Προς το περιεχόμενο

Anthem [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους.

Ξεκινάω το thread καθώς είναι ένα παιχνίδι που νομίζω οτι θα ασχοληθεί πολύς κόσμος, εκτός κι αν καταφέρει η ΕΑ να κάνει κανένα μαγικό και να μας κάνει να κλαίμε τα λεφτά μας. Στο παρόν θέμα μπορεί όποιος θέλει να κάνει ερωτήσεις, να δημοσιεύει νέα και gameplay videos που ανεβάζουν οι devs αρκετα συχνά όσο πλησιάζουμε στο release. Κοντεύουν και οι closed και open beta, οπότε οι εμπειρίες αλλά και η άποψη όσων το παίξουν θα βοηθήσει πολύ τους αναποφάσιστους.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνουμε καμιά ομαδούλα. Βέβαια θα περιμένω το ανοιχτό Demo γιατί έχω κάποιους ενδοιασμούς. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Daemonos είπε

Να κάνουμε καμιά ομαδούλα. Βέβαια θα περιμένω το ανοιχτό Demo γιατί έχω κάποιους ενδοιασμούς. 

👍 Κανε add αν θες. Ιδιο username

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το έχω κάνει preorder εχω φτιάξει και διακομιστή στο Discord ωστε να μαζευτούμε όλοι εκεί, επίσης θα χρειαστούμε admins & moderators.

Link: https://discord.gg/npjFTFF

Όσοι πιστοί προσέλθετε... (PC/XBOX/PS) :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει πλάκα πάντως, η ιδια η Bioware βγήκε πριν λίγες μέρες και ανακοινωσε πως το παιχνίδι δεν θα εχει performance mode (1080@ 60fps) ουτε στο Χ ουτε και στο Pro αλλά παρόλα αυτά, στο PS4 Pro μου...τρέχει στα 60fps 😂😂 άβυσσος η ψυχή...ουτε οι ίδιοι δεν ξέρουν...
Υπόψιν, δεν έχει κάποιο setting μεσα στο παιχνίδι, εχω ομως το PS4 pro στα 1080p.
Για την ακρίβεια, unlocked framerate με dips και κάποια stutter αλλά...το προτιμώ απο τα 30fps - κολλητός που εχει το Pro του να δίνει πάνω απο 1080p παραπονιόταν για το απαράδεκτο framerate το οποιο πέφτει κάτω απο τα 30 (και δεν είναι ο μόνος σύμφωνα με αυτα που διαβάζω στα ιντερνέτια), ας δοκιμάσουν και οι χρήστες του X στα 1080p να μας πούνε.
Δυστυχώς, δεν την βλέπω καλά την κατάσταση όσoν αφορά αυτούς με τις βασικές εκδόσεις (οne/S - PS4 - βλέπε επίσης: Μοnster hunter world)

Kατα τα άλλα :

- πολύ καλά και smooth controls και κατά την διάρκεια της πτήσης, και πεζός (δεν το περίμενα)

- πολύ καλό και ομαλό sensitivity κατά την στόχευση (απίστευτα σημαντικό σε shooter ιδίως σε κονσόλες - αυτό και αν δεν το περίμενα)

- πολύ καλό feedback στο shooting : Η δόνηση είναι "βαρβάτη" σε κάθε πάτημα της δεξιάς σκανδάλης (αυτο δεν το περίμενα καθόλου καθώς απο τα video έδειχνε να ειναι "ελαφρύ"/δίχως βάρος το "μπουμ-μπουμ".)
Επίσης καλ-ούτσικο το feedback στο melee.

Μη περιμένετε σε καμία περίπτωση όμως τα γραφικά της E3 2016, οχι πως είναι άσχημα (το αντίθετο - και μιλάμε για onlιne τιτλο έτσι?) αλλά σίγουρα δεν ειναι "WOW", ειναι απλά όμορφα και λειτουργικά γι'αυτο που πάει να κάνει το παιχνίδι και ιδίως με το unlocked framerate.
Το demo, μεσα στο city hub εχει πρόβλημα με την μίξη ήχου (δεν ακούς τπτ, κάποιοι ήχοι βγαίνουν απο λάθος κανάλια) και καποιοι ηχοι στην 1η ζωνη απουσιάζουν παντελώς, ειναι demo οπότε ΟΚ.
Το customization ειναι ΟΚ ακόμα και στο demo - έφτιαξα χαλαρά custom paint job Gundam 😄
Facial animation των NPC ειναι 1-2 click πάνω απο την σαπίλα που ακούει στο ονομα mass effect Andromeda αλλά...ποιος νοιάζεται, ολοι θα το παίξουμε για το μπουμ-μπουμ και το lvl up.
Mη περιμένετε διαλόγους Bioware επίσης.

Αυτα τα ολίγα απο το demo.

YΓ: Ελπίζω να αφήσουν την επιλογή του unlocked framerate οπως ειναι και να μη κανουν καμια χαζομάρα και το κλειδώσουν στα 30fps

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.

Τι εχει το Monster hunter world? Μια χαρα playable ειναι. Το anthem θα ειναι locked 30fps στο launch. 

11 ώρες πριν, Daemonos είπε

Θα παίξει σε Ps4 κανείς? 

Yes!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, red1 είπε

Πώς σου φάνηκε όμως το game? Ήταν Fun to play? Γιατί σίγουρα δεν ήταν fun to watch στα streams που είδα. Bullet sponge σε συνδιασμό με τρελό clusterfuck από εκρήξεις. Ίσως βέβαια απλά να είναι από αυτά τα games που δεν είναι για παρακολούθηση.

Edit: Βέβαια οι streamers λένε ότι το απολαμβάνουν.

Επεξ/σία από Mitroglou7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Πώς σου φάνηκε όμως το game? Ήταν Fun to play? Γιατί σίγουρα δεν ήταν fun to watch στα streams που είδα. Bullet sponge σε συνδιασμό με τρελό clusterfuck από εκρήξεις. Ίσως βέβαια απλά να είναι από αυτά τα games που δεν είναι για παρακολούθηση.

Edit: Βέβαια οι streamers λένε ότι το απολαμβάνουν.

Μιτρο, να ξεκαθαρίσω μερικά πράματα φίλε μου :

Δεν είμαι fan του καψίματος και των loot-shooters, κοινώς, προτιμώ να παίζω διάφορα παιχνίδια απο το να καίγομαι σε grind-fest καταστάσεις επι σειρά μηνών - δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο σχετικά με το αν το βρίσκω διασκεδαστικα τέτοιου είδους παιχνιδια.
Desitny 1 έπαιξα αλλα οχι σε βαθμό καψίματος οποτε και δεν grind-αρα για exotics κτλπ, το gameplay του (βλέπε: αισθηση του shooting/βάρος αυτού) το είχα βρει διασκεδαστικό.

Το Anthem λοιπόν, αυτο που κάνει, και εννοώ το shooting/μπουμ-μπουμ και το να πετάς ωσάν τον Ironman το κάνει - κατα την άποψή μου - καλά λόγω του καλού aiming και feedback των όπλων (λόγω της καλής δόνησης που χρησιμοποιεί) και της κίνησης/animation (οταν πετάς).
Οι δράσεις/κινήσεις σου έχουν "βάρος", οταν πυροβολάς τους εχθρούς π.χ δε νιώθεις οτι πυροβολάς σε χαρτόνια (οπως σε άλλα games) λόγω έλλειψης δόνησης/animation/sound feedback κτλπ.

Αυτα περι π@υτανίτιδας απο τις εκρήξεις/εφφέ που γράφεις ισχύει αλλά πιστεύω πως ειναι κατι το οποίο συνηθίζεται.Οι εχθροί πάνε ανάλογα με το lvl τους (κλασσικά), οπότε και το αν θα ειναι bullet sponges θα παίζει αναλογα με αυτό.

Ναι, το μισάωρο+ που έπαιξα (οι server της ΕΑ πέθαναν)  το βρήκα διασκεδαστικο, εχει πλάκα και είναι σίγουρα πιο κινητικό απο το Destiny πχ.Εχει πλάκα να αρχίζεις να πετάς ironman στυλ, και με το που δεις εχθρό και πατήσεις σκανδάλη να στοχεύσεις, να ξεκινάς αυτόματα hover mode και με το που τον φάς να μπορείς να συνεχίσεις να πετάς...Έχει αρκετές επιλογές στη κίνηση : εχεις double jump το οποιο μπορείς να το συνδυάσεις με την πτήση, hover mode στο οποίο μπορείς να κάνεις cancel απο αυτο της πτήσης, εχεις sprint (προφανώς) το οποίο μάλιστα εχει και αυτό ωραίο "βάρος" και τέλος - και αυτο μου άρεσε αρκετά - έχεις και dash επιλογή (Ο/Β πλήκτρο) το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με το sprint, πραγματικά, το μόνο του λείπει ειναι ενα slide σαν αυτο του Vanquish :D

Σκέψου ενα Warframe με πολύ καλύτερα animation, δόνηση/feedback , μίξαρέ το με το destiny και εισαι μέσα.

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, red1 είπε

Μιτρο, να ξεκαθαρίσω μερικά πράματα φίλε μου :

Δεν είμαι fan του καψίματος και των loot-shooters, κοινώς, προτιμώ να παίζω διάφορα παιχνίδια απο το να καίγομαι σε grind-fest καταστάσεις επι σειρά μηνών - δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο σχετικά με το αν το βρίσκω διασκεδαστικα τέτοιου είδους παιχνιδια.
Desitny 1 έπαιξα αλλα οχι σε βαθμό καψίματος οποτε και δεν grind-αρα για exotics κτλπ, το gameplay του (βλέπε: αισθηση του shooting/βάρος αυτού) το είχα βρει διασκεδαστικό.

Το Anthem λοιπόν, αυτο που κάνει, και εννοώ το shooting/μπουμ-μπουμ και το να πετάς ωσάν τον Ironman το κάνει - κατα την άποψή μου - καλά λόγω του καλού aiming και feedback των όπλων (λόγω της καλής δόνησης που χρησιμοποιεί) και της κίνησης/animation (οταν πετάς).
Οι δράσεις/κινήσεις σου έχουν "βάρος", οταν πυροβολάς τους εχθρούς π.χ δε νιώθεις οτι πυροβολάς σε χαρτόνια (οπως σε άλλα games) λόγω έλλειψης δόνησης/animation/sound feedback κτλπ.

Αυτα περι π@υτανίτιδας απο τις εκρήξεις/εφφέ που γράφεις ισχύει αλλά πιστεύω πως ειναι κατι το οποίο συνηθίζεται.Οι εχθροί πάνε ανάλογα με το lvl τους (κλασσικά), οπότε και το αν θα ειναι bullet sponges θα παίζει αναλογα με αυτό.

Ναι, το μισάωρο+ που έπαιξα (οι server της ΕΑ πέθαναν)  το βρήκα διασκεδαστικο, εχει πλάκα και είναι σίγουρα πιο κινητικό απο το Destiny πχ.Εχει πλάκα να αρχίζεις να πετάς ironman στυλ, και με το που δεις εχθρό και πατήσεις σκανδάλη να στοχεύσεις, να ξεκινάς αυτόματα hover mode και με το που τον φάς να μπορείς να συνεχίσεις να πετάς...Έχει αρκετές επιλογές στη κίνηση : εχεις double jump το οποιο μπορείς να το συνδυάσεις με την πτήση, hover mode στο οποίο μπορείς να κάνεις cancel απο αυτο της πτήσης, εχεις sprint (προφανώς) το οποίο μάλιστα εχει και αυτό ωραίο "βάρος" και τέλος - και αυτο μου άρεσε αρκετά - έχεις και dash επιλογή (Ο/Β πλήκτρο) το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με το sprint, πραγματικά, το μόνο του λείπει ειναι ενα slide σαν αυτο του Vanquish :D

Σκέψου ενα Warframe με πολύ καλύτερα animation, δόνηση/feedback , μίξαρέ το με το destiny και εισαι μέσα.

Μια απο τα ιδια ακριβως... Εγω καηκα κανα 3ωρο και τωρα με το ζορι το εκλεισα (παντοφλα). 

Και μενα μου αρεσε αρκετα. Μονο προβλημα μου ειναι σε ποιο συστημα να το παρω. Ps η xbox.. :)

Δημοσ.

Εγω το ξεκινησα στο x χθες για πολυ λιγο.θα το δω σημερα μιας και ηταν αργα.στην αρχη εφαγα καλο ξενερωμα που εισαι χωρις στολη,ο.χειρισμος χαλια και ολα γυριζαν θολα.εκανε μπαμ τα 30 frames.

μολις μπηκε μεσα σε εκεινο το πραμα την πανοπλια και ανοιξε εναν χαρτη  μεταμορφωθηκε το game.ο χειρισμος εγινε πολυ γαματος και τα frames σιγουρα πηγαν 60.οι κινησεις οι πυροβολισμοι ολα ηταν λες και τα νιωθεις στα χερια σου.ειπαν καπου οτι θα το κλειδωσουν 30 frames?αν το κλειδωσουν θα ειναι το απολυτο ξενερωμα.ποιος ο λογος να το πανε 30 αν τρεχει στα 60;

19 ώρες πριν, red1 είπε

Εχει πλάκα πάντως, η ιδια η Bioware βγήκε πριν λίγες μέρες και ανακοινωσε πως το παιχνίδι δεν θα εχει performance mode (1080@ 60fps) ουτε στο Χ ουτε και στο Pro αλλά παρόλα αυτά, στο PS4 Pro μου...τρέχει στα 60fps 😂😂 άβυσσος η ψυχή...ουτε οι ίδιοι δεν ξέρουν...

Ρε συ μηπως τρεχει 30 και μας μπερδευει;και εγω στο  x ειδα ωραια κινηση σαν να παιζω cod.χωρις να εχω διαβασει ποσα frames θα παιζει,ημουν σιγουρος οτι ειναι 60.αλλα απορω με αυτα που διαβαζω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω το ξεκινησα στο x χθες για πολυ λιγο.θα το δω σημερα μιας και ηταν αργα.στην αρχη εφαγα καλο ξενερωμα που εισαι χωρις στολη,ο.χειρισμος χαλια και ολα γυριζαν θολα.εκανε μπαμ τα 30 frames.

μολις μπηκε μεσα σε εκεινο το πραμα την πανοπλια και ανοιξε εναν χαρτη  μεταμορφωθηκε το game.ο χειρισμος εγινε πολυ γαματος και τα frames σιγουρα πηγαν 60.οι κινησεις οι πυροβολισμοι ολα ηταν λες και τα νιωθεις στα χερια σου.ειπαν καπου οτι θα το κλειδωσουν 30 frames?αν το κλειδωσουν θα ειναι το απολυτο ξενερωμα.ποιος ο λογος να το πανε 30 αν τρεχει στα 60;

Ρε συ μηπως τρεχει 30 και μας μπερδευει;και εγω στο  x ειδα ωραια κινηση σαν να παιζω cod.χωρις να εχω διαβασει ποσα frames θα παιζει,ημουν σιγουρος οτι ειναι 60.αλλα απορω με αυτα που διαβαζω

Chris, οχι φίλε, 100% uncapped με μέσο όρο 40-κατι fps και αγγίζει τα 60.
Το Χ το έχεις στα 4Κ ή 1080p παρεμπιπτόντως ?

Αν παίξει κλείδωμα στα 30fps θα ξενερώσω άσχημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...