Προς το περιεχόμενο

Anthem [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/2/2019 στις 6:04 ΜΜ, Fotis13 είπε

Παιχνιδαρα το mass effect  andromeda   ,το καταευχαριστηθηκα !

Στις 22/2/2019 στις 7:38 ΜΜ, gatakos είπε

Amen to that!!!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ........Μην τα λέτε αυτά και σας ακούσουν! Δεν ξέρετε ότι απαγορέυεται να διασκεδάζετε με κάτι που μισεί το ίντερνετ παθιασμένα; Μην είστε ξενέρωτοι. Get with the program!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Πηγα 24 lv   χτες  rare  ranger με καποια epic κομματια  πλεον ,οι κυριες αποστολες ειναι εξαιρετικες .Γενικα δεν βλεπω την ωρα να  ξαναπαιξω .

Μόλις πηγα 26 και ξεκλείδωσα το javelin που άφησα τελευταίο. Τον κακό, χοντρό, σκληρό κ@ργιόλη Colossus. 

Επεξ/σία από DarthGRE
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Μόλις πηγα 26 και ξεκλείδωσα το javelin που άφησα τελευταίο. Τον κακό, χοντρό, σκληρό κ@ργιόλη Colossus. 

Ωραιος και εγω 26 ειμαι τωρα ,τελειωσα το main story  και απο εδω και περα  ξεκιναει το πραγματικο game ...

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ 30ρησα χθες. (Όχι τα γνωστά 30, αυτά έχουν παρέλθει εδώ και καιρό😜). Σήμερα ξεκλείδωσα και τα legendary contracts. Storm και Ranger κυρίως.

Επεξ/σία από RedAlert539
Δημοσ.

Πεσανε και τα πρωτα legendaries  ανεβηκε πολυ το power .

Eπισης αυτο  που προσεξα  ειναι η μεγαλη διαφορα που κανουν τα sigils στην μαχη    ειδικα αν εχεις ξεκλειδωσει  ta epic blueprints 

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνιδάρα - απίστευτη. Το fun factor σπάει το γυαλί του μετρητή του.

Ερώτηση: Τα weapons είναι javelin based ή απλά χρησιμοποιείς ότι θέλεις ανάλογα πόσο γουστάρεις να το παίζεις sniper ή με shotguns και λοιπά? 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Παιχνιδάρα - απίστευτη. Το fun factor σπάει το γυαλί του μετρητή του.

Ερώτηση: Τα weapons είναι javelin based ή απλά χρησιμοποιείς ότι θέλεις ανάλογα πόσο γουστάρεις να το παίζεις sniper ή με shotguns και λοιπά? 

Σχεδόν όλα τα όπλα είναι universal. Mόνη εξαίρεση ο Colossus που είναι ο μοναδικός που παίρνει τα heavy(autocannon, grenade launcher) αλλά δεν παίρνει τα μικρά(pistols).

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης δεν εχω ασχοληθει με αλλο class περα απο τον ranger   αλλα αν μπεις σε stronghold  με κουλα ατομα και χωρις storm  δυσκολα βγαινει η' απο τους ψοφους θα χασεις πολυ ωρα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Έχει κανένας θέμα να του κρασαρει το ps4 μετά κάποιες ώρες ;

Στο pro εγω ποτε .

Ερχεται τεραστιο patch  με πολλες αλλαγες .Και εδω  αναλυτικες επεξηγησεις στα stats των οπλων 

https://www.ea.com/games/anthem/news/inscriptions-in-anthem

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...