Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

@Ρεkλα όλες χρεώνουν πλέον. το έχουν ανακοινώνει όλες εδώ και μήνες. το καρτέλ καλά κρατεί. 

Δεν το ηξερα αυτο, αλλα ειχα φανταστει πως θα ακολουθουσαν και οι αλλες (καρτελ γαρ) οπως ακριβως εκαναν και οι εταιριες κιν τηλεφωνιας.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eurobank δαγκωτό. Καλύτερο e-banking και σχεδόν καθόλου ουρές αν χρειαστεί να μπεις σε κατάστημα. Εθνική το e-banking αργεί να περάσει τις συναλλαγές και δεν ξέρεις τι σου γίνεται, έχει ουρές στα καταστήματα και αν είναι μέρα πληρωμών συντάξεων/ΚΕΑ έχει ουρές και στο ΑΤΜ.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έχω εμπειρία από πρόσφατο δάνειο που αφού πήγα σε alpha, πειραιώς, eurobank στην τελευταία είχα την καλύτερη εξυπηρέτηση. τώρα ebanking έχω σε όλες τις τράπεζες. Για μένα της alpha είναι το καλύτερο. για αυτό που ρωτάς eurobank να επιλέξεις με 1000

• Like 1
Δημοσ.

Εχω alpha/εθνικη/πειραιως.

Απο ebanking θεωρω της Alpha Καλυτερα και της πειραιως χειροτερο...σουπερ εξυπηρετικό τα sms alerts (αν και με χρεωση 1 ευρω) ...εχεις το μυαλο σου ησυχο.

Εγω θα σου πω ομως να κοιταξεις eurobank γιατι θεωρώ οτι εχει καλυτερο προγραμμα επιβραβευσης...κατα καιρους δινει κατι -20% (βλεπε πχ γερμανο) που κανουν καποιες προσφορες κλέψιμο.

Το προγραμμα της Alpha ειναι μια αηδια και μιση ...της εθνικης και της πειραιως τα βαζω ενα κλικ πιο πάνω.

Δημοσ.

Σαν κύρια τράπεζα χρησιμοποιώ NBG και δευτερευόντως Πειραιώς, ενώ έχω πιστωτική της Eurobank 

Θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα της Εθνικής το γεγονός ότι σου στέλνει email στο δευτερόλεπτο με ότι κίνηση και αν γίνει, ενώ στη Eurobank δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα 

Επίσης προσωπικά με βολεύει πολύ το ibank της Εθνικής, βέβαια το χρησιμοποιώ άπειρα χρόνια με αποτέλεσμα να έχω εξοικειωθεί πλήρως 

Τώρα για τα φυσικά καταστήματα προσωπικά μου είναι αδιάφορο, μια φορά στα 2-3 χρόνια πάω, μικρό ρόλο παίζει αν θα περιμένεις ένα τέταρτο παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Σαν κύρια τράπεζα χρησιμοποιώ NBG και δευτερευόντως Πειραιώς, ενώ έχω πιστωτική της Eurobank 

Θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα της Εθνικής το γεγονός ότι σου στέλνει email στο δευτερόλεπτο με ότι κίνηση και αν γίνει, ενώ στη Eurobank δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα 

Επίσης προσωπικά με βολεύει πολύ το ibank της Εθνικής, βέβαια το χρησιμοποιώ άπειρα χρόνια με αποτέλεσμα να έχω εξοικειωθεί πλήρως 

Τώρα για τα φυσικά καταστήματα προσωπικά μου είναι αδιάφορο, μια φορά στα 2-3 χρόνια πάω, μικρό ρόλο παίζει αν θα περιμένεις ένα τέταρτο παραπάνω

και η eurobank σου παρέχει τη δυνατότητα να σου στέλνει email alerts με χρεώσεις λογαριασμούς ή πληρωμές με κάρτα.

Δυστυχώς, στην εθνική δεν είναι ένα τέταρτο παραπάνω η αργοπορία σε ένα κατάστημα. Αρχικά η εθνική έχει μείνει πίσω σε πολλά. Για παράδειγμα για την εθνική παίζει ρόλο το κατάστημα τήρησης του λογαριασμού, ενώ στις άλλες δε συμβαίνει αυτό. Για παράδειγμα στην ΕΤΕ για να κλείσεις λογαριασμό πρέπει να πας στο κατάστημα που τον άνοιξες. Το αντίστοιχο και για να προσθέσεις συνδικαιούχο. Στα συν της όμως ότι έχει φιλικό προς το χρήστη ebanking σε αντίθεση με τη eurobank που από όταν το "αναβάθμισε" το έκανε πολύ δύσκολο.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alessionew είπε

και η eurobank σου παρέχει τη δυνατότητα να σου στέλνει email alerts με χρεώσεις λογαριασμούς ή πληρωμές με κάρτα.

'Αμεσα ; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

'Αμεσα ; 

Από ότι έχω διαπιστώσει όταν η συναλλαγή γίνεται σε τερματικό της Eurobank τότε η ενημέρωση είναι real-time, αλλιώς με την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alessionew είπε

Από ότι έχω διαπιστώσει όταν η συναλλαγή γίνεται σε τερματικό της Eurobank τότε η ενημέρωση είναι real-time, αλλιώς με την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γιατί εγώ δε βλέπω τέτοια επιλογή ; (για άμεση αποστολή email)

Untitled.png.9ced8a6db811ebc3e6a02aae928a327e.png

Δημοσ.

Ψηφιζω Εθνικη. Aπο Εurobank δεν εχω εμπειρια αλλα είμαι ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση της Εθνικης.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Γιατί εγώ δε βλέπω τέτοια επιλογή ; (για άμεση αποστολή email)

Untitled.png.9ced8a6db811ebc3e6a02aae928a327e.png

Μάλλον επειδή πρόκειται περί πιστωτικής στη δίκη σου περίπτωση! Με χρεωστική γίνεται κανονικά ή όταν πιστώνεται ο λογαριασμός σου! (Μπράβο που χρησιμοποιείς το παλιό ιμπανκινγκ ακόμα. Το καινούργιο είναι χειρότερο από το παλιό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Alessionew είπε

Μάλλον επειδή πρόκειται περί πιστωτικής στη δίκη σου περίπτωση! Με χρεωστική γίνεται κανονικά ή όταν πιστώνεται ο λογαριασμός σου! (Μπράβο που χρησιμοποιείς το παλιό ιμπανκινγκ ακόμα. Το καινούργιο είναι χειρότερο από το παλιό)

Ναι, μόνο πιστωτική έχω στη Eurobank (ελέω Cosmote, γιατί πιάνει τον τζίρο από όλες τις συναλλαγές), για να λες ότι σου έρχονται απευθείας στην χρεωστική ενημερώσεις προφανώς έτσι θα είναι

Το καινούριο είναι μια μλκία και μισή, άσε που όταν μπήκα πρώτη φορά μου έλεγε φάτσα φόρα ότι έχω οφειλή στην κάρτα και έπαθα κοκομπλόκο μέχρι να καταλάβω ότι είναι ουσιαστικά το τρέχων "άνοιγμα" της κάρτας και όχι οφειλή από προηγούμενο λογαριασμό (τους εξοφλώ πάντα ολόκληρους)

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να σας καταλαβω πραγματικα. Το καινούργιο ebanking της eurobank ειναι πολυ πιο ευχρηστο και φυσικα πιο συγχρονο. Επισης με λιγο περισσοτερες δυνατοτητες. Αλλα ειναι εντελως υποκειμενικο το τι αρεσει στον καθενα

Επεξ/σία από malmsteen1984
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...