Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@dazed αυτή από θέμα εφίδρωσης στην πλάτη πως είναι; Έχει κανένα σύστημα για να μη κολλάει στην πλάτη και να ιδρώνεις λιγότερο;

Επίσης, τη γνώμη σου για την κατανομή του βάρους..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, janus5555 είπε

@dazed αυτή από θέμα εφίδρωσης στην πλάτη πως είναι; Έχει κανένα σύστημα για να μη κολλάει στην πλάτη και να ιδρώνεις λιγότερο;

Επίσης, τη γνώμη σου για την κατανομή του βάρους..

Ναι, εχει ενα διχτακι στην πλατη, και σε συνδυασμο με τον αλουμινενιο σκελετο που κραταει το σχημα της τσαντας στην πλατη, επιτρεπει στον αερα να περναει και περιοριζει σε σημαντικο βαθμο τον ιδρωτα. Ειναι απιστευτα καλοφτιαγμενο backpack, και εχει μελετηθει μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια, και γι'αυτο ειναι το απολυτο bestseller στα ταξιδιωτικα backpacks. Η κατανομη βαρους ειναι αρκετα καλη αλλα οχι τελεια οταν ειναι γεματο, μιας και μιλαμε για 40lt, αλλα εχει τοσες ρυθμισεις στους ιμαντες που σιγουρα θα το φερεις στα μετρα σου. Το εχω 3-4 χρονια τωρα και ειναι ακομα σαν καινουργιο παρολο που εχει ταξιδεψει αρκετα και το χρησιμοποιω και σαν καθημερινο στα ταξιδια με αρκετο βαρος λογω φωτογραφικων μηχανων (οχι μονο σαν carry on στο αεροπλανο). 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dazed είπε

Αν ταξιδευεις με αεροπλανο, δεν θα βρεις καλυτερη απο αυτη: 

https://www.skroutz.gr/s/11627538/Osprey-Farpoint-40lt-Volcanic-Grey.html 

Καλημέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια. ναι με αεροπλανο ταξιδεύω. 

Οντως φαινεται πολυ καλη η Osprey. Τ ο μόνο που θέλω να σε ρωτησω είναι αν έχι θηκη για laptop και καποια προστασια.. ?????

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Καλησπέρα! Αρχικά σου φαίνεται πολύ στενή και δεν πιστεύεις ότι χωράει τόσο πράγμα μέσα. Έχει πολύ ευρύχωρο πάτο, ενώ το πάνω μέρος έχει νορμάλ μέγεθος.

Έχει μια θήκη για το laptop με καλή προστασία, την μεγάλη θήκη για να βάζεις ότι θες και το πάνω μισό της μπροστά πλευράς, είναι θήκη για να βάζεις πιο μικρά πράγματα, με ειδικές υποδοχές για στυλό, κινητό, πορτοφόλι και κλειδιά (με κλιπ) κλπ.

Επίσης έχει μια θήκη με πολύ απαλό υλικό όπου μπορείς να βάλεις γυαλιά ηλίου. 

Πρόσφατα σε ταξίδι μου στην Πάτρα, έβαλα ρούχα για μια εβδομάδα (7*(μπλούζες, ζευγάρια κάλτσες, εσώρουχα), δεύτερο τζίν), το λάπτοπ και τα περιφερειακά του και διάφορα μικρά πράγματα ακόμα. Ίσως αν έκανα καλύτερο πακετάρισμα χωρούσε και κάτι ακόμα.

Σε καθημερινή χρήση, σφίγγω το λάστιχο που έχει μπροστά καθώς και δύο λουριά που έχει στα πλάγια και μαζεύει σε πολύ βολικό πάχος. Οι ζώνες και η πλάτη είναι πολύ ξεκούραστες, το υλικό φαίνεται στιβαρό και από βίντεο στο YouTube είδα ότι αντέχει πολύ νερό, χωρίς να περάσει τίποτα μέσα. Το μόνο πραγματικά αρνητικό, είναι ότι δεν στέκεται όρθια μόνη της, μόνο αν ακουμπάει σε τοίχο.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.  Από ότι καταλαβα χωράει παραπάνω πράγματα από όσο υπολόγιζα.  Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολυ΄σαν επιλογή.  Την φοβόμου στο θέμα χώρου επειδή προφανώς δεν την έχω δει απο κοντά. 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Masma είπε

Καλημέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια. ναι με αεροπλανο ταξιδεύω. 

Οντως φαινεται πολυ καλη η Osprey. Τ ο μόνο που θέλω να σε ρωτησω είναι αν έχι θηκη για laptop και καποια προστασια.. ?????

Ναι, εχει padded θηκη για laptop αλλα βρισκεται στο μπροστινο μερος του backpack λογω του συστηματος ανεσης που εχει στο πισω μερος. Αυτο εχει να κανει με την οχι τελεια κατανομη βαρους που ανεφερα πριν, μιας και αν εχεις βαρυ laptop θα επιβαρυνει αρκετα μιας και θα βρισκεται μακρια απο την πλατη σου. Αν σε ενδιαφερει, μπορεις να βρεις απειρο υλικο (review, φωτογραφίες & video) μιας και ειναι πολυ πολυ δημοφιλες στους ταξιδιωτες λογω ιδανικου & μεγιστου μεγεθους, ποιότητας κατασκευής και lifetime εγγύησης!

Osprey-Farpoint-40-Laptop-Compartment.jpg

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδες sos!!

