Προς το περιεχόμενο

Anthem [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, red1 είπε

Αύριο το περιμένω και εγω για PS4...

Για να είμαι ειλικρινής - αν και μου ψιλο-άρεσε το "demo" -  δεν περιμένω και πολλά κρίνοντας απο αυτα που βλέπω και διαβάζω (το διαρκές και αργό φόρτωμα είναι ενα απο τα σημαντικοτερα του προβλήματα για εμένα), αλλά...το online "παρέακι" θα το παίξει οπότε είπα να το δοκιμάσω και εγώ (μιας που δεν εχω να παίξω και τίποτα αυτόν τον καιρό).Ελπίζω πραγματικά να μην το μετανιώσω.

Για να δούμε τι θα δούμε.

ΥΓ: 5 Gb day one patch 😎 

Πάντως φίλε ο κολλητός μου το παίζει απο σήμερα και μου είπε οτι αυτοί που γκρινιάζουν για το παιχνίδι είναι ή παρανοϊκοί ή τρολς της Ubisoft ελέω Division 2.

• Thanks 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Πάντως φίλε ο κολλητός μου το παίζει απο σήμερα και μου είπε οτι αυτοί που γκρινιάζουν για το παιχνίδι είναι ή παρανοϊκοί ή τρολς της Ubisoft ελέω Division 2.

Βρε καλά έκανε ο VP του Xbox και τους έκραξε μαζικώς. Λες και έχει μετοχές στην ΕΑ.

Ανικανοποίητους και entitled ταυτόχρονα, για να να μη πω ανεπαρκείς:

• Like 2
Δημοσ.

1 μερα εμεινε ! 

Με πηραν απο πλαισιο  χτες το απογευμα να με ενημερωσουν πως αυριο πρωι θα παραλαβω κανονικα .Κυριοι !

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

1 μερα εμεινε ! 

Με πηραν απο πλαισιο  χτες το απογευμα να με ενημερωσουν πως αυριο πρωι θα παραλαβω κανονικα .Κυριοι !

Το τηλεφώνημα αυτό παίζει να ήταν καλύτερο και απο το να σε παίρνει γκόμενα! 

Έχω κάνει pre load και είμαι έτοιμος!! (αν και ΣΚ θα είμαι με το κορίτσι και δεν ξέρω πως θα ξεκλέψω χρόνο να παίξω)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Daemonos είπε

Το τηλεφώνημα αυτό παίζει να ήταν καλύτερο και απο το να σε παίρνει γκόμενα! 

Έχω κάνει pre load και είμαι έτοιμος!! (αν και ΣΚ θα είμαι με το κορίτσι και δεν ξέρω πως θα ξεκλέψω χρόνο να παίξω)

Σαββατο   θα μπω εγω σχεδον ολη μερα .Κυριακη θα ειμαι off  εκτος συγκλονιστικου απροοπτου .

Δημοσ.

Ρε που θα πατε το ΣΚ με αυτα τα κρυα που θα εχει; Μεχρι και ο καιρος θα grindarei Anthem και θελει παρεα. Αφηστε τα κοριτσια και τις βολτες!

/sarcasm

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Ρε που θα πατε το ΣΚ με αυτα τα κρυα που θα εχει; Μεχρι και ο καιρος θα grindarei Anthem και θελει παρεα. Αφηστε τα κοριτσια και τις βολτες!

/sarcasm

xaxaa   δεν εχεις αδικο ,εγω για canyoning αλλα επειδη ο καιρος θα ειναι πολυ αγριος παιζει και να αναβληθει .

Το day one patch  εχει πολλες βελτιωσεις και αλλαγες και προστεθηκαν  καινουρια skins sto shop .

https://www.ea.com/games/anthem/news/anthem-day-one-patch-notes

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Ps4 Pro, κλείδωσαν το framerate στα 30fps δυστυχώς (απο τα 40+/60 fps που ηταν στο demo) , το γιατί, δεν ξέρω/δεν μπορώ να καταλάβω...

Αφου το unlocked framerate τέλος, ειπα να δοκιμάσω τουλάχιστον με supersampling μπας και δω καλύτερη ποιότητα εικόνας...μπα,  το aliasing/shimmering είναι πάλι εμφανές.

Για να δούμε το gameplay τώρα

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, red1 είπε

Στο Ps4 Pro, κλείδωσαν το framerate στα 30fps δυστυχώς (απο τα 40+/60 fps που ηταν στο demo) , το γιατί, δεν ξέρω/δεν μπορώ να καταλάβω...

Αφου το unlocked framerate τέλος, ειπα να δοκιμάσω τουλάχιστον με supersampling μπας και δω καλύτερη ποιότητα εικόνας...μπα,  το aliasing/shimmering είναι πάλι εμφανές.

Για να δούμε το gameplay τώρα

Eσυ πως παιζεις απο τωρα ?

Παντως ενα απο τα αρνητικα σημεια ειναι ο σχεδιασμος των οπλων ,πολυ "τετραγωνισμενος " και απνευστο τον βρισκω. Κατι που για αυτου του ειδους τα games  ειναι σημαντικο .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Eσυ πως παιζεις απο τωρα ?

Παντως ενα απο τα αρνητικα σημεια ειναι ο σχεδιασμος των οπλων ,πολυ "τετραγωνισμενος " και απνευστο τον βρισκω. Κατι που για αυτου του ειδους τα games  ειναι σημαντικο .

Ti εννοείς Φώτη ? Το...αγόρασα και το παίζω 😁 
Σκρουτζομάγαζο το είχε απο προχθές και οι servers ειναι κανονικότατα up (όπως και το day 1 patch) οπότε όλα νορμάλ.

Το design του loot ειναι το μικρότερό του πρόβλημα πάντως μέχρι στιγμής, για 'μενα, το σημαντικότερο ειναι το φόρτωμα το οποίο είναι ΠΑΝΤΟΥ, ίσως να το κανανε πιο σύντομο με το patch αλλα και πάλι... 

Κοιτάξτε, εγω που το παίζω και θα το παίξω "λάου-λάου"...γι'αυτο που είναι και αυτα που κάνει το βρίσκω ΟΚ - οχι οτι το "ΟΚ" αποτελεί έπαινο αλλα το παιχνιδάκι παίζεται ρε παιδί μου, πως το λένε, loot shooter στην τελική, παιχνίδια για εγκεφαλικά νεκρούς με OCD, δεν περιμένεις και "τέχνη" ή κάτι το οποίο να σε κάνει να αναθεωρήσεις το είναι σου 😁, ο λαός θέλει lvl up, μπάρες να γεμίζουν και νουμεράκια να βγαίνουν πάνω απο τους εχθρούς οταν τους πυροβολάς, αυτά τα κάνει μια χαρά, τώρα, το αν θα παραμείνει "διασκεδαστικό" μετά απο 20-30-100+ ώρες ο Θεός  ξέρει μόνο  - εξαρτάται πάντα βέβαια και απο την ανοχή και αντοχή που διαθέτει κάποιος για τέτοιου είδους grind-o-παίχνιδα.

Κλασσικό "AAA" παιχνίδι για το λαό είναι, η μουσική είναι η κλασσική πομπώδης Αμερικανο-hollywood-ιά oρχηστρική, οι χαρακτήρες κλασσικά, μπανάλ πράματα, το lore, αν σε νοιαζουν αυτά, φαίνεται να έχει (και να είναι επίσης μπανάλ), γενικά, η όλη φάση ειναι καρα-μπανάλ φτιαγμένη απο "επιτροπή" κλασσικά χωρίς δείγμα "ψυχής" η "χαρακτήρα" αλλά, αυτη τη στιγμή, δεν μου καίγεται καρφί καθώς Α) ειχα καιρό να παίξω loot-o-παιχνιδο Β) δεν περιμενα πραγματικά τίποτα το επαναστατικό ή ιδιαίτερο και Γ) κάπως έπρεπε να δικαιολογήσω στον εαυτό μου το 50αρικο που έσταξα για το Ps+

Δείτε το ως εξής : Όλοι ξέρουμε πως τα McDonalds ειναι junk αλλά οταν θέλεις και γουστάρεις να φας ενα Big Mac + πατάτες με 8Kg ketchup απο πάνω, θα τα φας και θα πεις και ενα τραγούδι - δεν περιμένεις κοινώς ποιότητα, ξέρεις απο πριν το τι πρόκειται να βάλεις στο στόμα σου.

Όποιος περιμένει κατι άλλο ή κάτι καλύτερο μάλλον θα απογοητευτεί, εγω μάλλον, απο αυτα που είδα, το 60ρικό μου θα το βγάλω οποτε δεν εχω παράπονο.

ΥΓ: το patch ειναι 7GB

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, red1 είπε

Ti εννοείς Φώτη ? Το...αγόρασα και το παίζω 😁 
Σκρουτζομάγαζο το είχε απο προχθές και οι servers ειναι κανονικότατα up (όπως και το day 1 patch) οπότε όλα νορμάλ.

😁

Τα loading times  αν και βελτιωθηκαν  απο  οτι λενε   δεν ειναι τοσο προβλημα ,αλλα η συχνοτητα που εχεις loading  screens αναμεσα στις στις διαφορες δραστηριοτητες ειναι .

Ελα ρε συ δεν ηξερα πως  οι servers  ειναι up   για το ps4 .Τυχερος εισαι και  εγω  αρχικα το ειχα παραγγειλει απο σκρουτζομαγαζο  αλλα το ακυρωσα για να  παρω την legion of dawn  edition .

Δεν πιστευω να ειναι και αλλος τυχερος  απο εδω μεσα  γιατι θα αρχισω τις καταρες  xaxa.

Δημοσ.

Και γω από προχθές το παίζω τσουκου τσουκου. Ευχάριστο fast food game είναι αρχικά. Θα δούμε στο endgame πόσο σοβαρό ή ασόβαρο είναι ανάλογα με τα mechanics.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...