Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί το bloodborne είναι σκάλες πάνω σε ποιότητα και το πήρατε τσάμπα και φωνάζατε πάρτε του κιλού τώρα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Πλέον τα πράγματα είναι απλά αλλά στο μυαλό μας τα έχουμε κάνει πιο σύνθετα.

-  Παίζω ονλαιν ; Αν Ναι τότε το plus μονόδρομος.  Δεν παίζω;  τότε δεν το χρειάζομαι.  Τώρα όσον αφορά τα παιχνίδια, τα καλά που δίνει οι περισσότεροι τα έχουμε. Αν πάλι δεν τα έχουμε και τα θέλουμε  δίνουμε 8Ε και τελείωσε η υπόθεση. Δεν χρειάζεται πλέον να σκάμε 60αρια για να έχουμε 24 παιχνίδια που από αυτά θα παίζαμε τα 5. Και με το ερχόμενο σταμάτημα των δωρεάν παιχνιδιών για  ps3 & psvita η μηνιαία συνδρομή πλέον είναι η ιδανικότερη. Αλλιώς άρχισε το πλας και αλλιώς εξελίσσεται... 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά έχω PS Plus, αποκλειστικά για τις εκπτώσεις που κάνει.

Έχει αυτήν τη στιγμή το καινούργιο GOW στα 26€ νομίζω; Μόνο από εκεί εξοικονομείς αρκετά για να αξίζει. Έχω το μισό library σε digital, γιατί είναι παιχνίδια που θέλω να κρατήσω ούτως ή άλλως (για να είχε νόημα η μεταπώληση πχ). Οπότε εμένα μου τα βγάζει τα λεφτά του. 

Επίσης, αυτό με το 60€ το χρόνο, είναι αστείο. Έχει κάθε τρεις και λίγο προσφορά για το PS Plus. Γύρω στα 4€ το μήνα βγαίνει. Ένα παιχνίδι στους τρεις μήνες να παίρνεις με την έκπτωση που δίνει, τα έβγαλες τα λεφτά που έδωσες.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει το steep είναι καλό παιχνιδάκι σιγουρα θα το δοκιμάσω!αλλα ενταξει εχουν 2-3 μηνες τωρα βγαζουν όλο παιχνίδι απο το παρα παρα παρα κατω ράφι!Οχι τιποτα αλλο αλλα ενταξει πρω΄τος μηνς του χρόνου.βάλε κατι καλό.!!!

Δημοσ.

Για όσους λένε ότι η Microsoft δίνει καλύτερα απλά γελάμε.. και οι 2 τα ίδια χάλια είναι 
Αλλά θα συμφωνήσω το steep κάτι λέει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες υπάρχουν πολλά παιχνίδια αξιόλογα 3,4 και 5 χρόνων που κανονικά θα έπρεπε να δούμε στο ps plus. 

Επειδή πολλοί λένε ότι έτσι και αλλιώς αυτά τα έχουμε ήδη αγοράσει, να έχετε και στο μυαλό σας ότι πολλοί δεν τα αγοράζουν επειδή περιμένουν να τα δουν στο ps plus, όπως εγώ. 

Πρεπει να δώσουν λίγη βαρύτητα στα παιχνίδια του ps plus επειδή όταν ξεκίνησε και είχε απήχηση δεν ήταν για το online gaming αλλά για τα παιχνίδια. 

Προς το παρόν το κρατάω μόνο για να παίζω παιχνίδια που είχαν δωθεί στο παρελθόν και όχι για τα νέα που δίνουν.

Επεξ/σία από JIMYB3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, CMS93 είπε

Δωρεάν από ποτέ ?

Ελα μου ντε...

Πληρωνουν ολο το χρονο συνδρομες, πληρωνουν τα online κλπ και αν δεν ανανεωσουν τα χανουν ολα

Κατα τα αλλα δωρεαν btw 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα Game of the Year παιχνίδια,έβαλαν ρε οι άτιμοι για τις γιορτές ! Χαμός θα γίνει,τι Black Friday και παπαριές ?εδω θα πέσει το internet ! :D

Επεξ/σία από ELMastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...