Εχω μια τσάντα στρατιωτικού τύπου και θα χρειαστεί αλλαγη οποτε ψαχνω για αλλου ειδους τσάντα (οχι military).Διάβασα ολα αυτα που γράψατε μεχρι τωρα και πολλες σελιδες δεν ανοιγαν ισως γιατι δεν υπαρχουν οι τσαντες.

Ψαχνω καποια τσάντα για δουλεια και να χωράει κανα 2 πραγματα για ταξιδάκι. Απο λιτρα δεν ξερω. Να ειναι σκληρή/όρθια ακομα και χωρις πραγματα (να μην λυγίζει στη μέση δηλαδη) και να ειναι όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα. Μέχρι 60-70 ευρώ αν έχετε κατι να προτείνετε.

Δημοσ.
11 hours ago, txcellas said:

Παιδες sos!!

Εχω μια τσάντα στρατιωτικού τύπου και θα χρειαστεί αλλαγη οποτε ψαχνω για αλλου ειδους τσάντα (οχι military).Διάβασα ολα αυτα που γράψατε μεχρι τωρα και πολλες σελιδες δεν ανοιγαν ισως γιατι δεν υπαρχουν οι τσαντες.

Ψαχνω καποια τσάντα για δουλεια και να χωράει κανα 2 πραγματα για ταξιδάκι. Απο λιτρα δεν ξερω. Να ειναι σκληρή/όρθια ακομα και χωρις πραγματα (να μην λυγίζει στη μέση δηλαδη) και να ειναι όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα. Μέχρι 60-70 ευρώ αν έχετε κατι να προτείνετε.

οπως εγραψαν πιο πανω κοιτα μια ματια στο site της osprey

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε boreallis  και σε αυτη https://www.playbags.gr/product/sakidio-platis-ozuko-9225-mayro/. Θελω καποια να ειναι αδιαβροχη οπωσδηποτε, για λαπτοπ και βιβλια κτλ. Την τσαντα στο λινκ την εχει κανεις; 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
On 25/08/2019 at 18:39, mitskitsamal said:

Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε boreallis  και σε αυτη https://www.playbags.gr/product/sakidio-platis-ozuko-9225-mayro/. Θελω καποια να ειναι αδιαβροχη οπωσδηποτε, για λαπτοπ και βιβλια κτλ. Την τσαντα στο λινκ την εχει κανεις; 

Ευχαριστω εκ των προτερων

θα προτιμουσα north face boreallis.το αδιαβροχο μπορει να ειναι ομως με καλυμμα που δινει μεσα και οχι απο Default οπως σε αρκετα σακιδια.

• Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα προτιμουσα north face boreallis.το αδιαβροχο μπορει να ειναι ομως με καλυμμα που δινει μεσα και οχι απο Default οπως σε αρκετα σακιδια.

Καλησπερα πουλινε. Αν καταλαβα καλα μου λες οτι η north face εχει καλυμμα αδιαβροχο επιπροσθετο και πχι αδιαβροχοποιηση απο το εργοστασιο; Η αλλη που εχω στο λινκ αναφερει οτι εινια αδιαβροχη εξ αρχης χωρις καποιο προσθετο. Να σου πω την αληθεια ψαχνω να φαινεται και λιγο επαγγελματικο το σακιδιο καθως ηδη εχω μια jester. Εχεις κατα νου καποια καπως πιο επαγγελματικη οπως αυτες; 

Ευχαριστω

Δημοσ.
2 minutes ago, mitskitsamal said:

Καλησπερα πουλινε. Αν καταλαβα καλα μου λες οτι η north face εχει καλυμμα αδιαβροχο επιπροσθετο και πχι αδιαβροχοποιηση απο το εργοστασιο; Η αλλη που εχω στο λινκ αναφερει οτι εινια αδιαβροχη εξ αρχης χωρις καποιο προσθετο. Να σου πω την αληθεια ψαχνω να φαινεται και λιγο επαγγελματικο το σακιδιο καθως ηδη εχω μια jester. Εχεις κατα νου καποια καπως πιο επαγγελματικη οπως αυτες; 

Ευχαριστω

στα specs τηςnorth face δεν λεει κατι για αδιαβροχο αλλα σε αλλη τσαντα που εχω εχει αδιαβροχο καλυμμα.δεν το εχω ψαξει για πιο κυριλλε αλλα θα επαιρνα σβαρνα καταρχην osprey,north face και διαφορες τετοιες εταιρειες να δω τι βγαζουν.η osprey πχ βγαζει πολυ πραγμα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, poulinos είπε

στα specs τηςnorth face δεν λεει κατι για αδιαβροχο αλλα σε αλλη τσαντα που εχω εχει αδιαβροχο καλυμμα.δεν το εχω ψαξει για πιο κυριλλε αλλα θα επαιρνα σβαρνα καταρχην osprey,north face και διαφορες τετοιες εταιρειες να δω τι βγαζουν.η osprey πχ βγαζει πολυ πραγμα.

Ευχαριστω για μια ακομη φορα για την βοηθεια σου θα τις τσεκαρω ολες.

Δημοσ.
1 minute ago, mitskitsamal said:

Ευχαριστω για μια ακομη φορα για την βοηθεια σου θα τις τσεκαρω ολες.

τιποτα να σε καλα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες ,. Έχετε καμία πρόταση για backpack μέχρι 40€ ?

Να χωράει ρούχα για 3 ημέρες , καλό θα ήταν να έχει θέση για παπούτσια και laptop.

Από χώρο 45-50 λίτρα είναι καλά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...