Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, totem_lost είπε

Δεν θέλεις skroutz, έχει free shipping σε ολο το EU.

Ooh nice. Πραγματικά φαίνεται πολύ καλή και όμορφη. Λίγο ξενέρα που δεν έχει φερμουάρ το μεγάλο κομμάτι...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, james9tito είπε

Εχω αρκετα backpacks αναλογα την περισταση αλλα ενα εξ αυτων , ενα oakley το εχω πανω απο 10 χρονια. Μιλαμε για σκυλι του πολεμου. Χωρητικοτητα τεραστια, εργονομικο οσο δεν παει και εχει φαει βροχες, χιονια, ταξιδια με αεροπλανο, ραλι ακροπολις, τουρνουα beach volley οτι τελος παντων μπορει να το ταλαιπωρησει. 

Μοιαζει με αυτο αλλα εχει και με 25 λιτρα απο οσο ξερω

201708main_921018-013_kitchen-sink-designer_stealth-black_001_114070_png_heroxlsq.jpg

Αυτο ειναι το μπακπακ του robocop 😛

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Αυτο ειναι το μπακπακ του robocop 😛

Ναι οντως γιατι αντεχει τα παντα. Βεβαια οπως ειπα εχει και πιο μαζεμενα οπως αυτο , εξαρταται τι θελει ο καθενας. 

20180914103240_oakley_enduro_25l_2_0_921379_02e.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Ερχόμουν ακριβώς να σου πω για North Face. Προσωπικά δεν ήθελα τόσο μεγάλο και ήμουν ανάμεσα σε Jester και Vault αλλά τελικά με κέρδισε το Vault. Εάν τώρα θες να πας σε μεγαλύτερο, Borealis με κλειστά μάτια.

Το vault πάντως έχει μεγάλη 26l main ενώ η μπροστινή είναι κάπως faux γιατί ουσιαστικά έχει μικροθήκες για να βάζεις στυλό κλειδιά,πορτοφόλια κλπ. έχει και το κάπως tech look που έψαχνα.εννοείται πώς όλα τα NF έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και ευτυχώς για σένα το borealis είναι και πλήρως αδιάβροχο.

ότι προτιμάς αλλά για τη χρήση που ανέφερες σίγουρα θα κοίταζα NF. Τα 80 ευρώ για ελλάδα κιόλας είναι καλή τιμή αν σκεφτείς ότι συνήθως παίζει στα 100+

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kti23 είπε

Ερχόμουν ακριβώς να σου πω για North Face. Προσωπικά δεν ήθελα τόσο μεγάλο και ήμουν ανάμεσα σε Jester και Vault αλλά τελικά με κέρδισε το Vault. Εάν τώρα θες να πας σε μεγαλύτερο, Borealis με κλειστά μάτια.

Το vault πάντως έχει μεγάλη 26l main ενώ η μπροστινή είναι κάπως faux γιατί ουσιαστικά έχει μικροθήκες για να βάζεις στυλό κλειδιά,πορτοφόλια κλπ. έχει και το κάπως tech look που έψαχνα.εννοείται πώς όλα τα NF έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και ευτυχώς για σένα το borealis είναι και πλήρως αδιάβροχο.

ότι προτιμάς αλλά για τη χρήση που ανέφερες σίγουρα θα κοίταζα NF. Τα 80 ευρώ για ελλάδα κιόλας είναι καλή τιμή αν σκεφτείς ότι συνήθως παίζει στα 100+

Επειδή στα επόμενα δύο χρόνια μάλλον θα πάω να μείνω Λονδίνο, λέω να πάρω και το Borealis που είναι και αδιάβροχο. Θα πάω να τα δω και από κοντά αλλά επειδή είμαι ο τύπος που δεν παίρνει ποτέ μαζί του ομπρέλα, νομίζω αξίζει. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Επειδή στα επόμενα δύο χρόνια μάλλον θα πάω να μείνω Λονδίνο, λέω να πάρω και το Borealis που είναι και αδιάβροχο. Θα πάω να τα δω και από κοντά αλλά επειδή είμαι ο τύπος που δεν παίρνει ποτέ μαζί του ομπρέλα, νομίζω αξίζει. 

Όλοι έτσι λένε στην αρχή και μετά γίνεσαι ο τύπος που θα παίρνει και δεύτερη για σιγουριά.

Εγώ θα σου πρότεινα το MIL-TEC US ASSAULT MOLLE ως καλύτερη budget επιλογή

και το PENTAGON KYLER MOLLE για πιο κυριλέ και συμμαζεμένο.

*και τα δυο είναι αδιάβροχα φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Ούτε εγώ παίρνω πάντα μην φανταστείς και για αυτό του αγόρασα το κάλυμμα https://www.thenorthface.com/shop/pack-rain-cover-ca7z

Απλά από όπου και να το πάρεις πρόσεξε να είναι η τελευταία version. Κάποια καταστήματα εδώ αλλά και στο Amazon έχουν στοκ από προηγούμενα έτη. Αν δεις το σακίδιο στο site και μερικά άλλα στο google θα καταλάβεις τι εννοώ.

