασχημη τροπη σταματησα σπουδες κ αγωνιζομαι μονη μου για να συντηρω σπιτι οχημα και τα έξοδα μου εντελως μονη και μερικως χρεωμενη.. Ειχα προταση απο τον θειο μου να παω εκει και να αρχισω απτην αρχη για να φτιαξω το μελλον μου καθοτι ειμαι Αμερικανιδα .. Μου ειναι δυσκολο να παρω αυτη την αποφαση καθως δεν ξερω πως θα ναι η ζωή σε σχεση με την Ελλαδα αν θα μπορεσω να σπουδασω και να προσαρμοστω με τη γλωσσα σε καλυτερο επιπεδο απο αυτο που ειμαι... Φοβαμαι να χασω κι αλλο χρονο απτη ζωη μου ρισκαροντας μονη μου σε μια μεγαλη χωρα και ιδιως στο νεο μεξικο για αρχη.. Αξιζει να φυγω η να προσπαθω μια ζωη για επιβιωση στην Ελλαδα ; Ευχαριστώ εκ των προτερων και μονο για τον κόπο να τα διαβασετε :):)

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα είχα γίνει καπνός 

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Rabican είπε

Μετακομισα πριν 3 χρονια απο Ελλαδα Αμερικη και δεν το εχω μετανοιωσει. Νομιζω οτι αξιζει με τα χιλια το οποιο ρισκο εχει αυτη η αποφαση.

Οτι χρειαστεις μπορεις να ρωτησεις αν και εφοσον εχεις οικογενεια CA Και εχεις γεννηθει εδω, λογικα θα ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις αυτο το βημα (απο αποψη εργασιακου καθεστωτος).

Μπορει η Αμερικη να μην εχει παντου την ιδια διασκεδαση/νυχτερινη ζωη με ελλαδα, ομως με ενα καλο μισθο μπορεις παντα να ερχεσαι ελλαδα για διακοπες!

Εχετε απολυτο δικιο σαφως... Εξαλλου και εδω που ειμαι δεν διασλεδαζω για να καλυπτω τα έξοδα μου οποτε θα μπορω να ερχομαι για διακοπες εφοσον εχω και το διαβατηριο.. Χιλια ευχαριστώ για την αποψη μιας και ειστε και εκει :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλε ειμαι παχιος αλλα δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις πληθυντικο!! χαχαχα

Αυτο το οποιο δεν γνωριζω ειναι η ποιοτητα ζωης στις πολιτειες που ανεφερες (βασικα το ΝΜ). η CA ειναι εξαιρετικη ως επι το πλειστον αρκει να βγαζεις αρκετα λεφτα γιατι θεωρειται πολυ ακριβη. απο ΝΜ δεν ξερω και πολλα (δεν εχω παει καν).

Γενικα ομως, και μονο το οτι εχεις διαβατηριο θα σου ανοιξει περισσοτερες πορτες και εισαι και σε μια πολυ καλη ηλικια. Το καλο με εδω ειναι οτι δουλειες υπαρχουν και οποιος ειναι εργατικος δε μενει στασιμος. Δε χρειαζεσαι βισμα για να εξελιχθεις..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΙσαι σιγουρη οτι θες να πας στο μεξικο φοιτήτρια.

Ακομα ψαχνουν να βρουν καμια 150 φοιτητές που εσφαξαν τα καρτελ. Η εγκληματικότητα θερίζει κυριολεκτικά.

Η Ελλαδα με τα χαλια που εχει σε αυτο το θεμα ειναι παράδεισος μπροστα στο μεξικο.

Επεξ/σία από spyros007
  • Confused 4
  • Sad 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros007 είπε

Ακομα ψαχνουν να βρουν καμια 150 φοιτητές που εσφαξαν τα καρτελ. Η εγκληματικότητα θερίζει κυριολεκτικά.

Η Ελλαδα με τα χαλια που εχει σε αυτο το θεμα ειναι παράδεισος μπροστα στο μεξικο.

ειπε ΝΕΟ Μεξικο.. πολιτεια των ΗΠΑ, οχι Μεξικο! :P

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Δεν θα φοιτουσα στο νεο μεξικο απλα εκει θα μενω και απο κει κε επειτα θα δουλεψω λογικα και θα με κατατοπισουμ τα ξαδερφια μου για το τι θα ακολουθισω... Αλλα εχετε δικιο τα εχω ακουσει κ αυτα.. 

Επεξ/σία από Αλεξάνδρα28
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξάνδρα28 είπε

Δεν θα φοιτουσα στο μεξικο απλα εκει θα μενω και απο κει κε επειτα θα δουλεψω λογικα και θα με κατατοπισουμ τα ξαδερφια μου για το τι θα ακολουθισω... Αλλα εχετε δικιο τα εχω ακουσει κ αυτα.. 

Τώρα μας το χάλασες!

Αν κι εσύ που μας είπες ότι έχεις θείο στο Ν. Μεξικό το μπερδεύεις  με το Μεξικό κάτι δεν πάει καλά!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Αλεξάνδρα28 είπε

Δεν θα φοιτουσα στο νεο μεξικο απλα εκει θα μενω και απο κει κε επειτα θα δουλεψω λογικα και θα με κατατοπισουμ τα ξαδερφια μου για το τι θα ακολουθισω... Αλλα εχετε δικιο τα εχω ακουσει κ αυτα.. 

