alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα ειμαι σε φαση να αγορασω το Xiaomi Mi 8 αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις εκδοσεις και επειδη δε θελω να παρω κατι που θα μου δημιουργησει προβλημα ( στη γλωσσα , εγγυηση , εφαρμογες κτλ ) θα ηθελα να με βοηθησετε να ξεμπερδεψω λιγο στο μυαλο μου τις εκδοσεις. Απο το καταστημα που θελω να το παρω με ενημερωνουν πως ειναι EU εκδοση και οτι εχει ελληνικο μενου. Παραθετω λινκ απο το καταστημα : https://kinito365.gr/product/xiaomi-mi-8-6gb-64gb-dual-black-eu/?ref=bestprice.gr Μας κανει αυτο ρε παιδια ? Ή πρεπει να βρω εκδοση με Global Rom ?
meletis_m Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, alexis333 είπε Καλημερα ειμαι σε φαση να αγορασω το Xiaomi Mi 8 αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις εκδοσεις και επειδη δε θελω να παρω κατι που θα μου δημιουργησει προβλημα ( στη γλωσσα , εγγυηση , εφαρμογες κτλ ) θα ηθελα να με βοηθησετε να ξεμπερδεψω λιγο στο μυαλο μου τις εκδοσεις. Απο το καταστημα που θελω να το παρω με ενημερωνουν πως ειναι EU εκδοση και οτι εχει ελληνικο μενου. Παραθετω λινκ απο το καταστημα : Xiaomi Mi 8 6GB 64GB Dual Black (340,00€ στο Kinito365) Μας κανει αυτο ρε παιδια ? Ή πρεπει να βρω εκδοση με Global Rom ? Συνήθως στήν συσκευασία αναφέρουν κωδικό mobile που σου λέει τι είναι το τηλέφωνο ποια έκδοση εννοώ. Για ψάξε και στήν ελληνική κοινότητα της Xiaomi μήπως έχει ήδη αναφερθεί 1
buuren Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε καποιο νημα ειχα δει να αναφερεται οτι η global version με την EU ειναι ιδια φαση. Με αφορμη το καταστημα που βρηκε ο φιλος θελω να ρωτησω αν το ξερουμε και αν ειναι οκ γενικα γιατι βλεπω πολυ καλες τιμες οπως για παραδειγμα το poco f1 128 που το εχει στα 302 ευρω! Σκεφτομαι να το χτυπησω . Edit: Επισης ξερουμε τι ειναι η LTE εκδοση που λενε εκει? https://kinito365.gr/?s=xiaomi+poco&search_id=1&post_type=product Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από buuren 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα