poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 5 hours ago, Dinos_12345 said: Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω να δώσω μέχρι 100 το πολύ ευρώ, για ένα πολύ καλό backpack που θα μου κρατήσει χρόνια και θα μπορώ να το έχω για κάθε μέρα/ταξίδια με λίγα ρούχα. Τώρα έχω ένα ότι να ναι Adidas backpack, τύπου σχολικής τσάντας. Με βολεύει να ταξιδεύω με 5 ρούχα και το laptop μου για μικρά ταξίδια αλλά όταν το γεμίζω, είναι τούβλο και πιέζεται το laptop. Γενικά θα βόλευε λίγος έξτρα χώρος. Επίσης δεν θέλω να είναι γίγας, επειδή θα το έχω και κάθε μέρα και σε ταξίδια με αεροπλάνο, άρα έχουμε περιορισμένο μέγεθος. Κοιτούσα το Herschel little america, όμως στο reddit διάβασα άπειρα αρνητικά σχόλια, ότι δεν κρατάει και ότι δεν είναι πρακτικό. Δεν θα ήθελα να είναι καρναβάλι με χρώματα, επειδή θα πηγαίνει και με πιο σοβαρό ντύσιμο και δεν θα με πείραζε να θυσιάσω λίγο looks, για πιο γερή κατασκευή και χώρο. Θέλω πάση θυσία, να έχει padded πλάτη γιατί ιδρώνω αν κολλάει πάνω μου. Το Herschel το ερωτεύτηκα αλλά δεν θέλω να πάρω το ρίσκο και να πρέπει να το αλλάξω σε ένα χρόνο. Γενικά έχω πάνω μου laptop, φορτιστή laptop και κινητού, ποντίκι, καμία έξτρα μπλούζα, φαΐ και νερό, κλειδιά και πορτοφόλι, ίσως και bluetooth speaker (στα καθημερινά). Στα ταξίδια, έχω βάλει μέχρι και 5 μπλούζες, ένα τζίν, κάμποσα ζευγάρι κάλτσες και εσώρουχα, μαζί με τα παραπάνω. Τι γνώμη έχετε; Edit: Είδα το North Face Vault και ξέρω πως είναι πολύ στιβαρά τα μπουφάν της, ξέρει κανείς για την ποιότητα των backpacks; north face και osprey ειδικα rules.αν βρεις κατι να σου αρεσει σε σχεδιο 1
Alexandros7474 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, armagedwnn είπε https://www.skroutz.gr/s/15613148/Superdry-2-Tone-Tarp-M91006MR-02A.html αυτό έχω και ένα άλλο που δεν το βρίσκω τώρα. Το ένα 1.5 χρόνο και το άλλο 8 μήνες με τα φερμουαρ δεν μου έχει βγάλει θέμα και το έχω τουμπανιάσει αρκετές φορές. Αλλά για τα 10 λίτρα δεν ξέρω νομίζω μετά ξεφεύεγεις απο backpack. Και εγω εχω superdry Εξαιρετική ποιότητα 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 5 hours ago, margaritagr said: Εγώ έχω 4 backpack, 2 superdry που ειναι όντως ανθεκτικές, 1 samsonite και τη mid volume little America. Για δες και samsonite https://www.samsonite.gr/gr-el/online-shop/duffles-backpacks-bags/backpack/106783_1750-rewind-natural-σακίδιο-πλάτης-για-laptop-m-rock αυτή έχω εγώ. Και https://www.samsonite.gr/gr-el/online-shop/duffles-backpacks-bags/backpack/75251_1041-rewind-σακίδιο-πλάτης-για-laptop-m-39.6εκ.-15.6 (Και north face το ξανά λέω ειναι top δε θα σου βγάλουν θεμα.) Επισης η superdry περίπου 21l https://www.superdry.gr/andrika/tsántes/details/77747/δικτυωτό-σακίδιο-tarp- Τσαντες που θα κρατήσεις και με ενα λιγο καλύτερο ντύσιμο. ντροπη να μην εχεις north face εσυυυυυ ή salomon
kronos73 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ καλά είναι και τα Lowe alpine, έχει εκτός από ορειβατικά και πιο καθημερινά, πχ: https://www.skroutz.gr/s/16454432/Lowe-Alpine-Magma-28-Shaded-Spruce.html Είχα κάτι παρόμοιο και άντεξε 20 χρόνια. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από kronos73
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, poulinos είπε ντροπη να μην εχεις north face εσυυυυυ ή salomon ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Πριν παρω τη samsonite κοίταζα τις north face, τις είχε όλες στο Attica. Η samsonite είχε μια ελαφρώς λιγότερο σπορ εμφάνιση οπότε την προτίμησα. ΟΜΩΣ ειναι στη λίστα με τα προσεχώς μια jester
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, poulinos είπε north face και osprey ειδικα rules.αν βρεις κατι να σου αρεσει σε σχεδιο Η αλήθεια είναι ότι από την κυρίλα που είναι η Herschel, ήθελε προσπάθεια να βρω κάτι να μ'αρεσει από North face. Νομίζω ότι αυτή που linkαρα πάντως, είναι πέρα ως πέρα πρακτική και δεν θα κοιτάξω τόσο τα looks. 18 λεπτά πριν, margaritagr είπε ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Πριν παρω τη samsonite κοίταζα τις north face, τις είχε όλες στο Attica. Η samsonite είχε μια ελαφρώς λιγότερο σπορ εμφάνιση οπότε την προτίμησα. ΟΜΩΣ ειναι στη λίστα με τα προσεχώς μια jester Συλλογή; wtf 😂
