Προς το περιεχόμενο

Anthem [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Daemonos είπε

Ναι αλλα όχι και 20 ντόλαρς για μια στολή όπως ακούγεται... 

Όχι αλλά το Overwatch έχει κάτι ακόμα χειρότερο κατ'εμέ: loot boxes. Οπότε εκεί μπορεί κάποιος να πει ότι υπάρχει και θέμα gambling. Τέλος πάντων, αυτές οι τακτικές είναι άσχημες και μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην υστεροφημία τέτοιων παιχνιδιών οπότε, όπως είπα και πιο πάνω, απλά κοιτάζουμε να βρούμε το λιγότερο επιβλαβές σενάριο. Ξέρω δεν ακούγεται ιδανικό αλλά....... 

• Like 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε βαφτίσια άμα τα πούνε in game credits ( που αγοράζονται με real money ) απλώς για να παρακάμπτουν την απαγόρευση της νομοθεσίας. Υπάρχει θέμα σε αρκετές χώρες .

Πχ στο Βέλγιο και Ολλανδία η βληζαρντ τα πήρε υπόθετο .  Και το βούλωσε . Μακάρι να γίνει ευρωπαϊκή νομοθεσία  άμα θέλουν να πληρώνουν και φόρους καζίνο  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Θα ειναι το multiplayer  της χρονιας για το ps4  μην μασας !

Δυστυχώς ομως μονο pve οχι pvp

Δεν εχω αγοράσει ποτέ loot box αλλά είμαι οκ με τα micro transactions εφόσον αυτά είναι διακοσμητικά αντικείμενα (skins, decals, emotes κοκ) 

Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει δυνατότητα πώλησης κάποιου που βαρέθηκα.

Νομίζω γίνεται στο CS:GO αλλα δεν έχω παίξει ποτέ μου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Daemonos είπε

Αν δεν ήταν στη μέση η ΕΑ θα σας έλεγα πάρτε το με κλειστά μάτια... Επειδή όμως το έχουμε ξαναδεί το έργο, μην βιαστείτε να σκάσετε το 50ρικο (70 στο psn).

Δείτε αυτό πρώτα. 

1oν το παιχνιδι θα εχει μονο cosmetics mtx. 2oν το παιχνιδι θα προσφερει μελλοντικα content updates/dlcs free οπως το Monster Hunter World. Οταν ενα παιχνιδι ειναι σε συνεχομενο development πως περιμενεις να βγαλουν λεφτα? 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

1oν το παιχνιδι θα εχει μονο cosmetics mtx. 2oν το παιχνιδι θα προσφερει μελλοντικα content updates/dlcs free οπως το Monster Hunter World. Οταν ενα παιχνιδι ειναι σε συνεχομενο development πως περιμενεις να βγαλουν λεφτα? 

Από άλλα παιχνίδια όπως πχ FIFA ultimate team. Εταιρία είναι, και το business model της ΕΑ είναι άρμεγμα καθαρό χρόνια τώρα

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ.

Πόση κλάψα πια για μια στολή με άλλο χρώμα.

Αν αυτή η στολή δε δίνει double damage ή κάτι τέτοιο ηλίθιο γιατί σας κόπτει τόσο? Αν υπάρχει σωστό itemisation και grind και RNG κτλ κτλ. τότε ο καλός παίκτης θα είναι δυνατότερος από αυτόν με τη Ροζ στολή.

Αν πάλι ΔΕΝ υπαρχει σωστό itemisation, loot κτλ. και όλο το endgame έχει να κάνει με το πώς μοιάζεις aka το συνηθισμένο πλέον cosmetic endgame και πάλι τι σας νοιάζει? Σκουπίδι θα είναι το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Από άλλα παιχνίδια όπως πχ FIFA ultimate team. Εταιρία είναι, και το business model της ΕΑ είναι άρμεγμα καθαρό χρόνια τώρα

Μισο λιγο, εσυ μπερδευεις developer με publisher. Η Bioware θα εχει το παιχνιδι σε συνεχομενο development, και ξαναρωταω, ποιος θα τους πληρωνει οταν εσυ θα παιρνεις δωρεαν dlcs?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα ευχάριστο και ενημερωτικό βίντεο από κάποιον που έπαιξε το πλήρες(σχεδόν) game στην Ιαπωνία

Επεξ/σία από RedAlert539
Δημοσ.

Δεν ειναι ευχαριστο ουτε και νεο, οποιος ασχολειται λιγο μαθαινει τι ισχυει και δεν λεει λογια του αερα. Επισης να τονισω οτι τα πανακριβα αυτα skins που αλλαζουν το gameplay συμφωνα με καποιους, η Bioware θα μας αφησει να τα grindaroυμε, με in game currency. 

Το hate train της ΕΑ κανει πολλους να μη το βλεπουν με καλο ματι, αλλα εγω ειμαι αισιοδοξος για το παιχνιδι οπως ανεφερα και στο pc νημα. Λιγες μερες μεινανε

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δεν ειναι ευχαριστο ουτε και νεο, οποιος ασχολειται λιγο μαθαινει τι ισχυει και δεν λεει λογια του αερα. Επισης να τονισω οτι τα πανακριβα αυτα skins που αλλαζουν το gameplay συμφωνα με καποιους, η Bioware θα μας αφησει να τα grindaroυμε, με in game currency. 

Το hate train της ΕΑ κανει πολλους να μη το βλεπουν με καλο ματι, αλλα εγω ειμαι αισιοδοξος για το παιχνιδι οπως ανεφερα και στο pc νημα. Λιγες μερες μεινανε

Και εγώ ασχολούμαι με τα νέα του Anthem και τα περισσότερα τα γνώριζα αλλά δεν το κανουν όλοι αυτό. Γι'αυτό έκανα link το συγκεκριμένο βίντεο, για να 'μαλακώσουν' κάποιες φοβίες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Μισο λιγο, εσυ μπερδευεις developer με publisher. Η Bioware θα εχει το παιχνιδι σε συνεχομενο development, και ξαναρωταω, ποιος θα τους πληρωνει οταν εσυ θα παιρνεις δωρεαν dlcs?

Η ΕΑ έχει την ιδιοκτησία και δεν είναι απλά publisher, που σημαίνει οτι η bioware ανοίκει στην ΕΑ οπότε κάνει ότι πουν τα "αφεντικά". Σου απάντησα και στα 2

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Daemonos είπε

Ναι αλλα όχι και 20 ντόλαρς για μια στολή όπως ακούγεται... 

Φιλε ας  εχει και 300 ευρω τι σε νοιαζει εσενα ?

Απο την στιγμη που δεν επηρεαζει το game  και δεν ειναι pay to win  .Ας κοστολογησουν οσο θελουν τα cosmetics και οποιος θελει ας αγορασει .Καπως πρεπει να βγαλουν και αυτοι λεφτα να τα εξοδα παραγωγης  και αναπτυξης ειναι τεραστια .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Φιλε ας  εχει και 300 ευρω τι σε νοιαζει εσενα ?

Απο την στιγμη που δεν επηρεαζει το game  και δεν ειναι pay to win  .Ας κοστολογησουν οσο θελουν τα cosmetics και οποιος θελει ας αγορασει .Καπως πρεπει να βγαλουν και αυτοι λεφτα να τα εξοδα παραγωγης  και αναπτυξης ειναι τεραστια .

Συμφωνώ αλλά δεν μου εγγυάται κανείς οτι δεν θα παίρνεις και extra πραγματάκια με το skin (πχ flight boost κτλ).  Θα δούμε, απλά είμαι επιφυλακτικός. επιφυλακτικός αλλα όχι αρνητικός, το ξεκαθαρίζω. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλά παίδες το game τουλάχιστον στην απλή έκδοση του ps4 είναι unplayable δεν γίνεται να παίξεις τα fps είναι τραγικά παρόλο που μπήκα με χαρά για να το απολαύσω εν τέλη απογοητευτικά από αυτό το πράγμα που είδα με τα 20 fps και αν.....

Αν φτιάξει στο μέλλον οκ Αλλά έτσι όπως είναι τώρα απλά δεν κρίμα...Στο ps4 slim αναφέρομαι 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GReeZ είπε

Καλά παίδες το game τουλάχιστον στην απλή έκδοση του ps4 είναι unplayable δεν γίνεται να παίξεις τα fps είναι τραγικά παρόλο που μπήκα με χαρά για να το απολαύσω εν τέλη απογοητευτικά από αυτό το πράγμα που είδα με τα 20 fps και αν.....

Αν φτιάξει στο μέλλον οκ Αλλά έτσι όπως είναι τώρα απλά δεν κρίμα...Στο ps4 slim αναφέρομαι 

Θα διορθωθει αυτο δεν μπορει να βγει ετσι .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...