ότι και να πάρεις πάντως θα είναι πολύ ποιοτικό και έχουν και lifetime warranty

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Με βολεύει να ταξιδεύω με 5 ρούχα

Καλησπέρα, πολύ όμορφο το Borealis που έβαλες παραπάνω, απλά να αναφέρω μιας και μιλάς και για ρούχα ότι κάποιο με φερμουάρ που να ανοίγουν μέχρι κάτω (και άρα να ανοίγει σαν βαλίτσα αν χρειαστεί) θα σε βολέψει στο βάλε-βγάλε και την τακτοποίηση τους, ειδικά αν θελήσεις να βάλεις και κάτι παραπάνω.

Εχω αυτό εδώ, είναι στην ίδια φιλοσοφία με τα pentagon που έβαλαν οι φίλοι πριν http://www.armyaction.gr/ArmyAction/index.php?route=product/product&manufacturer_id=22&product_id=62 και ευχαριστιέμαι να το φορτώνω, το συγκεκριμένο είναι 35αρι άρα μεγάλο γι αυτό που ψάχνεις (αν και μαζεύει πολύ αν χρειαστεί από τους ιμάντες του) αλλά γενικά η ευκολία στο θέμα των ρούχων μου έχει λύσει τα χέρια.

Επεξ/σία από Oscar_Mike
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ  North Face Borealis  καθημερινά πάνω σε μηχανή ή σε μμμ για σπίτι-δουλειά και σε εξορμήσεις/διακοπές κτλ εδώ και 3 χρόνια. Είναι παλιότερο μοντέλο προφανώς αλλά δεν είναι αδιάβροχη. Έχω αγοράσει έξτρα raincover από μοναστηράκι στο 1/3 της τιμής του "official" αντίστοιχου north face. Ακριβώς ίδια αποτελεσματικότητα. Από φθορές μόνο ένας πλαστικός ανακλαστήρας μπροστά κάτω έχει διαλυθεί και ελαφρύ ξέφτισμα στην πλάτη και το εσωτερικό των χερουλιών από το τρίψιμο στα velcro και τα χοντρά δέρματα των μπουφάν μηχανής στο βάλε βγάλε.

Πάντως κοίτα και προς crumpler μεριά. Έχω την Belly L και σαν υλικά και κατασκευή είναι 10 φορές πιο ανθεκτική από την Borealis, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Το ύφασμα είναι σαν αλεξίσφαιρο, τα φερμουάρ τανκς, τελείως αδιάβροχη χωρίς έξτρα covers. Απλά αυτήν λόγω όγκου και βάρους την χρησιμοποιώ μόνο όταν είναι να κουβαλήσω 15άρι λάπτοπ. Σίγουρα όμως παίζουν και μικρότερα μεγέθη. Οι τιμές είναι σχετικά αλμυρές, αλλά πχ την δικιά μου την είχα πάρει από Στουρνάρη ένα κατοστάρικο, ένα φεγγάρι που είχε ανοίξει επίσημο υποκατάστημα. Και εγγύηση αν θυμάμαι lifetime.

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, helicoid είπε

Χρησιμοποιώ  North Face Borealis  καθημερινά πάνω σε μηχανή ή σε μμμ για σπίτι-δουλειά και σε εξορμήσεις/διακοπές κτλ εδώ και 3 χρόνια. Είναι παλιότερο μοντέλο προφανώς αλλά δεν είναι αδιάβροχη. Έχω αγοράσει έξτρα raincover από μοναστηράκι στο 1/3 της τιμής του "official" αντίστοιχου north face. Ακριβώς ίδια αποτελεσματικότητα. Από φθορές μόνο ένας πλαστικός ανακλαστήρας μπροστά κάτω έχει διαλυθεί και ελαφρύ ξέφτισμα στην πλάτη και το εσωτερικό των χερουλιών από το τρίψιμο στα velcro και τα χοντρά δέρματα των μπουφάν μηχανής στο βάλε βγάλε.

Πάντως κοίτα και προς crumpler μεριά. Έχω την Belly L και σαν υλικά και κατασκευή είναι 10 φορές πιο ανθεκτική από την Borealis, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Το ύφασμα είναι σαν αλεξίσφαιρο, τα φερμουάρ τανκς, τελείως αδιάβροχη χωρίς έξτρα covers. Απλά αυτήν λόγω όγκου και βάρους την χρησιμοποιώ μόνο όταν είναι να κουβαλήσω 15άρι λάπτοπ. Σίγουρα όμως παίζουν και μικρότερα μεγέθη. Οι τιμές είναι σχετικά αλμυρές, αλλά πχ την δικιά μου την είχα πάρει από Στουρνάρη ένα κατοστάρικο, ένα φεγγάρι που είχε ανοίξει επίσημο υποκατάστημα. Και εγγύηση αν θυμάμαι lifetime.

περιεργο αυτο που λες.

μηπως επειδη ειναι παλιοτερο κομματι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...