Προς το περιεχόμενο

Anthem [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Daemonos είπε

F@ck this shit!!! I'm done! Πάω να ζητήσω άδεια να φύγω από την δουλειά... Όλοι ξέρετε το λόγο. 

χαχαχα θεος !

• Like 2
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Daemonos είπε

F@ck this shit!!! I'm done! Πάω να ζητήσω άδεια να φύγω από την δουλειά... Όλοι ξέρετε το λόγο. 

Ξεχασες το θερμοσιφωνο αναμμενο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια από τα ιδια και για το  anthem  της  bioware.Πολύ μετριες βαθμολογιες μεχρι στιγμης στον μεσο ορο.Γυρω στα 62% είναι από ότι βλεπω.

Ηταν μωρε που το  mass effect andromeda το εφτιανε η ημιτασιον ομαδας της για αυτό τον λογο  ειχε πατωσει και αυτό.ΛΟΛ

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Μια από τα ιδια και για το  anthem  της  bioware.Πολύ μετριες βαθμολογιες μεχρι στιγμης στον μεσο ορο.Γυρω στα 62% είναι από ότι βλεπω.

Ηταν μωρε που το  mass effect andromeda το εφτιανε η ημιτασιον ομαδας της για αυτό τον λογο  ειχε πατωσει και αυτό.ΛΟΛ

Παιχνιδαρα το mass effect  andromeda   ,το καταευχαριστηθηκα !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ποστάρω και γω τώρα το παράπονο μου σε σχέση όχι τόσο με το παιχνίδι Anthem αλλά πρακτικά με όλα τα Online games και κατ'επέκταση και με το Anthem.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που οι εταιρίες θεωρούν όλους όσους παίζουν Online Games μαλάκες ή καθυστερημένους? Και αυτό αφορά παιχνίδια Online  από όλα τα MMORPG και τα Fifa μέχρι τα Destiny/Diablo/Warframe/PoE κτλ κτλ. Εμείς δεν αξίζουμε ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι σε όλους τους τομείς? Μας αρκεί μόνο να έχει μερικά χρωματάκια για "loot" και απλά να είναι online?

Ποιος αποφάσισε ότι τα παραπάνω παιχνίδια πρέπει να έχουν απλά ΚΑΚΟ gameplay?

Θα έπαιζε κανείς πχ εν έτη 2019 κάποιο offline shooter με το gameplay του Division? Βάρα, σκύψε, βάρα, σκύψε, βάρα, σκύψε. Δηλαδή, αν ήταν turn-based τι ακριβώς θα άλλαζε?

Θα έπαιζε κανείς οποιοδήποτε παιχνίδι με tab-targeting και απλά να πατάς την ΙΔΙΑ ακολουθία-rotation "134512131213451213121345121312134512131213451213121345121312"? Είναι αυτό κάποιου είδους gameplay και δε το καταλαβαίνω?

Δηλαδή τα fastfood παιχνίδια του 20' τύπου APEX, Overwatch, COD κτλ γιατί έχουν μια χαρά στιβαρό και fun και polished gameplay και εμείς πρέπει κάθε γαμημένη φορά να αντιμετωπίζουμε αυτά τα επιεικώς μέτρια παιχνίδια? 

Έχει βγει ποτέ AAA game που να έχει 1-3 τύπους εχθρών maximum? Ακόμη και το Resident Evil είχε παραπάνω τύπους εχθρών. 

Οτιδήποτε είναι online και έχει loot σε επίπεδο gameplay είναι επιεικώς μέτριο αν όχι σκουπίδι. ΌΛΑ ΟΜΩΣ ανεξαιρέτως.  Ήταν, είναι και απ'ότι φαίνεται θα είναι. Προφανώς εμείς δε θέλουμε και δεν αξίζουμε ένα gameplay πχ τύπου Bloodborne που να είναι και fair και skilled και rewarding. Εμείς το μόνο που αξίζουμε είναι να έχουμε μια bronze αξίνα και να βαράμε ένα ντουβάρι ώστε μετά να πάρουμε μια silver αξίνα και να βαράμε ένα πιο σκληρό ντουβάρι κτλ κτλ.

Κουράστηκα. 2019 έχει φτάσει και πάμε ένα βήμα μπρος και 4 πίσω σε κάθε online game. Αδυνατούν να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ mechanics που έχουν ήδη λειτουργήσει. 

Δεν έγραψα πολλά για το Anthem αλλά τι να γράψω με τα νεύρα που έχω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μ'αρέσει που μου βάλαν και recoil στα όπλα λες και παίζουμε pubg. 3 σφαίρες βαράω με το νεροπίστολο και η 1η με τη 3η έχουν 2 μέτρα απόσταση. Αυτό σας μάρανε. Πόσο πια κλωτσάει το μπουρδέλο που ολόκληρη enhanced στολή του iron man δε μπορεί να το κουμαντάρει.

Επεξ/σία από Mitroglou7
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε τι ωραία που έτρεχε στο ps4 Pro ΠΡΙΝ το 1.02 patch :

Πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο το κλείδωσαν στα 30fps.
Είχα διαβάσει οτι σκέφτονται να βάλουν performance/image quality επιλογή κανονικά μεσώ των μενού αλλά ρε bioware, "if it ain't broke don't try to fix it" οπως λενε και στο χωριό μου. 

YΓ : Διάβαζα οτι θα βγει κανούργιο patch σήμερα αλλα το PS4 δεν κατέβασε ακόμα τίποτα

Edit : βγήκε το καινούργιο patch, σχεδόν 11GB (10.853 GB για την ακρίβεια)

Επεξ/σία από red1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μόνο μια συμβουλή έχω να δώσω σε όσους σκέφτονται να πιάσουν το παιχνίδι: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ REVIEWERS. Παίξτε το παιχνίδι. 

Επεξ/σία από DarthGRE
  • Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Παιδιά μόnο μια συμβοyλή έχω να δώσω σε όσους σκέφτονται να πιάσουν το παιχνίδι: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ REVIEWERS. Παίξτε το παιχνίδι. 

Ακριβώς αυτό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Παιδιά μόnο μια συμβοyλή έχω να δώσω σε όσους σκέφτονται να πιάσουν το παιχνίδι: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ REVIEWERS. Παίξτε το παιχνίδι. 

Οι περισσοτεροι ειναι κ αμπαλοι, και παραπληροφορουν τον κοσμο 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαββατοκυριακο πρεπει να εγραψα γυρω στις 20 ωρες .Δεν μπορουσα να ξεκολησω ...

Το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο .Ο  κοσμος ,το gameplay ,οι χαρακτηρες που δεν ειναι "χαρτινοι",η ιστορια , το facial animations τα παντα .Η αισθηση την στιγμη που  boostaroun οι πρoωθητηρες απο το javelin  και η πτηση  ειναι μοναδικη .

Ειναι ξεκαθαρο πλεον  οτι ολο αυτο το shitstorm στο internet δεν εχει να κανει με το game  καθεαυτο   αλλα με την ΕΑ και την bioware ,μαλλον δεν ταισαν αρκετους  και καποιοι ειναι επαγγελματιες τσαμπατζηδες και θελουν  να τα παιζουν  ολα δωρεαν ( fortnite,apex)  η' να δινουν ελαχιστα χρηματα και τους κακοφαινεται .

Γενικα η gaming αλλα κυριως η youtube   κοινοτητα ειναι τοξικη περισσοτερο κραζουν  τα games (γιατι αυτο φερνει clicks  και πουλαει ) και λιγοτερο παιζουν .

Υπηρξε και  νεοτερο update  στο  ps4 10gb .

Δεν ξερω πως ηταν η beta και δεν με ενδιαφερει γιατι δεν ειμαι beta tester  ,παιζω τα games  δεν τα δοκιμαζω. Αυτο που πηρα εγω στα  χερια  μου δεν εχει αλλο προβλημα αξιο αναφορας εκτος απο την συχνοτητα των loading screens η οποια χαλαει το immersion  .Eλλειψεις εχει  προφανως    και  ειναι θεμα χρονου να προστεθουν και να βελτιωθουν πραγματα οπως συμβαινει ΠΑΝΤΑ  στα games της κατηγοριας του .

Ενα ελλατωμα βρισκω μονο   που ειναι  τοσο εθιστικο   και μακαρι να εχω  περισσοτερο χωρο να του αφιερωσω .

Εδω το περιεχομενο που θα μπει στο κοντινο μελλον 

https://www.ea.com/games/anthem/acts

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

παίδες κάποια είναι fact όμως και όχι η άποψη  κάποιον haters...βασικό μείον για μένα το τραγικό crafting και η έλλειψη ποικιλίας (διαφορετικών) όπλων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα 24 lv   χτες  rare  ranger με καποια epic κομματια  πλεον ,οι κυριες αποστολες ειναι εξαιρετικες .Γενικα δεν βλεπω την ωρα να  ξαναπαιξω .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...