Fotis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Θα το παρεις τλκ? Πες με οτι θα βαλεις και plus να τρελαθουμε λιγο Τι να το παρω βρε? Εχω προπαραγγειλει εδω kαι 15 μερες την legion of dawn edition .Eχω plus ληγει σε 5 μερες αλλα φυσικα θα ανανεωσω ! Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13 2
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τι να το παρω βρε? Εχω προπαραγγειλει εδω kαι 15 μερες την legion of dawn edition .Eχω plus ληγει σε 5 μερες αλλα φυσικα θα ανανεωσω ! Ωραια να κανουμε κανα stronghold παρεα! 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Ωραια να κανουμε κανα stronghold παρεα! Σε εχω νομιζω ,ναι φυσικα .
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Σε εχω νομιζω ,ναι φυσικα . Yes!
RedAlert539 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Σαν κάτοχος του Anthem στο PS4 αυτή τη στιγμή:
Fotis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Σαν κάτοχος του Anthem στο PS4 αυτή τη στιγμή: Ετσι και χειροτερα ειμαι . Στο μεταξυ ειδα 2-3 streamer ολοι ειπαν πως ειναι flawless δεν ειχαν κανενα θεμα, καμμια σχεση με το προβληματα του demo.
RedAlert539 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ασχολούμαι με streaming(είδα μόνο 2-3 λεπτά) γιατί δεν θέλω να μου κάνουν spoiler τίποτα. Αυτό που τσέκαρα όμως είναι οι τιμές των microtransactions. Για παράδειγμα με 12 ευρώ αγοράζεις 1050 shards και με 850 shards ένα armor set. Οπότε δεν ισχύουν αυτά που ούρλιαζαν κάποιοι πριν μερικές μέρες για "στολή και εικοσάρικο." Αυτό που έχω περιέργεια να δω είναι πόσο χρόνο θα χρειαζεται να μαζέψεις τα 60000+ coin in game, που είναι ο δέυτερος τρόπος με τον οποίο μπορείς να αγοράσεις από το store. 1
Skywalker333 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 ξεκινας με 40k στο χερι κ μεσα σε 3 ωρες μαζεψα περιπου 5-6k. Aλλά περνεις πολλα coins απο το alliance system οπου στο τελος καθε εβδομαδας, σου δινει coins αναλογα με το ποσο επαιξαν οι 5 highest ranks φιλοι σου. μεσα σε 2-3 ωρες που επαιξαν φιλοι,, συνολικα βλεπω οτι μαζευτηκαν στην μπανκα περιπου 1000 coins. Οσο περισσότερο παιζουν, τοσο περισσότερο θα παρω. Κ επισης ανεβαινουν lvls και δινουν παραπανω coins οσο προχωρανε οποτε αυτο που τωρα ειναι 1000, μερικα lvl μετα ειναι αρκετα μεγαλυτερο. Γενικα, αν εισαστε μια δραστηρια παρέα, βγαινουν αρκετα coins μεσα σε μια εβδομαδα. Αλλα εχει παρα πολλα πραγματα να ξεκλειδώσεις που δεν μπορείς καν να βαλεις χρηματα κ ειναι μονο με coins. Δεν υπαρχει κανενας λογος να πληρωσεις οτιδηποτε, εχει τεραστια παραμετροποιηση το συστημα των javelin 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, RedAlert539 είπε Δεν ασχολούμαι με streaming(είδα μόνο 2-3 λεπτά) γιατί δεν θέλω να μου κάνουν spoiler τίποτα. Αυτό που τσέκαρα όμως είναι οι τιμές των microtransactions. Για παράδειγμα με 12 ευρώ αγοράζεις 1050 shards και με 850 shards ένα armor set. Οπότε δεν ισχύουν αυτά που ούρλιαζαν κάποιοι πριν μερικές μέρες για "στολή και εικοσάρικο." Αυτό που έχω περιέργεια να δω είναι πόσο χρόνο θα χρειαζεται να μαζέψεις τα 60000+ coin in game, που είναι ο δέυτερος τρόπος με τον οποίο μπορείς να αγοράσεις από το store. 