έμεινα πρόσφατα για 2 μήνες στην αλπουκέρκη στο νέο Μεξικό και γνώρισα από κοντά την Ελληνική ομογένεια. ήταν εξαιρετικά φιλόξενοι και πραγματικά με είχαν σαν γιο τους. 

Στην θέση σου θα πήγαινα αμέσως Αμερική. έχεις μια ελπίδα εκεί να ζήσεις μια ζωή που δεν θα την έχει στην Ελλάδα. Και εννοείται ότι υπάρχει διασκέδαση στην Αμερική. Το βασικό είναι ότι θα έχεις λεφτά και προοπτική για το μέλλον και μια καλύτερη ευκαιρία να κάνεις οικογένεια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τωρα αν είσαι σε κανένα εμπορικό και έρθει κάποιος και σε πυροβολήσει και αυτό μέσα στην ποιότητα ζωής της Αμερικής είναι .

Το ότι αν τύχει και μείνεις ανασφάλιστος πεθαίνεις στον δρόμο σαν το σκυλί και αυτό μέσα στην καλύτερη ποιότητα ζωής την Αμερικής είναι .

Δεν είναι όλα ρόδινα θέλω να πω και σίγουρα προσωπικα δεν θα πήγαινα ποτε να ζήσω στην χώρα των φονιάδων των λαών .

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, turbat0s είπε

Μοναξιά και δώ μοναξιά και κεί.

Αν δεν είσαι κρατικοδίαιτη φύγε αύριο κιόλας, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε εξαθλιωμένο πολυπολιτισμικό γερμανικό προτεκτοράτο και θα παλεύεις για τα προς το ζήν παρέα με καραβιές φτηνών λαθρομεταναστών.

Το αυτό.

Δημοσ.

Επειδη σε βλεπω προβληματισμενη, αν και ξερεις , ολοι το ξερουν δηλ.,  οτι δεν υπαρχει συγκριση,  γιατι πραγματικα σκεφτεσαι να φυγεις?...τς πραγματικες αιτιες και οχι αοριστα δεν υπαρχουν δουλειες. Δηλ αν ειχες μια δουλεια με βασικο θα καθοσουν?...και στην αμερικη τον βασικο θα παρεις αρα το ιδιο επιπεδο ζωης τηρουμενων των αναλογιων....ψαξε μεσα σου.

• Thanks 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Τωρα αν είσαι σε κανένα εμπορικό και έρθει κάποιος και σε πυροβολήσει και αυτό μέσα στην ποιότητα ζωής της Αμερικής είναι .

Το ότι αν τύχει και μείνεις ανασφάλιστος πεθαίνεις στον δρόμο σαν το σκυλί και αυτό μέσα στην καλύτερη ποιότητα ζωής την Αμερικής είναι .

Δεν είναι όλα ρόδινα θέλω να πω και σίγουρα προσωπικα δεν θα πήγαινα ποτε να ζήσω στην χώρα των φονιάδων των λαών .

Υπάρχει και τα υποκαταστηματα Βενεζουελα και η Βόρεια Κορεα για τα συντροφια.Τα κεντρικα εκλεισαν.Εκεί να δεις ποιότητα ζωης και δημοκρατία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Υπάρχει και τα υποκαταστηματα Βενεζουελα και η Βόρεια Κορεα για τα συντροφια.Τα κεντρικα εκλεισαν.Εκεί να δεις ποιότητα ζωης και δημοκρατία.

Τι σχέση έχει αυτό ; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Επειδη σε βλεπω προβληματισμενη, αν και ξερεις , ολοι το ξερουν δηλ.,  οτι δεν υπαρχει συγκριση,  γιατι πραγματικα σκεφτεσαι να φυγεις?...τς πραγματικες αιτιες και οχι αοριστα δεν υπαρχουν δουλειες. Δηλ αν ειχες μια δουλεια με βασικο θα καθοσουν?...και στην αμερικη τον βασικο θα παρεις αρα το ιδιο επιπεδο ζωης τηρουμενων των αναλογιων....ψαξε μεσα σου.

Επειδη εδω εχασα τα παιδικα μου χρονια απο κατι ασχημο π μου συνεβει και επειτα και τη μαμα μου.. Η οικογενεια εσπασε και ο καθενας προσπαθει να ορθοποδισει.. Περασα στα τει και δεν συνεχισα γιατι χρειαζομουνα να καλυψω τα εξοδα μου και δουλευω για να συντηρω ενοικιαζομενο σπιτι μηχανακι και χρεη απτο πατρικο μου... Δουλευω νον στοπ χωρις αδειες χωρις τπτ.. Και απλως μου δωθηκε αυτη η ευκαιρία απο θειο μου και πρωτα μου ξαδερφια και δεν ειναι οτι ειναι κοντινοί μου και ολα καλα διοτι δεν τους εχω ζησει τους ανθεωπους να τους νιωσω τοοοσο κοντα μου αλλα ειναι μια ευκαιρια να ορθοποδισω... Εχω φυγει σεζον κλπ παντα ρισκαρω αλλα αυτο με φοβίζει και δεν εχω κουραγιο να αποτυχω... 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...