Προς το περιεχόμενο

Anthem [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο το Anthem που θα εχει mtx μονο με cosmetic items εμαθα οτι προσφατα αφαιρεσαν τα mtx και απο το FIFA. Επισης το Apex Legends, το νεο game που εκαναν release χθες, θα εχει loot boxes μεν, αλλα κι αυτα μονο με cosmetics. Συν το γεγονος οτι ειναι free to play. Σαν να φαινεται οτι εκει στην ΕΑ ελαβαν το μηνυμα και κανουν πισω οσον αφορα τις greedy τακτικες τους. Για να δουμε....

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα προπαραγγειλω την legion of dawn αξιζει λετε  ?Υπαρχει μονο σε retail εκδοση η' μονο  ψηφιακη ? 

Γιατι προς το παρον προπαραγγειλα την απλη εκδοση σε retail αλλα μπορω να την ακυρωσω.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Nα προπαραγγειλω την legion of dawn αξιζει λετε  ?Υπαρχει μονο σε retail εκδοση η' μονο  ψηφιακη ? 

Γιατι προς το παρον προπαραγγειλα την απλη εκδοση σε retail αλλα μπορω να την ακυρωσω.

Υπαρχει και σε retail. Η LoD εκδοση εχει 4 στολες(μια για καθε javelin), ενα legendary οπλο, ενα legendary gear για ranger και ενα soundtrack. Αν θεωρεις οτι αυτα αξιζουν να δωσεις 20 ευρω παραπανω ειναι δικη σου επιλογη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Υπαρχει και σε retail. Η LoD εκδοση εχει 4 στολες(μια για καθε javelin), ενα legendary οπλο, ενα legendary gear για ranger και ενα soundtrack. Αν θεωρεις οτι αυτα αξιζουν να δωσεις 20 ευρω παραπανω ειναι δικη σου επιλογη.

Μηπως μπορεις να βαλεις καποιο λινκ  απο την retail εκδοση  γιατι εγω δεν την βρισκω πουθενα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Οκ ακυρωσα την απλη και παραγγειλα αυτη.Ευχαριστω .

Γιατι δεν το πήρες Digital μην μπερδεύεις με δισκάκια? τα ίδια λεφτά κάνει 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Οκ ακυρωσα την απλη και παραγγειλα αυτη.Ευχαριστω .

Ωραίος!!! Ελπίζω μόνο να μην με βρίζεις άν δεν σου αρέσει😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Ωραίος!!! Ελπίζω μόνο να μην με βρίζεις άν δεν σου αρέσει😋

Να μην μου αρεσει δεν γινεται  γιατι ξερω πολυ καλα τι μου αρεσει .

Το  ποσο θα με κρατησει  , αν θα εχω εγω τον χρονο που χρειαζεται να επενδυσω  για να ειμαι top gear ,αν θα βαζουν content  συχνα ,τι βαθος  θα εχει και ποσο εθιστικο θα ειναι   μενει μονο να το δουμε .Το πιστευω πολυ το game για αυτο και  εσκασα 90 day one, το χειροτερο σεναριο   ειναι να το παρατησω μετα απο κανα 2μηνο που  για μενα θα εχει βγαλει ηδη τα λεφτα του  .

Οποτε ειναι συνειδητη επιλογη .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Να μην μου αρεσει δεν γινεται  γιατι ξερω πολυ καλα τι μου αρεσει .

Το  ποσο θα με κρατησει  , αν θα εχω εγω τον χρονο που χρειαζεται να επενδυσω  για να ειμαι top gear ,αν θα βαζουν content  συχνα ,τι βαθος  θα εχει και ποσο εθιστικο θα ειναι   μενει μονο να το δουμε .Το πιστευω πολυ το game για αυτο και  εσκασα 90 day one, το χειροτερο σεναριο   ειναι να το παρατησω μετα απο κανα 2μηνο που  για μενα θα εχει βγαλει ηδη τα λεφτα του  .

Οποτε ειναι συνειδητη επιλογη .

Δεν θα έχει και πολλά πράγματα να κάνεις έτσι και αλλιώς οπότε μην σε φοβίζει αυτό! 😂  (just kidding Bro)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Daemonos είπε

Δεν θα έχει και πολλά πράγματα να κάνεις έτσι και αλλιώς οπότε μην σε φοβίζει αυτό! 😂  (just kidding Bro)

χααχ εγω πιστευω πως θα  εχει παπαδες και οπως γινεται σε αυτη την κατηγορια των games θα προστιθεται  συνεχεια καινουριο περιεχομενο .Η επιτυχια του  ειναι σχεδον δεδομενη ,εχει προξενησει το ενδιαφερον της μαζας  απο εκει και περα ειναι θεμα χρηματων και η ΕΑ δεν εχει προβλημα σε αυτο .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

χααχ εγω πιστευω πως θα  εχει παπαδες και οπως γινεται σε αυτη την κατηγορια των games θα προστιθεται  συνεχεια καινουριο περιεχομενο .Η επιτυχια του  ειναι σχεδον δεδομενη ,εχει προξενησει το ενδιαφερον της μαζας  απο εκει και περα ειναι θεμα χρηματων και η ΕΑ δεν εχει προβλημα σε αυτο .

Θα γίνω γραφικός... μην με προκαλείς! 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αυτο  που παρατηρησα ειναι οτι εχει  κοινα στοιχεια και με Monster world  ειδικα στο τομεα των contracts  των  rewards και πως λειτουργουν  αυτα ,το οποιο ειναι  θετικο .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Καλά, για 'παπάδες' δεν νομίζω αλλά σίγουρα θα έχει περισσότερα πράγματα να κάνεις από όσα νομίζει ο πολύς κόσμος.

Επεξ/σία από RedAlert539

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...