3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε ξεκινας με 40k στο χερι κ μεσα σε 3 ωρες μαζεψα περιπου 5-6k. Aλλά περνεις πολλα coins απο το alliance system οπου στο τελος καθε εβδομαδας, σου δινει coins αναλογα με το ποσο επαιξαν οι 5 highest ranks φιλοι σου. μεσα σε 2-3 ωρες που επαιξαν φιλοι,, συνολικα βλεπω οτι μαζευτηκαν στην μπανκα περιπου 1000 coins. Οσο περισσότερο παιζουν, τοσο περισσότερο θα παρω. Κ επισης ανεβαινουν lvls και δινουν παραπανω coins οσο προχωρανε οποτε αυτο που τωρα ειναι 1000, μερικα lvl μετα ειναι αρκετα μεγαλυτερο. Γενικα, αν εισαστε μια δραστηρια παρέα, βγαινουν αρκετα coins μεσα σε μια εβδομαδα. Αλλα εχει παρα πολλα πραγματα να ξεκλειδώσεις που δεν μπορείς καν να βαλεις χρηματα κ ειναι μονο με coins. Δεν υπαρχει κανενας λογος να πληρωσεις οτιδηποτε, εχει τεραστια παραμετροποιηση το συστημα των javelin Ναι και εγω αυτο παρατηρησα ,δεν χρειαζεται αλλωστε να παρεις τιποτα ,ολα μαζευονται σε ευλογο χρονικο διαστημα ingame. Aλλα και οποιος το θελησει να παρει ειναι πολυ λογικες οι τιμες . Ανυπομονω να ξεκινησω το game αν και την ερχομενη Κυριακη θα λειπω ,Σαββατο ομως θα παιξει ολοκαυτωμα . Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13
Daemonos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 @Fotis13 Να δεις που θα με κάνεις να το πάρω στο τέλος... 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Daemonos είπε @Fotis13 Να δεις που θα με κάνεις να το πάρω στο τέλος... Το game φιλε εχει ολα τα εχεγγυα να ειναι /γινει επος . Το βασικο concept βλ. iron man τα σπαει οταν οι αλλοι παιζουν ακομα τον "μητσο τον λοκατζη" και οι υπολοιποι κατι παιδικα cartoons ,τσαμπατζιδικα .Ισχυρη οικονομικη βαση (EA) και τεχνογνωσια (Bioware) υπαρχει απο πισω ,ο σχεδιασμος ειναι με οριζοντα δεκαετιας , δεν βλεπω καποιο λογο να αποτυχει . Ακομα και ομως αν δεν αντεξει τοσο πολυ ,τα 50 ευρω της βασικης εκδοσης θα τα βγαλει για πλακα απο τον πρωτο καιρο .Αν σου αρεσει η κατηγορια ειναι μονοδρομος . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13
Daemonos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Το game φιλε εχει ολα τα εχεγγυα να ειναι /γινει επος .Το βασικο concept βλ. iron man τα σπαει οταν οι αλλοι παιζουν ακομα τον "μητσο τον λοκατζη" και οι υπολοιποι κατι παιδικα cartoons ,ισχυρη οικονομικη βαση υπαρχει απο πισω ,ο οριζοντας ειναι δεκαετια , δεν βλεπω καποιο λογο να αποτυχει . Ακομα και ομως αν δεν αντεξει τοσο πολυ τα 50 ευρω της βασικης εκδοσης θα τα βγαλει για πλακα απο τον πρωτο καιρο .Αν σου αρεσει η κατηγορια ειναι μονοδρομος . Περισσότερο λόγω ξενέρας απο το Destiny που ποτέ δεν ήταν αυτό που τάζανε και αυτό που θέλαμε. Το οτι παίζει συνεργατικά το ANTHEM με ομάδα κτλ είναι μεγάλο + για μένα. Το κακό είναι τα πολλά loading screens, αυτά δεν ξέρω αν φτιάχνουν με patch...
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Daemonos είπε Περισσότερο λόγω ξενέρας απο το Destiny που ποτέ δεν ήταν αυτό που τάζανε και αυτό που θέλαμε. Το οτι παίζει συνεργατικά το ANTHEM με ομάδα κτλ είναι μεγάλο + για μένα. Το κακό είναι τα πολλά loading screens, αυτά δεν ξέρω αν φτιάχνουν με patch... Το destiny εμενα δεν μου εκανε ,ουτε του πρωτου προσωπου ουτε το setting παρα ηταν "διαστημικο " για τα γουστα μου . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13
Daemonos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Το destiny εμενα δεν μου εκανε ,ουτε του πρωτου προσωπου ουτε το setting παρα ηταν "διαστημικο " για τα γουστα μου . Πάντως ενώ έλεγα οτι μου αρέσει ο Colossus, στην beta που έπαιξα Ranger απλά τον αγάπησα ρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα