APPLEGEEK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 κανεις απο τους παλιούς 8υμαται πως λεγοταν η φαση που πριν ξεκινήσεις τα παιχνίδια έπρεπε να απαντήσεις κάποιες ερωτήσεις. ασ πούμε στο king quest σου έλεγα άνοιξε την ταδε σελιδα να βρεις την ταδε λεξη για να μπεις στο παιχνιδι. εγω θυμαμαι μικρος 10-12 ετων ανοιγα DOS SHELL εκανα EDIT το αρχειο και εσβηνα της ερωτήσεις... αλλος θυμαται τι εκανε?
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Ηταν ενας τροπος για να βεβαιωθει η sierra οτι εχεις αγορασει το παιχνιδι. Λογικα σημερα, πρεπει να υπαρχουν στο ιντερνετ ολα αυτα τα manual. Αν εχει κανεις κοπιες απο αυθεντικα παιχνιδια και οχι "σπασμενα"
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, VasKag είπε Ηταν ενας τροπος για να βεβαιωθει η sierra οτι εχεις αγορασει το παιχνιδι. Λογικα σημερα, πρεπει να υπαρχουν στο ιντερνετ ολα αυτα τα manual. Αν εχει κανεις κοπιες απο αυθεντικα παιχνιδια και οχι "σπασμενα" στα αγγλικα πως λεγεται ο ορος αυτος? εισαι old school και εσυ? ειδες απο τοτε υπηρχε protection...φοβερες εποχες
VasKag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 στο kings quest δεν ξερω πως το λεγανε. Στα Larry το ελεγε νομιζω age verification. Και αν απαντουσες λαθος, επαιζες μια λογοκριμεη εκδοση 1
micos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Πάντα υπήρχε προστασία στα παιχνίδια, ιδίως στα εμπορικά. Η ποιο απλή προστασία ήταν το serial. Οι μεγάλοι όμως ήθελαν κάτι περισσότερο και έβρισκαν διάφορους τρόπους για να προστατέψουν τα προγραμματα και τα παιχνίδια τους κια αυτό με τις ερωτήσεις ήταν ένας από αυτούς. Δε νομίζω να είχε κάποιο συγκεκριμένο όνομα, απλά αναφερόταν σαν copy protection system. 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, micos000 είπε Πάντα υπήρχε προστασία στα παιχνίδια, ιδίως στα εμπορικά. Η ποιο απλή προστασία ήταν το serial. Οι μεγάλοι όμως ήθελαν κάτι περισσότερο και έβρισκαν διάφορους τρόπους για να προστατέψουν τα προγραμματα και τα παιχνίδια τους κια αυτό με τις ερωτήσεις ήταν ένας από αυτούς. Δε νομίζω να είχε κάποιο συγκεκριμένο όνομα, απλά αναφερόταν σαν copy protection system. εισαι old school και εσυ? θυμασαι πως περναγες to protection kings quest ?
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δεν ήμουν fan της sierra. Περισσότερο lucasarts στα adventure. Πάντως ότι έπαιρνα είχε μαζί του και φωτοτυπία το φυλλάδιο αν είχε προστασία με ερωτήσεις (αν θυμάμαι καλά το alone in the dark ήταν τέτοιο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα