Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

Δεν μπορω να σας καταλαβω πραγματικα. Το καινούργιο ebanking της eurobank ειναι πολυ πιο ευχρηστο και φυσικα πιο συγχρονο. Επισης με λιγο περισσοτερες δυνατοτητες. Αλλα ειναι εντελως υποκειμενικο το τι αρεσει στον καθενα

Ε καλά δε θέλουμε να επιβάλλουμε άποψη αλλά είναι πιο δύσχρηστο. Σαφώς πιο σύγχρονο αλλά όχι καλύτερο από το παλιό. Και το μόνο παραπάνω που έχει είναι ότι πλέον βλέπεις τα ευρώ της επιστροφής. 

Επεξ/σία από Alessionew
  • Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ison είπε

Εχω alpha/εθνικη/πειραιως.

Απο ebanking θεωρω της Alpha Καλυτερα και της πειραιως χειροτερο...σουπερ εξυπηρετικό τα sms alerts (αν και με χρεωση 1 ευρω) ...εχεις το μυαλο σου ήσυχο.

[...]

Τι εννοείς με τη χρέωση ενός ευρώ; Χρέωση/SMS, ή χρέωση για ενεργοποίηση υπηρεσίας; Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στην Alpha Bank, και δεν θυμάμαι η κυρία να μου είπε για τέτοια χρέωση. Μου είπε μόνο πως θα χρεωθώ 8€ για το e-banking (γελοίο, τη στιγμή που οι υπόλοιπες τράπεζες δεν το χρεώνουν, αλλά άιντε).

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Penthesilea είπε

Τι εννοείς με τη χρέωση ενός ευρώ; Χρέωση/SMS, ή χρέωση για ενεργοποίηση υπηρεσίας; Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στην Alpha Bank, και δεν θυμάμαι η κυρία να μου είπε για τέτοια χρέωση. Μου είπε μόνο πως θα χρεωθώ 8€ για το e-banking (γελοίο, τη στιγμή που οι υπόλοιπες τράπεζες δεν το χρεώνουν, αλλά άιντε).

Είναι ένα ευρώ το μήνα σε κάθε χρεωστική κάρτα που το ενεργοποιείς. Εκτός από τις χρεωστικές που έχουν συνδρομή (όπως η Enter Bonus Visa/MasterCard/AmericanExpress) όπου εκεί δεν πληρωνεις τα αλερτ, μόνο τη συνδρομή πληρώνεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alessionew είπε

Είναι ένα ευρώ το μήνα σε κάθε χρεωστική κάρτα που το ενεργοποιείς. Εκτός από τις χρεωστικές που έχουν συνδρομή (όπως η Enter Bonus Visa/MasterCard/AmericanExpress) όπου εκεί δεν πληρωνεις τα αλερτ, μόνο τη συνδρομή πληρώνεις. 

Α, μάλιστα! Πήρα τη Bonus, γι' αυτό δεν είπε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Penthesilea said:

Νομίζω τώρα το πήγαν δωρεάν αλλά όπως και έχει η alpha bank είναι τραγική. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/1/2019 στις 11:53 ΠΜ, g_alkis είπε

Αν δεν σε νοιαζουν πιστοληπτικες αξιολογησεις κτλ πανε γιουρομπανκ. Αν σε νοιαζουν πανε εθνικη.

Για πες μας. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ μίζερη κατάσταση εκεί στην Eurobank. Μετά την μείωση του επιτοκίου στον λογαριασμό Live έρχονται τώρα και καταργούνε και τις δωρεάν e-συναλλαγές !!

78cjLqP.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, partblah1990 είπε

Πολύ μίζερη κατάσταση εκεί στην Eurobank. Μετά την μείωση του επιτοκίου στον λογαριασμό Live έρχονται τώρα και καταργούνε και τις δωρεάν e-συναλλαγές !!

Απόκρυψη περιεχομένων

78cjLqP.png

δηλαδη?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, partblah1990 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

78cjLqP.png

Μεγάλο μείον αυτό.

Με είχε βολέψει πολύ και τώρα μου δημιουργεί πρόβλημα.

Είναι ολοφάνερο που πάει το πράγμα.

Επιτόκια 0 και χρεώσεις στα πάντα.

Σε πιστωτικές πήρε το αυτί μου ότι κόβουν τις δωρεάν συνδρομές.

Θέμα χρόνου πλέον να πληρώνουμε για τον κάθε λογαριασμό που έχουμε. Καλά έσοδα από τόκους τα έχουμε ξεχάσει εδώ και καιρό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Μεγάλο μείον αυτό.

Με είχε βολέψει πολύ και τώρα μου δημιουργεί πρόβλημα.

Είναι ολοφάνερο που πάει το πράγμα.

Επιτόκια 0 και χρεώσεις στα πάντα.

Σε πιστωτικές πήρε το αυτί μου ότι κόβουν τις δωρεάν συνδρομές.

Θέμα χρόνου πλέον να πληρώνουμε για τον κάθε λογαριασμό που έχουμε. Καλά έσοδα από τόκους τα έχουμε ξεχάσει εδώ και καιρό.

https://www.capital.gr/oikonomia/3404022/perissotera-apo-100-ekat-euro-exasan-oi-katathetes-to-2019-apo-tin-meiosi-ton-epitokion

απο οπου βρουνε προσπαθουνε να μαζεψουν

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, greengr21 είπε

ακριβώς αυτό που λέω. τα αρνητικά επιτόκια είναι θέμα χρόνου. ή τέλη διατήρησης λογαριασμού-κάρτας, δε ξέρω πως θα το ονομάσουν.

το θέμα είναι ότι πλέον θα τους δίνουμε τα ωραία μας € και θα τους πληρώνουμε από πάνω. Σα να σου νοικιάζω το σπίτι μου και αντί να με πληρώνεις, θα σε πληρώνω κιόλας.

Αλλά είμαστε και κορόιδα οπότε λογικό το βλέπω. Αύξηση των καταθέσεων λέει.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

ακριβώς αυτό που λέω. τα αρνητικά επιτόκια είναι θέμα χρόνου. ή τέλη διατήρησης λογαριασμού-κάρτας, δε ξέρω πως θα το ονομάσουν.

το θέμα είναι ότι πλέον θα τους δίνουμε τα ωραία μας € και θα τους πληρώνουμε από πάνω. Σα να σου νοικιάζω το σπίτι μου και αντί να με πληρώνεις, θα σε πληρώνω κιόλας.

Αλλά είμαστε και κορόιδα οπότε λογικό το βλέπω. Αύξηση των καταθέσεων λέει.

Εκτός του δεδομένου ότι είμαστε κορόιδα, υπάρχουν και οι κυβερνήσεις που κάνουν πραγματικά τα πάντα για να προμοτάρουν τις τράπεζες και τους αεριτζήδες τους. Πιστεύω ότι θα δούμε πάρα πολλά μέτρα ακόμα που θα κάνουν εκτός από ασύμφορο ακόμα και αδύνατο το να κινείται κανείς εκτός Ελληνικών συστημικών τραπεζών.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Εκτός του δεδομένου ότι είμαστε κορόιδα, υπάρχουν και οι κυβερνήσεις που κάνουν πραγματικά τα πάντα για να προμοτάρουν τις τράπεζες και τους αεριτζήδες τους. Πιστεύω ότι θα δούμε πάρα πολλά μέτρα ακόμα που θα κάνουν εκτός από ασύμφορο ακόμα και αδύνατο το να κινείται κανείς εκτός Ελληνικών συστημικών τραπεζών.

σε αυτό δεν έχεις άδικο.

Με το ζόρι να είσαι πελάτης των τραπεζών. Αν δεν είσαι σε τιμωρούν. Αφορολόγητο σου λέει μόνο μέσω καρτών από ελληνικές τράπεζες.

Και να θέλω δηλαδή να πληρώνομαι και να χρησιμοποιώ ξένη τράπεζα (N26) απλά δε μπορώ..

όσο γι αυτό που λες, δεν αποκλείεται. πως απαγόρεψαν τα στοιχηματικά sites για να σπρώξουν τον κόσμο στον οπαπ.. αχ συγνώμη, για το καλό μας το κάναν, να μας προστατεύσουν. Κάτι παρόμοιο μπορεί να σκεφτούν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, partblah1990 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

78cjLqP.png

Μην παραπληροφορεις έτσι γενικά κι απόλυτα ότι έκοψε τις δωρεάν e-συναλλαγες η eurobank (με έκανες να πάρω μόλις τώρα στο europhone banking και να ρωτήσω)!

Οι δικές μου e-συναλλαγες ήταν και εξακολουθούν να είναι δωρεάν με τον live λογαριασμό από όταν τον έχω ανοίξει (εδώ και πολλά χρόνια).

Για απλό καταθετικό λογαριασμό θέλει να έχεις μέσα 10.000€ για να είναι δωρεάν.

Για λογαριασμό μισθοδοσίας θέλει 3.000€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alxnks είπε

Μην παραπληροφορεις έτσι γενικά κι απόλυτα ότι έκοψε τις δωρεάν e-συναλλαγες η eurobank (με έκανες να πάρω μόλις τώρα στο europhone banking και να ρωτήσω)!

Οι δικές μου e-συναλλαγες ήταν και εξακολουθούν να είναι δωρεάν με τον live λογαριασμό από όταν τον έχω ανοίξει (εδώ και πολλά χρόνια).

Για απλό καταθετικό λογαριασμό θέλει να έχεις μέσα 10.000€ για να είναι δωρεάν.

Για λογαριασμό μισθοδοσίας θέλει 3.000€.

Τραγικό απλα. 

Απορώ όμως, δεν το περιμένατε? Ήρθαν οι "επενδύσεις" λέμε. Η οικονομία καλπάζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...