polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Προσωπικα εδω και καιρό δεν κοιτάω καν τί game έχει βγει για το μήνα, εξάλλου ότι πραγματικά θέλω να παίξω το έχω ήδη αγοράσει, εκτός από το Mafia 3 του Αυγούστου αν δεν κάνω λάθος, και το Until Dawn το καλοκαίρι του 2017 που μου είχε ξεφύγει γιατί δεν είχα ακόμα PS4 οταν είχε πρωτοβγει παρόλο που το είχα δει και το ήθελα. Παρολαυτά ρε παιδιά μην γκρινιάζετε, τόσες εκπτώσεις έχει μέσω του Plus. Έχω ξεχάσει πραγματικά πότε πήρα τελευταία φορά full price game!
shadowlike Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, polaki είπε Παρολαυτά ρε παιδιά μην γκρινιάζετε, τόσες εκπτώσεις έχει μέσω του Plus. Έχω ξεχάσει πραγματικά πότε πήρα τελευταία φορά full price game! τι εννοείς εκπτώσεις , τα περισσότερα μπαίνουν σε τιμές που τα βρίσκεις σε physical όποτε έχει προσφορές, όσα δε είναι digital οι προσφορές τους είναι πάλι τσιμπιμένες σε σχέση με steam. Οι τιμές στο PSN είναι ως επι το πλείστον φουσκωμένες για να το παίζουν ότι κάνουν "εκπτώσεις" όποτε μπαίνουν οι προσφορές, που στην ουσία τα δίνουν σε normal τιμές. Πληρώνεις δηλαδή PSN για να έχεις το προνόμιο να ψωνίζεις τα games σε normal τιμές όποτε το επιλέγει η Sony. Νταξ αρκετό σανό τρώμε στο Ελλάδα ας μην τρώμε και απο την Sony 😆 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από shadowlike 1
fytotech Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, shadowlike είπε τι εννοείς εκπτώσεις , τα περισσότερα μπαίνουν σε τιμές που τα βρίσκεις σε physical όποτε έχει προσφορές, όσα δε είναι digital οι προσφορές τους είναι πάλι τσιμπιμένες σε σχέση με steam. Οι τιμές στο PSN είναι ως επι το πλείστον φουσκωμένες για να το παίζουν ότι κάνουν "εκπτώσεις" όποτε μπαίνουν οι προσφορές, που στην ουσία τα δίνουν σε normal τιμές. Πληρώνεις δηλαδή PSN για να έχεις το προνόμιο να ψωνίζεις τα games σε normal τιμές όποτε το επιλέγει η Sony. Νταξ αρκετό σανό τρώμε στο Ελλάδα ας μην τρώμε και απο την Sony 😆 Επειδή έχω κοντά στα 200 games στο Steam και καμιά πενηνταριά στο PS4. Αυτό με το Steam, έχει πάψει εδώ και χρόνια να ισχύει. Πες μου πέντε παιχνίδια, που είχε χαμηλότερη τιμή το Steam από το PlayStation. Το PlayStation βγάζει και γρήγορα εκπτώσεις. GoW στα 26€. Πες μου ένα παιχνίδι ΑΑΑ που βγήκε μέσα στο χρόνο και το έχει πιο φτηνά από 26€ το Steam.
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ktm13 είπε Κάποιου του χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια... Δεν στα χαρίζει,στα δανείζει.Χωρίς ενεργή συνδρομή Plus δεν μπορείς να τα παίξεις.Τουλάχιστον η Microsoft σε αφήνει να τα παίξεις μετά την λήξη της συνδρομής αν δεν κάνω λάθος. 2
shadowlike Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, fytotech είπε Επειδή έχω κοντά στα 200 games στο Steam και καμιά πενηνταριά στο PS4. Αυτό με το Steam, έχει πάψει εδώ και χρόνια να ισχύει. Πες μου πέντε παιχνίδια, που είχε χαμηλότερη τιμή το Steam από το PlayStation. Το PlayStation βγάζει και γρήγορα εκπτώσεις. GoW στα 26€. Πες μου ένα παιχνίδι ΑΑΑ που βγήκε μέσα στο χρόνο και το έχει πιο φτηνά από 26€ το Steam. το GOW έχει 29e physical (με το plus της μεταπολιτικής αξίας) χωρίς να περιμένεις την έκπτωση του PSN. Εκτός εκτπωσης πόσο το πουλάει το PSN ; 59.99? γενικότερα τα indies βγαίνουν πιο φθηνά στο steam απ'οτι στο PSN. Το celeste πάει στα 15e αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο steam, στο PSN έχει 20e (χωρίς προσφορά αν δε κάνω λάθος). Το ποιος βάζει προσφορές πιο γρήγορα είναι σχετικό (όπως γίνεται με το celeste). Επίσης το GOW είναι exclusive της Sony άρα έχει περισσοτερο έλεγχο για το πόσο θα κόψει από την αρχική τιμή. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Εχουμε ξαναπει απειρες φορες οτι το Ps Plus κυριως απευθυνεται στα ατομα που παιζουν online και μετα σε δευτερη και τριτη μοιρα στα ατομα που ειτε θελουν να παιξουν τα δωρεαν παιχνιδια,ειτε για τις ψηφιακες εκπτωσεις. Τωρα αν ορισμενοι εχουν κονσολα ps4 και δεν αγοραζουν πχ Horizon zero dawn,God of War και λοιπα παιχνιδια γιατι περιμενουν να τα παιξουν δωρεαν μεσω του ps plus,τοτε ας συνεχισουν να περιμενουν.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι εκπτώσεις είναι σχετικές όταν έχουν τιμές 69.99 φαίνεται καλό το digital deluxe GoW με 26.49 special αλλά δε ξαναγοραζω digital . Το πήρα με 20 μτχ Πέρσι είχα αγοράσει Horizon zero dawn Complete Digital και FF Deluxe μου χαν κοστίσει τα κερατά μου και δε μπορώ να τα βάλω και σε άλλο μηχάνημα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros 1
fytotech Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, shadowlike είπε το GOW έχει 29e physical (με το plus της μεταπολιτικής αξίας) χωρίς να περιμένεις την έκπτωση του PSN. Εκτός εκτπωσης πόσο το πουλάει το PSN ; 59.99? γενικότερα τα indies βγαίνουν πιο φθηνά στο steam απ'οτι στο PSN. Το celeste πάει στα 15e αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο steam, στο PSN έχει 20e (χωρίς προσφορά αν δε κάνω λάθος). Το ποιος βάζει προσφορές πιο γρήγορα είναι σχετικό (όπως γίνεται με το celeste). Επίσης το GOW είναι exclusive της Sony άρα έχει περισσοτερο έλεγχο για το πόσο θα κόψει από την αρχική τιμή. https://psprices.com/region-gr/game/2141856/celeste 9€ η προσφορά. Σου λέω και πάλι. Έχω δώσει πολλά χρήματα για παιχνίδια. Αυτήν την περίοδο το PS Store έχει τις καλύτερες τιμές σε προσφορές.
klitsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δεν μπορω να καταλαβω τα αρνητικα σχολια καθε φορα. Δινει 24 παιχνιδια το χρονο,τα 3 με 4 παιχνιδια ειναι πολυ καλα σε αυτον το χρονο.Αν υπολογισεται την αξια τους ειναι 3 φορες πανω απο αυτο που πληρωνουμε. συν την εκπτωση που προσφερει κατα καιρους συν το online. εγω ειμαι ευχαριστημενος με την υπηρεσια.το μονο που θα μπορουσε να κανει ειναι να προσφερει και ενα πιο φτηνο πακετο για μονο οnline game
TsironakosMix Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Οποιος δεν δοκιμασε Steep χανει! Η εμπειρια που πηρα θυμησε εποχες SSX
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, shadowlike είπε το GOW έχει 29e physical (με το plus της μεταπολιτικής αξίας) χωρίς να περιμένεις την έκπτωση του PSN. Εκτός εκτπωσης πόσο το πουλάει το PSN ; 59.99? γενικότερα τα indies βγαίνουν πιο φθηνά στο steam απ'οτι στο PSN. Το celeste πάει στα 15e αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο steam, στο PSN έχει 20e (χωρίς προσφορά αν δε κάνω λάθος). Το ποιος βάζει προσφορές πιο γρήγορα είναι σχετικό (όπως γίνεται με το celeste). Επίσης το GOW είναι exclusive της Sony άρα έχει περισσοτερο έλεγχο για το πόσο θα κόψει από την αρχική τιμή. Αν σε ενδιαφέρει το physical ναι, και επίσης αναφέρεσαι στα skroutzομάγαζα, η Sony και η κάθε Sony που ζει (και) από τους retailers, προφανώς και δεν μπορεί να κάνει συνεχώς εκπτώσεις γιατί μετά θα παραλλήσει τα υπολοιπα κανάλια διανομής και δεν το θέλει. Όπως και να έχει εμάς σαν καταναλωτές τί μας ενδιαφέρει η στρατιγική της Sony θα μου πεις... Τίποτα, αλλά έχουν όντως υπάρξει αρκετές φορές που έχω πάρει το digital και μόνο για την ευκολία του πληρώνω κατεβάζω παίζω. Η μεταπωλητική αξία είναι μεγάλο ατού του physical, δεν αντιλέγω, άλλο αν εγώ δεν πουλάω κάποιον τίτλο αλλά τους κρατάω συλλογή (χωρίς λόγο αλλά οκ, ο καθένας πετάει τα χρήματά του όπως νομίζει).
ktm13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δεν στα χαρίζει,στα δανείζει.Χωρίς ενεργή συνδρομή Plus δεν μπορείς να τα παίξεις.Τουλάχιστον η Microsoft σε αφήνει να τα παίξεις μετά την λήξη της συνδρομής αν δεν κάνω Υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις? Δεν νομίζω. Οπότε από την στιγμή που πληρώνεις για να παίξεις online έχεις και αυτό το πλεονέκτημα. Αν δεν είχες συνδρομή τότε δεν θα έμπαινες στον κόπο να απαντήσεις...
chill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Θεωρώ τα παιχνίδια ικανοποιητικα. Χειμώνας είναι, το steep μια χαρά για ενασχόληση. Όσον αφορά το psn, οι προσφορές του είναι το λιγότερο τίμιες. Προσωπικά εκτιμώ το digital πλέον και ναι βαριέμαι αφόρητα την διαδικασία του insert xyz disc. Έχω τεράστιο library οπότε βολεύει. Επιπλέον έχω δώσει άπειρα χρήματα full Price για digital κ δεν το χω μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με retailers κλπ. Τελευταία αγορά μου το preorder του KH3, στα 109,99 € που περιλαμβάνει κ όλα τα remasters. Και physical να τα πάρει κανείς πάνω κάτω η ίδια τιμή θα βγει +έχω την ευκολία να παίζω με ένα κλικ, +το preload +game από το πρώτο λεπτό του launch που για μένα είναι πολύ σημαντικό σε ΑΑΑ τίτλους. Είναι μεγάλη η χαρά να ξεκινάς το πρώτο λεπτό να παίζεις (έστω και αν για το KH δεν ισχύει αυτό για μας τους "γέρους" μιας και βγαίνει σε εργάσιμη ημέρα :lol:) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα