Προς το περιεχόμενο

Anthem [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς, δεν είμαι ο μονος που παρατήρησε το unlocked framerate στα 1080p στο Pro 😄

Δυστυχώς δεν φαίνεται να "πιάνει" στο one X καθώς ακομα και στα 1080p, με το που κανεις launch το παιχνίδι, το τρέχει παλί στην εγγενή ανάλυση...
Εχει tweet απο Bioware dev στο topic οπου και λεει πως ισως βαλουν καποιο performance option μετα το launch του παιχνιδιού.

Εν αναμονή λοιπόν

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, είχα κι εγώ κωδικό για την Beta και ήμουν ενθουσιασμένος για να το δοκιμάσω, όμως από την Παρασκεύη προσπαθούσα συνέχεια να μπω να παίξω και δεν με έβαζε με τίποτα.
Περίμενα ώρες στο intro screen να βρει server και ακόμη και όταν έμπαινε στο κεντρικό μενού συνήθως μετά από λίγο κράσαρε. Μου έσπασε τα νεύρα. Τελικά κατάφερα το Σάββατο το μεσημέρι να κάνω login και ασχολήθηκα περίπου κανένα μισάωρο, όμως και πάλι είχε άπειρο loading και με πέταξε και 2-3 φορές έξω στο home... ε, το έκλεισα και δεν το άνοιξα ξανά.

Από τη λίγη ώρα που κατάφερα να παίξω κάπως σταθερά, μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.

Στην αρχή μέσα στο hub, η κάμερα είναι 1ου προσώπου και τα γραφικά μου φάνηκαν ΟΚ, χωρίς να με εντυπωσιάζουν. Αυτόν τον καιρό παίζω και το Horizon στο PS4 και έχω μέτρο σύγκρισης για τις υφές και τα facial expressions και ειδικά τα κοντινά στα πρόσωπα και στο background της πόλης μου φάνηκαν αρκετά χειρότερα στο Anthem. Λένε βέβαια ότι το τελικό build θα είναι πιο καλό. Επίσης, για κάποιον αδιανόητο λόγο δεν μπορείς να τρέξεις μέσα στο hub και είναι πολύ ενοχλητικό αν θέλεις να εξερευνήσεις κάθε γωνιά, να περιμένεις να "περπατήσει" ο χαρακτήρας με τόσο αργή κίνηση.

Από εκεί και πέρα, όταν βγεις εκτός hub (αν τα καταφέρεις δηλαδή στο demo μετά από άπειρη ώρα) τα γραφικά όντως είναι πολύ εντυπωσιακά και ο κόσμος δείχνει ζωντανός.

Αν και θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο παίκτη μετά από τόσα χρόνια gaming, μου φάνηκε αρκετά δύσκολο στο normal επίπεδο, ειδικά γιατί σε πολλά σημεία έρχονται από παντού εχθροί και δεν είναι εύκολο να καλύφτείς ή δεν υπάρχουν χώροι για να αναπληρώσεις ασπίδα ή υγεία. Ειδικά αν παίζει και mini-boss στο group. Το loadout δεν αλλάζει στη διάρκεια της αποστολής και επίσης πέφτουν πράγματα από τους εχθρούς, αλλά δεν έχεις ιδέα τι κάνεις loot, δείχνει απλώς το rarity του item.

Το Javelin (η στολή που φοράς) έχει μια "βαριά" αίσθηση, όμως η δυνατότητα πτήσης προσθέτει μεγάλη ευελιξία στην προσέγγιση των μαχών. Το gameplay με τη στολή είναι ευχάριστο και το shooting και η χρήση των skills αρκετά στιβαρά και εντυπωσιακά με τα εφέ. Πάραυτα με δυσκόλεψε αρκετά να συγχρονίσω τις εναλλαγές από πτήση σε περπάτημα-τρέξιμο και dodge, όμως πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας.

Αν και στο demo δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά, σεναριακά μου φάνηκε χλιαρό το opening. Επίσης, το UI στο μενού το βρήκα κάπως μπερδεμένο και σύνθετο συγκριτικά με άλλα games, δεν μπορούσα να αποφασίσω αν είναι θέμα συνήθειας ή αν οφείλεται σε κακό design.

Για το co-op κομμάτι δεν είχα παρέα κάποιον φίλο και έπαιζα με 3 αγνώστους, δεν έχει respawn και όταν πέσεις πρέπει να περιμένεις κάποιον από το team να σε σηκώσει.

Για να μην πολυλογώ, μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση και όσον αφορά το demo για εμένα το επισκίασαν τα ατελεώτα loading και τα συνεχή crashes. Σαν παιχνίδι είναι ένα υβρίδιο Destiny και πιστεύω αν έχεις παρέα για το party θα έχει χαβαλέ το coop. Από εκεί και πέρα όσα είδα στο demo από περιβάλλον, εχθρούς κλπ δεν μου κίνησαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Δεν ξέρω αν θα είχα παίξει περισσότερο αν όλα πήγαιναν καλά στο παιχνίδι, πάντως δεν με ξετρέλανε και σίγουρα εκεί που έλεγα να το πάρω launch day, τώρα σίγουρα θα περιμένω αρκετό καιρό μέχρι να στρώσει. Να φανταστείτε αυτό που κατάφεραν με το VIP Demo, είναι να με κάνουν να ακυρώσω το pre-order (lol).

Δημοσ.

Θα δούμε την ανοιχτή BETA, επίσης για να απαντήσω στον απο πάνω φίλο, σκοπός των DEMO είναι να εντοπίσουν σημεία που χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ βελτίωσης, όπου είναι όλα οσα προ ανέφερες και τα οποία φτιάχνουν με atch κτλ... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ενδιαφερον δειχνει και το concept και το υφος του παιχνιδιου , πολυ καλυτερο απο την αηδια το  Destiny σε αυτον τον τομεα .

Δεν εχω αποφασισει ακομα αν ασχοληθω γιατι  αυτη η κατηγορια ειναι ιδιαιτερα απαιτητικη σε grinding   αν θες να εχεις top gear  και δεν ξερω αν εχω/θελω να διαθεσω τοσο χρονο για ενα game πλεον.

Οι πρωτες μου εντυπωσεις παντως  ειναι πολυ θετικες .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Αν δεν ήταν στη μέση η ΕΑ θα σας έλεγα πάρτε το με κλειστά μάτια... Επειδή όμως το έχουμε ξαναδεί το έργο, μην βιαστείτε να σκάσετε το 50ρικο (70 στο psn).

Δείτε αυτό πρώτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Αν δεν ήταν στη μέση η ΕΑ θα σας έλεγα πάρτε το με κλειστά μάτια... Επειδή όμως το έχουμε ξαναδεί το έργο, μην βιαστείτε να σκάσετε το 50ρικο (70 στο psn).

Δείτε αυτό πρώτα. 

Eγω ειμαι αισιοδοξος για το συγκεκριμενο ,πιστευω πως η EA   δεν θα κανει παλι τα ιδια λαθη  καθως χρειαζεται να χτισει μια ισχυρη βαση χρηστων που να  παιζουν  το game   σε βαθος χρονου ,τους περιστασιακους και αυτους που θα ασχοληθουν λιγο δεν τους υπολογιζουν σε αυτη την κατηγορια .Θα εχει microtransactions  αλλα θα αφορουν cosmetics κυριως .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Daemonos είπε

Δείτε αυτό πρώτα. 

Σχετικά με Micro Transactions και Loot Boxes έχει μιλήσει ο Executive Producer του παιχνιδιού απο τον Ιούνιο.

Θα έχει Micro Transactions (cosmetic only - δεν θα δίνουν κανένα πλεονέκτημα) και ΔΕΝ θα έχει Loot Boxes. Δείτε το video

Δημοσ.

Το οτι το είπα άνθρωπος της ΕΑ δεν μου λέει τίποτα, η ίδια η ΕΑ με έχει κάνει τέρμα καχύποπτο και μας έχει αποδείξει πολλές φορές να μην πιστεύουμε αυτά που λένε. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Το οτι το είπα άνθρωπος της ΕΑ δεν μου λέει τίποτα, η ίδια η ΕΑ με έχει κάνει τέρμα καχύποπτο και μας έχει αποδείξει πολλές φορές να μην πιστεύουμε αυτά που λένε. 

Ορθώς είσαι επιφυλακτικός αλλά για το συγκεκριμένο δεν νομίζω

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Θα ειναι το multiplayer  της χρονιας για το ps4  μην μασας !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, ας μην κοροιδευόμαστε. Τέτοιου είδους παιχνίδια, τα λεγόμενα 'games-as-service', έχουν την ανάγκη μιας σταθερής πηγής εσόδων για να μπορούν να συντηρούνται. Ιδιαίτερα ένα game σαν το Anthem που(απ'οτι λένε) τα dlc θα είναι free. To έχουμε δει παλαιότερα με τα ΜΜΟ και τις μηνιαίες συνδρομές και με τα διάφορα f2p games εκεί έξω που έχουν online stores(mmos, mobas κτλ). Οπότε πιστέυω ότι το να έχει microtransactions αποκλειστικά με cosmetic items είναι το μικρότερο κακό. Ακόμα περισσότερο αν ισχύει αυτό που διάβασα ότι αυτά που θα αγοράζεις από το online store θα μπορείς να τα κερδίσεις και in game. Αν τώρα αθετήσουν τις υποσχέσεις τους και κάνουν άλλα όταν βγει το full game θα είμαι ο πρώτος που θα βγει και θα τους κράξει😠

Επεξ/σία από RedAlert539
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Παιδιά, ας μην κοροιδευόμαστε. Τέτοιου είδους παιχνίδια, τα λεγόμενα 'games-as-service', έχουν την ανάγκη μιας σταθερής πηγής εσόδων για να μπορούν να συντηρούνται. Ιδιαίτερα ένα game σαν το Anthem που(απ'οτι λένε) τα dlc θα είναι free. To έχουμε δει παλαιότερα με τα ΜΜΟ και τις μηνιαίες συνδρομές και με τα διάφορα f2p games εκεί έξω που έχουν online stores(mmos, mobas κτλ). Οπότε πιστέυω ότι το να έχει microtransactions αποκλειστικά με cosmetic items είναι το μικρότερο κακό. Ακόμα περισσότερο αν ισχύει αυτό που διάβασα ότι αυτά που θα αγοράζεις από το online store θα μπορείς να τα κερδίσεις και in game. Αν τώρα αθετήσουν τις υποσχέσεις τους και κάνουν άλλα όταν βγει το full game θα είμαι ο πρώτος που θα βγει και θα τους κράξει😠

Το overwatch της blizzard έχει να αγοράσεις μόνο lootboxes με cosmetics. Μια χαρά στέκεται 3 χρόνια σχεδόν τώρα.  όποιος θέλει ας πληρώσει για ομορφοές. Αν βάλουν pay to win εκεί θα φάνε κράξιμο άσχημο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Edel είπε

Το overwatch της blizzard έχει να αγοράσεις μόνο lootboxes με cosmetics. Μια χαρά στέκεται 3 χρόνια σχεδόν τώρα.  όποιος θέλει ας πληρώσει για ομορφοές. Αν βάλουν pay to win εκεί θα φάνε κράξιμο άσχημο

Ναι αλλα όχι και 20 ντόλαρς για μια στολή όπως ακούγεται... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...