Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ktm13 είπε

Υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις? Δεν νομίζω. Οπότε από την στιγμή που πληρώνεις για να παίξεις online έχεις και αυτό το πλεονέκτημα. Αν δεν είχες συνδρομή τότε δεν θα έμπαινες στον κόπο να απαντήσεις... 

1)Ναι,υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συνδρομή.Αν παίζεις μόνο offline.

2)Τι σχέση έχει αν έχω η όχι συνδρομή με το αν θα απαντήσω;Και να μην είχα γνωρίζω τι γίνεται.

3)Λέω όπως έχουν τα πράγματα.

4)Η απάντησή σου δεν αναιρεί αυτό που έγραψα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Ενημερωτικα μιας και εβαλα της microsoft το game pass εχει

forza horizon 4 ,pro 2019 ola ta gears of war, halo 5, tomb rider και αλλα πολλα αξιολογα για μενα στο playstation pro που κοιταζα λιγα πραγματα αν το δεις σχετικα αντικειμενικα δε συγκρινεται σαν υπηρεσια. Και εχω βολευτει και το streaming οταν μου πιανει η γυναικα την τηλεοραση και παιζω στο λαπτοπ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

1)Ναι,υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συνδρομή.Αν παίζεις μόνο offline.

2)Τι σχέση έχει αν έχω η όχι συνδρομή με το αν θα απαντήσω;Και να μην είχα γνωρίζω τι γίνεται.

3)Λέω όπως έχουν τα πράγματα.

4)Η απάντησή σου δεν αναιρεί αυτό που έγραψα.

Χαίρω πολύ, σε εμένα τα λες αυτά?  Δεν με καταλαβαίνεις όμως. Την συνδρομή Γιατί την παίρνεις για τα παιχνίδια ή για να παίζεις online? Μην τρελαίνεσαι, χάρη σου κάνουν που σου δίνουν και παιχνίδια για να σε δελεάσουν. Τι ήθελες RDR2?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chill είπε

Θεωρώ τα παιχνίδια ικανοποιητικα. Χειμώνας είναι, το steep μια χαρά για ενασχόληση. 

Όσον αφορά το psn, οι προσφορές του είναι το λιγότερο τίμιες. Προσωπικά εκτιμώ το digital πλέον και ναι βαριέμαι αφόρητα την διαδικασία του insert xyz disc. Έχω τεράστιο library οπότε βολεύει. Επιπλέον έχω δώσει άπειρα χρήματα full Price για digital κ δεν το χω μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με retailers κλπ. Τελευταία αγορά μου το preorder του KH3, στα 109,99 € που περιλαμβάνει κ όλα τα remasters. Και physical να τα πάρει κανείς πάνω κάτω η ίδια τιμή θα βγει +έχω την ευκολία να παίζω με ένα κλικ, +το preload +game από το πρώτο λεπτό του launch που για μένα είναι πολύ σημαντικό σε ΑΑΑ τίτλους. Είναι μεγάλη η χαρά να ξεκινάς το πρώτο λεπτό να παίζεις (έστω και αν για το KH δεν ισχύει αυτό για μας τους "γέρους" μιας και βγαίνει σε εργάσιμη ημέρα :lol:) 

Μη γράφεις τέτοια πράγματα γιατί θα πέσουν να σε φάνε. Diiigital? Φτου κακά. Μόνο δισκάκια. Και βινύλια. Και δισκέτες. Και κασέτες. Και τριήρη με κουπί. Και τροχό πέτρινο. Θέλουμε παλαιολιθικά πράγματα. Επειδή είναι retail, μεταπωλούνται ως μεταχειρισμένα και μυρίζουν ωραία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ktm13 είπε

Χαίρω πολύ, σε εμένα τα λες αυτά?  Δεν με καταλαβαίνεις όμως. Την συνδρομή Γιατί την παίρνεις για τα παιχνίδια ή για να παίζεις online? Μην τρελαίνεσαι, χάρη σου κάνουν που σου δίνουν και παιχνίδια για να σε δελεάσουν. Τι ήθελες RDR2?

Βάζω Plus κυρίως για το online.Εφόσον βγάζει κάποια παιχνίδια που αξίζουν τα κατεβάζω.Το θέμα είναι οτι άργησε πολύ να βάλει κάποιο καλό παιχνίδι απο όταν βγήκε το PS4.Δεν τρελαίνομαι,η διευκρίνισή μου είναι ότι όταν λήξει το Plus τέλος τα free games.Και όχι,δεν απαιτώ ούτε περίμενα το RDR 2,οτι αξιόλογο θέλω το αγοράζω,έχω ήδη πολλά games.

Οταν γράφεις οτι μας χαρίζουν γάϊδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια είναι σαν να λες οτι θα έπρεπε να δεχόμαστε όλα τα games σαβούρα ως καλά και οτι μας κάνουν χάρη.Αργησε να αρχίσει να βάζει καλά games.Εχω PS4 απο όταν βγήκε.Μπορεί να έχεις PS4 λίγο καιρό και να μην έχεις δει τι games έδινε,το 1 χειρότερο απο το άλλο.Οταν πέρασε πολύς καιρός και έπεσαν οι τιμές σε κάποια αξιόλογα games και είχαν πουλήσει τα έδωσε free.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

M$ Game Pass : Dec 18 = 1€

M$ Live Gold : Dec 18 = 1€

κοντά 200+ παιχνίδια και επειδή το έχω μόνο για τα μικρά παιδιά μου και όχι για μένα (PCάνθρωπος) στέλνω φιλιά στην καθόλα συμπαθή SONY ΑΛΛΑ η τσέπη μου έχει προτεραιότητα !!! Ειδικά για την ειδική χρήση που το προορίζω. Οκ  κάποιοι όντως παίζετε με τα χειριστήρια (πως;;; θα μείνουν άφραγκοι οι razer , rocat, steel, logitech, corsair κλπ κλπ !!!)

Αλλά για λίγο παιχνίδι, σε κατάσταση On - off όποτε θέλω ή όποτε με συμφέρει,  ή δεν πάμε καλά στα μαθήματα το Xbox Game Pass είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, jack124 είπε

Για όσους λένε ότι η Microsoft δίνει καλύτερα απλά γελάμε.. και οι 2 τα ίδια χάλια είναι 
Αλλά θα συμφωνήσω το steep κάτι λέει

Δίνει καλύτερα. Το steep μας το έχει δώσει πριν μήνες και έχουμε και το pass

+Όσο κοστίζει ένας χρόνος live κοστίζουν 6μηνες plus. Just saying🤷

18 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δεν στα χαρίζει,στα δανείζει.Χωρίς ενεργή συνδρομή Plus δεν μπορείς να τα παίξεις.Τουλάχιστον η Microsoft σε αφήνει να τα παίξεις μετά την λήξη της συνδρομής αν δεν κάνω λάθος.

Ακριβώς. Μετά την λήξη μπορώ να τα έχω ακόμα και να τα παίξω στο Xbox.

18 ώρες πριν, shadowlike είπε

το GOW έχει 29e physical (με το plus της μεταπολιτικής αξίας) χωρίς να περιμένεις την έκπτωση του PSN. Εκτός εκτπωσης πόσο το πουλάει το PSN ; 59.99?

γενικότερα τα indies βγαίνουν πιο φθηνά στο steam απ'οτι στο PSN. Το celeste πάει στα 15e αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο steam, στο PSN έχει 20e (χωρίς προσφορά αν δε κάνω λάθος). Το ποιος βάζει προσφορές πιο γρήγορα είναι σχετικό (όπως γίνεται με το celeste). Επίσης το GOW είναι exclusive της Sony άρα έχει περισσοτερο έλεγχο για το πόσο θα κόψει από την αρχική τιμή.

Tο Celeste μας το έδωσε τσάμπα το Xbox live αυτό το μήνα by the way 💙

17 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Οποιος δεν δοκιμασε Steep χανει! Η εμπειρια που πηρα θυμησε εποχες SSX

Iσχυει αλλά θέλω καινούργιο SSX το συντομότερο 

Επεξ/σία από Tokyo
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Βάζω Plus κυρίως για το online.Εφόσον βγάζει κάποια παιχνίδια που αξίζουν τα κατεβάζω.Το θέμα είναι οτι άργησε πολύ να βάλει κάποιο καλό παιχνίδι απο όταν βγήκε το PS4.Δεν τρελαίνομαι,η διευκρίνισή μου είναι ότι όταν λήξει το Plus τέλος τα free games.Και όχι,δεν απαιτώ ούτε περίμενα το RDR 2,οτι αξιόλογο θέλω το αγοράζω,έχω ήδη πολλά games.

Οταν γράφεις οτι μας χαρίζουν γάϊδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια είναι σαν να λες οτι θα έπρεπε να δεχόμαστε όλα τα games σαβούρα ως καλά και οτι μας κάνουν χάρη.Αργησε να αρχίσει να βάζει καλά games.Εχω PS4 απο όταν βγήκε.Μπορεί να έχεις PS4 λίγο καιρό και να μην έχεις δει τι games έδινε,το 1 χειρότερο απο το άλλο.Οταν πέρασε πολύς καιρός και έπεσαν οι τιμές σε κάποια αξιόλογα games και είχαν πουλήσει τα έδωσε free.

Φιλε μου το ιδιο πραγμα λεμε, εγω το Plus το εχω μονο για το online όπως και η πλειοψηφία αλλωστε, τωρα αν μου δινει και καποια παιχνίδια οκ, δεν θα πω όχι , ότι μου αρεσει το κατεβαζω , δεν περιμενω όμως να βαλουν και τπτ καλο αν και μια στο τοσο κατι κανουν .. όπως το Mafia III . 😉 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ktm13 είπε

Σου κανουν χάρη που σου δίνουν δωρεάν παιχνίδια,  ενω πληρώνεις για κάτι που στο PC είναι δωρεάν; Καθαρό νταβατζιλίκι είναι εξαρχής. Πιστεύω οτι αυτός είναι και ο λόγος που σου δίνουν τα παιχνίδια εξαρχής : το ξέρουν οτι είναι νταβατζιλίκι.

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.

Μουφα παιχνιδια αλλα εχουν δωσει και καλα παλιοτερα που αξιζαν. Γενικα τα 60 ευρω το χρονο ειναι καθαρο νταβατζιλικι για το online. 400 ευρω η κονσολα + 60χ5 χρονια παμε στα 700 ευρω. Με 700 περνεις μια χαρα pc και εχεις και δωρεαν online και πολυ φθηνοτερα παιχνιδια + backward compatibility.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johncorfas είπε

Σου κανουν χάρη που σου δίνουν δωρεάν παιχνίδια,  ενω πληρώνεις για κάτι που στο PC είναι δωρεάν; Καθαρό νταβατζιλίκι είναι εξαρχής. Πιστεύω οτι αυτός είναι και ο λόγος που σου δίνουν τα παιχνίδια εξαρχής : το ξέρουν οτι είναι νταβατζιλίκι.

To πας αλλου, αν μιλαμε για την συνδρομη ναι ισχυει , νταβατζιλικη είναι που πληρωνεις για να παιζεις online....

Αλλα εγω προσωπικά χεστικα για τα παιχνίδια που δινουν...  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Μουφα παιχνιδια αλλα εχουν δωσει και καλα παλιοτερα που αξιζαν. Γενικα τα 60 ευρω το χρονο ειναι καθαρο νταβατζιλικι για το online. 400 ευρω η κονσολα + 60χ5 χρονια παμε στα 700 ευρω. Με 700 περνεις μια χαρα pc και εχεις και δωρεαν online και πολυ φθηνοτερα παιχνιδια + backward compatibility.

Τη σήμερον ημέρα μπορείς βέβαια να πάρεις μια κονσόλα με 200-250 ευρώ, να πληρώνεις συνδρομή με 30-40 ευρώ το χρόνο (επειδή πάντα υπάρχουν προσφορές αν ξέρεις που και πότε να ψάχνεις, το 60 είναι το μαξ για όσους δεν πολυασχολούνται) ενώ πλέον ένα gaming PC πλέον κοστίζει πολύ περισσότερα από 700 ευρώ.

Δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη λύση. Υπάρχει αυτή που συμφέρει τον καθένα. Γιατί ο κάθε ένας θα βάλει άλλες παραμέτρους στην αγορά του. Άλλος θα σου πει θέλω να παίζω στην 65άρα TV στον καναπέ του σαλονιού, άλλος θα σου πω θέλω να παίζω online μαζί με τους φίλους μου (και όλοι οι φίλοι μου έχουν PC ή όλοι έχουν κονσόλα), άλλος θα σου πει δεν με ενδιαφέρει το backwards compatibility γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα παλιά παιχνίδια, άλλος θα σου πει θέλω να παίζω κυρίως console exclusives ή μόνο strategy ή μόνο FPS με ποντίκι/πληκτρολόγιο, ενώ κάποιος άλλος θέλει να παίζει μόνο σε 60-120 fps ή παραπάνω.

Εν ολίγοις αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ετήσια συνδρομή ΔΕΝ θα πρέπει να αποτελεί λόγο αγοράς ή όχι κονσόλας. Άλλα πρέπει να είναι τα κριτήρια.

Σε τελική ανάλυση ακόμα κι αν αφήσουμε το online στην άκρη, η ετήσια συνδρομή των 30, 40 ή ακόμα και 60 ευρώ ΠΑΝΤΑ τα βγάζει τα λεφτά της γιατί σου προσφέρει άφθονους δωρεάν τίτλους (δεν μπορεί, τουλάχιστον 4-5 το χρόνο θα σε ενδιαφέρουν) αλλά και σημαντικές εκπτώσεις για τα plus/gold μέλη για digital αγορές. Δεν είναι τυχαίο πως η συντριπτική πλειοψηφία όσων ξεκινάει αυτές τις συνδρομές δεν τις διακόπτει ποτέ, ακόμα και όταν αγοράσει κονσόλας επόμενης γενιάς. Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις: αυτοί που θέλουν να αγοράζουν μόνο δισκάκια (δεκτόν αλλά προσωπικά σιχάθηκα και μόνο που το έγραψα, έχω αποτάξει τα δισκάκια δια παντός), αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για το online, αυτοί που θέλουν να παίζουν μόνο νέους ΑΑΑ τίτλους και όχι ό,τι δωρεάν περισσέψει στην εκάστοτε εταιρεία. Δικαίωμά τους να το κάνουν, δεν τους κατηγορεί κανένας για τίποτα.

ps: μιας και πιάσαμε το online, να αναφέρω άλλη μια κατηγορία χρηστών. Αυτούς που προτιμούν τις κονσόλες από τα PC, γιατί στις πρώτες το cheating είναι γενικά πολύ σπανιότερο. Κάποιος που παίζει πχ. μόνο Fifa, θα προτιμήσει την υψηλότερη τιμή του παιχνιδιού σε κονσόλα μαζί με την ετήσια συνδρομή, προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο από cheaters (κάτι σχετικά συνηθισμένο σε PC, όχι μόνο στο Fifa).

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ktm13 είπε

To πας αλλου, αν μιλαμε για την συνδρομη ναι ισχυει , νταβατζιλικη είναι που πληρωνεις για να παιζεις online....

Αλλα εγω προσωπικά χεστικα για τα παιχνίδια που δινουν...  

Έτσι όπως τα έχουν κανονίσει δεν εχεις αλλη επιλογή αν θες να παίξεις online.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το online, οποτε δε βρίσκω λογο. Καθένας με τα γούστα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...