hmlive Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Ρίξε μια ματιά στις Eastpak τσαντες ειναι πολυ ανθεκτικες και όμορφες σε πολλα χρώματα. Πιο συγκεκριμένα η Eastpak Provider που την εχω 10 χρονια και είναι σαν καινουργια. 1
slk200gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, james9tito είπε Εχω αρκετα backpacks αναλογα την περισταση αλλα ενα εξ αυτων , ενα oakley το εχω πανω απο 10 χρονια. Μιλαμε για σκυλι του πολεμου. Χωρητικοτητα τεραστια, εργονομικο οσο δεν παει και εχει φαει βροχες, χιονια, ταξιδια με αεροπλανο, ραλι ακροπολις, τουρνουα beach volley οτι τελος παντων μπορει να το ταλαιπωρησει. Μοιαζει με αυτο αλλα εχει και με 25 λιτρα απο οσο ξερω Αυτο εχω και εγω,δεν υπαρχει κατι καλυτερο + οτι σε χαχεουν ολοι,λιγο ακριβο αλλα αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρο,https://www.skroutz.gr/s/14112717/Oakley-Kitchen-Sink-LX-Designer-921018-013-Black.html
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, Dinos_12345 said: Η αλήθεια είναι ότι από την κυρίλα που είναι η Herschel, ήθελε προσπάθεια να βρω κάτι να μ'αρεσει από North face. Νομίζω ότι αυτή που linkαρα πάντως, είναι πέρα ως πέρα πρακτική και δεν θα κοιτάξω τόσο τα looks. Συλλογή; wtf 😂 δες μηπως εχει και η osprey τιποτα σε λιγα λιτρα.στα πολλα λιτρα θεωρειται η τοπ εταιρεια. 2 hours ago, margaritagr said: ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Πριν παρω τη samsonite κοίταζα τις north face, τις είχε όλες στο Attica. Η samsonite είχε μια ελαφρώς λιγότερο σπορ εμφάνιση οπότε την προτίμησα. ΟΜΩΣ ειναι στη λίστα με τα προσεχώς μια jester και ακομα πιο ντροπη να συγκρινεις salomon/north face με samsonite.θα πεσει το βουνο να σε πλακωσει:p
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, poulinos είπε δες μηπως εχει και η osprey τιποτα σε λιγα λιτρα.στα πολλα λιτρα θεωρειται η τοπ εταιρεια. και ακομα πιο ντροπη να συγκρινεις salomon/north face με samsonite.θα πεσει το βουνο να σε πλακωσει:p It's too expensive Chief
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 27 minutes ago, Dinos_12345 said: It's too expensive Chief πραγματι οι τιμες τις πονανε λιγο απλα ειπα να τις δεις και αυτες μηπως και..
totem_lost Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Jesus μερικές τσαντες στη φάτσα μοιάζουν με το παιδί του megatron με τον jabba the hutt Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από totem_lost
chrisdevilx3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω να δώσω μέχρι 100 το πολύ ευρώ, για ένα πολύ καλό backpack που θα μου κρατήσει χρόνια και θα μπορώ να το έχω για κάθε μέρα/ταξίδια με λίγα ρούχα. Τώρα έχω ένα ότι να ναι Adidas backpack, τύπου σχολικής τσάντας. Με βολεύει να ταξιδεύω με 5 ρούχα και το laptop μου για μικρά ταξίδια αλλά όταν το γεμίζω, είναι τούβλο και πιέζεται το laptop. Γενικά θα βόλευε λίγος έξτρα χώρος. Επίσης δεν θέλω να είναι γίγας, επειδή θα το έχω και κάθε μέρα και σε ταξίδια με αεροπλάνο, άρα έχουμε περιορισμένο μέγεθος. Κοιτούσα το Herschel little america, όμως στο reddit διάβασα άπειρα αρνητικά σχόλια, ότι δεν κρατάει και ότι δεν είναι πρακτικό. Δεν θα ήθελα να είναι καρναβάλι με χρώματα, επειδή θα πηγαίνει και με πιο σοβαρό ντύσιμο και δεν θα με πείραζε να θυσιάσω λίγο looks, για πιο γερή κατασκευή και χώρο. Θέλω πάση θυσία, να έχει padded πλάτη γιατί ιδρώνω αν κολλάει πάνω μου. Το Herschel το ερωτεύτηκα αλλά δεν θέλω να πάρω το ρίσκο και να πρέπει να το αλλάξω σε ένα χρόνο. Γενικά έχω πάνω μου laptop, φορτιστή laptop και κινητού, ποντίκι, καμία έξτρα μπλούζα, φαΐ και νερό, κλειδιά και πορτοφόλι, ίσως και bluetooth speaker (στα καθημερινά). Στα ταξίδια, έχω βάλει μέχρι και 5 μπλούζες, ένα τζίν, κάμποσα ζευγάρι κάλτσες και εσώρουχα, μαζί με τα παραπάνω. Τι γνώμη έχετε; Edit: Είδα το North Face Vault και ξέρω πως είναι πολύ στιβαρά τα μπουφάν της, ξέρει κανείς για την ποιότητα των backpacks; Συμφώνω πολύ με Lowepro, αντέχουν χρόνια. Σε military ριξε μια ματια στην Pentagon, βγαζει πολλα μεγεθη
Προτεινόμενες αναρτήσεις