Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Daemonos είπε Πάντως ενώ έλεγα οτι μου αρέσει ο Colossus, στην beta που έπαιξα Ranger απλά τον αγάπησα ρε... Με ranger θα παιξω και εγω , παντα εδινα μεγαλη σημασια στο πως δειχνει ο char μου ,αν δεν μου αρεσει εμφανισιακα ,τα armors-weapons ολα ,δεν μπορω να το ζησω ας μην ειναι και OP σαν class δεν με νοιαζει . 2
Skywalker333 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως κρίνοντας από το τι παίχτες εχω δει στις πρωτες 20 ώρες, το πως έχει διαλέξει ο κόσμος ειναι πάνω κάτω έτσι: 70% Storm 20% Colossus 7% Ranger 3% Interceptor Νομίζω πως έχει να κάνει πως ο Storm ειναι ο πιο φανταχτερος κ πλουμιστός οπότε οι περισσότεροι τον ξεκλειδώνουν νωρίς ενώ ο vanilla ranger και ο πιο skill based interceptor μενουν για πιο μετά. Οσο ανεβαίνουν τα level, βλέπω πως αλλάζουν λιγο λιγο τα νούμερα οπότε θελω να ελπίζω πως θα γινει πιο ομαλή η κατανομή προς το τέλος.
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Skywalker333 είπε Πάντως κρίνοντας από το τι παίχτες εχω δει στις πρωτες 20 ώρες, το πως έχει διαλέξει ο κόσμος ειναι πάνω κάτω έτσι: 70% Storm 20% Colossus 7% Ranger 3% Interceptor Νομίζω πως έχει να κάνει πως ο Storm ειναι ο πιο φανταχτερος κ πλουμιστός οπότε οι περισσότεροι τον ξεκλειδώνουν νωρίς ενώ ο vanilla ranger και ο πιο skill based interceptor μενουν για πιο μετά. Οσο ανεβαίνουν τα level, βλέπω πως αλλάζουν λιγο λιγο τα νούμερα οπότε θελω να ελπίζω πως θα γινει πιο ομαλή η κατανομή προς το τέλος. Eγω συμφωνα με αυτα που εχω δει καθως δεν εχω ακομα προσωπικη αποψη ειναι πως ο Storm δειχνει να ειναι OP και για αυτο ισως να τον επιλεγουν οι πιο πολλοι .Τουλαχιστον στα αρχικα σταδια . Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13
RedAlert539 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέχρι στιγμής από κάποια πρώιμα reviews/videos και streams που έχω δει(από σοβαρούς ανθρώπους και όχι clickbaiters του YouTube) το game έχει τα θέματά του(αρκετά) αλλά στη βάση του είναι διασκεδαστικό και εθιστικό. Εγώ πάντως από 22/2 θα παίζω, όποιος θέλει ας κάνει add. Το psn είναι το ίδιο με το username μου εδώ. 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Αναλυτικο video gia το crafting,πολυ διαφωτιστικο
Fotis13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Daemonos είπε @Fotis13 Απλά αφήνω αυτό εδω... Ωραιος ,ελπιζω Παρασκευη να το παρω απο plaisio και να μην εχω καμμια καθυστερηση .Μονο βραδυ θα μπορω να παιξω βεβαια και το Σαββατο ολοκαυτωμα ,Κυριακη θα λειπω . Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13
Daemonos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ωραιος ,ελπιζω Παρασκευη να το παρω απο plaisio και να μην εχω καμμια καθυστερηση .Μονο βραδυ θα μπορω να παιξω βεβαια και το Σαββατο ολοκαυτωμα ,Κυριακη θα λειπω . Παρεάκι το Σάββατο με καφεδάρα! 1
Mitroglou7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Παραδόξως μου ήρθε ήδη από σήμερα το μεσημέρι και το απολαμβάνω αρκετά αρχικά.
RedAlert539 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα! Υπενθυμιση για οσους εχουν κανει preorder, το game μπορειτε να το κανετε download απο σημερα. 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε Καλημερα! Υπενθυμιση για οσους εχουν κανει preorder, το game μπορειτε να το κανετε download απο σημερα. Κατι τετοιες στιγμες ξενερωνω που το πηρα retail χαχαχα .Εχω 100αρα ομως γραμμη θα το θερισω το update μολις το παρω στα χερια μου .
Daemonos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε Καλημερα! Υπενθυμιση για οσους εχουν κανει preorder, το game μπορειτε να το κανετε download απο σημερα. Τι ώρα? θα το δω το μεσημεράκι. day 1 patch με τρελές αλλαγές και βελτιώσεις!
RedAlert539 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, Daemonos είπε Τι ώρα? θα το δω το μεσημεράκι. day 1 patch με τρελές αλλαγές και βελτιώσεις! Απο χθες το βραδυ μεσανυχτα. Εγω το κατεβασα ηδη. Το day 1 patch πιθανον να ειναι ξεχωριστο και να χρειαστει να το κατεβασουμε παρασκευη.
Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Τα ατομα πισω απο το voice acting : https://www.ea.com/en-gb/games/anthem/news/announcing-the-cast-of-anthem 1
red1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Αύριο το περιμένω και εγω για PS4... Για να είμαι ειλικρινής - αν και μου ψιλο-άρεσε το "demo" - δεν περιμένω και πολλά κρίνοντας απο αυτα που βλέπω και διαβάζω (το διαρκές και αργό φόρτωμα είναι ενα απο τα σημαντικοτερα του προβλήματα για εμένα), αλλά...το online "παρέακι" θα το παίξει οπότε είπα να το δοκιμάσω και εγώ (μιας που δεν εχω να παίξω και τίποτα αυτόν τον καιρό).Ελπίζω πραγματικά να μην το μετανιώσω. Για να δούμε τι θα δούμε. ΥΓ: 5 Gb day one patch 😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα