JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Πριν κανένα τρίμηνο μου κλέψανε το μωρό μου. 700cc Cabrio Smart Full Extra. Ανασφάλιστο το είχα ο ρόμπας, έχασα 3-4k έτσι απλά. Μόλις είχα βάλει συναγερμό, γιατί μου είχαν πάρει το τιμόνι πριν τον Αύγουστο, αλλά ήταν από αυτούς του 200ευρου τους επώνυμους και ούτε τηλεειδοποίηση είχε ούτε τίποτα.. Το ζήτημα είναι πως λατρεύω το καλούπι του Smart, όπως είναι και 700cc / 800cc (πετρ/ο) το ξαναγόραζα.. Cabrio θέλω πάνω απ' όλα να 'ναι το αμάξι μου, αλλά κάτι άλλα τύπου Mitsubishi Colt / Ford Ka κτλπ είναι 1400cc+ που δε λέω με τίποτα να πάω σε τόσα κυβικά. Το ζήτημα είναι πως δεν έχω μια, και έλεγα μήπως ξέρετε κανέναν που να πουλάει κάνα Cabrio Smart κοψοχρονιά και μισά - μισά με δόσεις (θέλω να πιστεύω όχι κλεμμένο και αυτό). Τι προτείνετε; :')
1988panos2171 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μισά-μισά, δόσεις γραμμάτεια κλπ μόνο οι μαντράδες ή οι αντιπροσωπίες. Τώρα για το κοψοχρονιά μάλλον δεν παίζει αν δε θες να πάρεις καμία σαβούρα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μισά μετρητά και κατευθείαν και τα άλλα μισά δόσεις / γραμμάτια εννοείς ε; Αν χρωστάω και 1.000€ σε εφορία + ΕΦΚΑ έχω τη δυνατότητα αν το πάρω απόφαση; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από JiovanniGeorgeo
kalmik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Και να ήθελες δεν θα μπορούσες να το ασφαλίσεις. Οι ασφαλιστικές ζητάνε τρελά λεφτά για ασφάλεια κλοπής Smart λόγω αυξημένου ρίσκου (υπάρχουν οργανωμένες συμμορίες, κυρίως ρομά που κλέ βουν αποκλεστικά και μόνο Smart) Βέβαια η αστυνομία δεν ...ξέρει τίποτε και έτσι είσαι καταδικασμένος να ...στο ξανακλέψουν. Κοίτα κανένα Cuore καλύτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα