Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νεο αμαξι για οικογενεια, θελουμε ενα ψηλο SUV. Οχι hatchback ουτε κουρσα, μονο SUV κοντα στα 15.000 και οσο πιο compact γινεται, αλλα οχι μικρο οπως το IGNIS. Να μην ειναι KIA ή SEAT ή DACIA

Ειμαι μεταξυ FORD ECO, OPEL CROSSLAND και SUZUKI VITARA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....μπλιαχ?... τεκμηριωμένη απάντηση!

...Ανάλογα το deal που θα κάνεις (δλδ πόσα περισσότερα extras-εγγυηση κλπ μπορείς να αποκομισεις χωρίς να ξεφύγεις απο το μπάτζετ σου)

Θα προτείνω το Vitara γιατί έχει παρελθόν κ know-how στην τετρακίνηση.

(Πάντως εχω την εντύπωση ότι το Vitara με awd ανεβαίνει αρκετά σε τιμή)

Προέρχεται απο ιαπωνική σχολή με ότι αυτό συνεπάγεται κ οι προηγούμενες γενιές του έχουν δείξει ότι στέκεται καλά στο θέμα μεταπώλησης αλλά κ σε θέματα αξιοπιστίας βλαβών κλπ.

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις (ford eco-opel crossland) είναι φρέσκα μοντέλα δε έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα/χρόνια στην αγορά οπότε το ρίσκο μεγαλώνει λιγάκι. 

Μου άφησαν την εντύπωση ότι έχουν πιο ποιοτική καμπίνα απο το Vitara.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Αναμεσα στα 3 που ειπες θα επέλεγα το vitara ακριβως για τους λόγους που ανέφερε ο φίλος technostate πιο πάνω. 

Δημοσ.
Στις 5/1/2019 στις 2:50 ΜΜ, TechnoState είπε

....μπλιαχ?... τεκμηριωμένη απάντηση!

...Ανάλογα το deal που θα κάνεις (δλδ πόσα περισσότερα extras-εγγυηση κλπ μπορείς να αποκομισεις χωρίς να ξεφύγεις απο το μπάτζετ σου)

Θα προτείνω το Vitara γιατί έχει παρελθόν κ know-how στην τετρακίνηση.

(Πάντως εχω την εντύπωση ότι το Vitara με awd ανεβαίνει αρκετά σε τιμή)

Προέρχεται απο ιαπωνική σχολή με ότι αυτό συνεπάγεται κ οι προηγούμενες γενιές του έχουν δείξει ότι στέκεται καλά στο θέμα μεταπώλησης αλλά κ σε θέματα αξιοπιστίας βλαβών κλπ.

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις (ford eco-opel crossland) είναι φρέσκα μοντέλα δε έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα/χρόνια στην αγορά οπότε το ρίσκο μεγαλώνει λιγάκι. 

Μου άφησαν την εντύπωση ότι έχουν πιο ποιοτική καμπίνα απο το Vitara.

οχι δε θελω 4χ4, θα ειναι μονο για την πολη. κι εγω προς βιταρα λεω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@MegalosVeziris.... εφόσον δεν θα υποστεί all terrain χρήση, τότε επέλεξε το πιο οικονομικό κ συμφέρον για την τσέπη σου.

Οι Ford και GM (Opel) δεν είναι καθόλου υποδεέστεροι κατασκευαστές..... ειδικά αυτό το OnStar™ της GM με έχει ενθουσιάσει!

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@MegalosVeziris.... εφόσον δεν θα υποστεί all terrain χρήση, τότε επέλεξε το πιο οικονομικό κ συμφέρον για την τσέπη σου.

Οι Ford και GM (Opel) δεν είναι καθόλου υποδεέστεροι κατασκευαστές..... ειδικά αυτό το OnStar της GM με έχει ενθουσιάσει!

για πες γιατι δεν εχω ιδεα

καλα τι λενε εδω?? https://www.opel.gr/onstar/important_notification.html

Επεξ/σία από MegalosVeziris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....μια υπηρεσία της GM (δωρεάν τον πρώτο χρόνο νομίζω η κ παραπάνω) το έχω δοκιμάσει πολύ σε νέο insignia κοντινού φίλου. Με ένα κουμπί έχεις live assistant στο ηχοσυστημα. Σε ενημερώνει ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, πάνω στον αυτοκινητόδρομο με 150km του λέγαμε να ελέγξει λάδια κ πίεση στα ελαστικά (φυσικά τα βλέπεις κ στο ταμπλό αυτά)  ζητάς οποιαδήποτε διεύθυνση η poi κ αν θες στο πετάει κ στο gps. Φυσικά δελτίο καιρού, εφημερεύοντα-διανυκτερευοντα φαρμακεία/πρατήρια καυσίμων κλπ. Με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό ελέγχεις τα ίδια ως παραπάνω. Κλειδώνεις-ξεκλειδωνεις (αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις κλειδώσει) ελέγχεις φώτα, κλιματισμό κλπ. Επίσης ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ βρίσκεται σταθμευμένο το όχημα, πόσες κ ποιες διαδρομές διένυσε (ελέγχεις κ άλλους οδηγούς στο ίδιο όχημα έτσι ;) ) Κ το καλύτερο, σε περίπτωση κλοπής, μέσω του assistant, κλειδώνουν κ ακινητοποιούν το όχημα σου.(όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεσαι σε κάποια κοντινή εμβέλεια, αρκεί το αυτοκίνητο να βρίσκεται εντός κάλυψης δικτύου 3G/4G)

... βέβαια προσωπικά νομίζω πως ότι κλειδώνει... ξεκλειδώνει

Edit: τώρα μόλις το διάβασα κ εγώ, λογικό είναι γιατί είναι συνδρομητική υπηρεσία, μετά περνάει σε άλλη εταιρεία η διαχείριση του (νομίζω το ετήσιο κόστος είναι πάνω η κάτω στα 100eur/έτος).

Επεξ/σία από TechnoState

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...