Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλησπέρα παίδες ,. Έχετε καμία πρόταση για backpack μέχρι 40€ ?

Να χωράει ρούχα για 3 ημέρες , καλό θα ήταν να έχει θέση για παπούτσια και laptop.

Από χώρο 45-50 λίτρα είναι καλά?

Με έχει σώσει ακόμα και σε 10ήμερα ταξίδια και για την τιμή του κλέβεις εκκλησία, το πήρα από Αγγλία, αλλά απ' ότι βλέπω έχει και στην Ελλάδα.

https://www.decathlon.com.gr/gr_en/trekking-backpack-forclaz-50-litres-grey-en-s6561.html

• Thanks 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MadPax είπε

Με έχει σώσει ακόμα και σε 10ήμερα ταξίδια και για την τιμή του κλέβεις εκκλησία, το πήρα από Αγγλία, αλλά απ' ότι βλέπω έχει και στην Ελλάδα.

https://www.decathlon.com.gr/gr_en/trekking-backpack-forclaz-50-litres-grey-en-s6561.html

Ακριβώς και στα λεφτά ευχαριστώ , έχει θήκη για παπούτσια?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Ακριβώς και στα λεφτά ευχαριστώ , έχει θήκη για παπούτσια?

Ναι στο κάτω μέρος και έχει και κάλυμμα εσωτερικό που τα καλύπτει, χωράει 2 ζευγάρια φοράω 44 και τα παίρνει μια χαρά. Φοβερό θα το ευχαριστηθείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MadPax είπε

Ναι στο κάτω μέρος και έχει και κάλυμμα εσωτερικό που τα καλύπτει, χωράει 2 ζευγάρια φοράω 44 και τα παίρνει μια χαρά. Φοβερό θα το ευχαριστηθείς.

Τούμπανο ευχαριστώ πολύ φίλε μου και διάβασα και πολλά θετικά σχόλια στο site

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tyf είπε

https://www.milwaukeetool.eu/tradesman-backpack/tradesman-backpack-eu/

εδωσα μια τετοια σε εναν φιλο και ειναι πολυ καλη. και προοριζεται για σκληρη χρηση.

εχει και θηκη για λαπτοπ απο το πλαι.

Thx man την βλέπω όμως στα 80+

15 λεπτά πριν, MadPax είπε

Έχω ψηθεί άσχημα , θα έχει τελωνείο αυτή?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tsofras είπε

Thx man την βλέπω όμως στα 80+

Έχω ψηθεί άσχημα , θα έχει τελωνείο αυτή?

Εχει και στην Ελλάδα Decathlon φίλε μου, δεν χρειάζεται να την πάρεις απ' έξω, στην ίδια τιμή με την Ευρώπη είναι και στην Ελλάδα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MadPax είπε

Εχει και στην Ελλάδα Decathlon φίλε μου, δεν χρειάζεται να την πάρεις απ' έξω, στην ίδια τιμή με την Ευρώπη είναι και στην Ελλάδα.

Παραγγελία αμέσως τότε σε ευχαριστώ πολύ και τον @tyf για τον χρόνο σας

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ευχαριστώ και πάλι , 5.5€ μεταφορικά αουτς

Αν είσαι Αθήνα, μπορείς να το συνδυάσεις με μια βόλτα στο Smart Park στα Σπάτα που είναι το Decathlon με την κοπελιά να ρίξει κι εκείνη μια ματιά στα μαγαζιά που είναι όλα μαζεμένα να πιείτε και τον καφέ σας. Βέβαια είμαι σίγουρος πως αν μπείς στο κατάστημα δύσκολα θα φύγεις μόνο με το σακίδιο...🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MadPax είπε

Αν είσαι Αθήνα, μπορείς να το συνδυάσεις με μια βόλτα στο Smart Park στα Σπάτα που είναι το Decathlon με την κοπελιά να ρίξει κι εκείνη μια ματιά στα μαγαζιά που είναι όλα μαζεμένα να πιείτε και τον καφέ σας. Βέβαια είμαι σίγουρος πως αν μπείς στο κατάστημα δύσκολα θα φύγεις μόνο με το σακίδιο...🤣

Οι κοπελιές είναι 3 (γυναίκα και 2 κόρες) , την πεθερά δεν την βάζω :D

Άστο καλύτερα προτιμώ να πάω μόνος στην Αγγλία πιο φτηνά θα έρθει χεχε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...